- Konu Sahibi montesorri
-
senı ısteyen kısılerın dünürüne ne ki?
domuz yağı yetkılı bayii mi acaba kendısı?
domuz yağı oldugunu nerden anladın canım onlar mı söyledi
ben şahsen domuz yağı görsem bilmem mesela
o kadın öyle işlerle uğraşıyor ve dünürlerinin evi bize yakın
Eski patronumun hanımı eve davet etmişti beni onunda kapısına sürüldüğünü söyle sonra kadın hastalandı,demir kapı ayağına düştü ayağına platin takıldı en son iflas ettiler ve o evden göçtüler, bu domuz yağını nerden buluyor bu millet ,hayret yani
Canm sana bişey söylücem bu somuz yağı büyülerde nuskaşarda kullanılır birisi sizinle uğraşıo senn yerinde olsam taşınırım ve tüm dikili eşyalarımı söküp kntrol ederim özellikle yatak odamda ve perşembe fünderi evinin heryerinde 7 ayetel kürsi 7 felak 7 nas oku odada 4 köşeye sirke damlat ihmal etme peygamber egendimizde yaparmi bunubizim kapımıza düzenli olarak domuz yağı sürülüyor.bu yağın etkisi nedir bilen varsa söylesin ne olur.kafayı yiyicem artık.kendime ve başkasına zarar vermekten korkuyorum.
beni isteyipte ailemin vermediği insanların dünürü yapıyor bu işi çünki kadın damadınıda muska ve büyüyle evde tutuyormuş.bu arkadaş benden babamın mezarının yerini sormuştu meğersem bu yağın bir gece mezar başında bekletilmesi gerekiyormuş.bende o zamanlar duygusal düşünceli diye yormuştum bu durumu ama öyle değilmiş.
domuz yağının 40 domuz gücünde etkisi var herhalde:)
Millan yorumlarında ama komik ve yaratıcı yeni star sensin galiba
bizim kapımıza düzenli olarak domuz yağı sürülüyor.bu yağın etkisi nedir bilen varsa söylesin ne olur.kafayı yiyicem artık.kendime ve başkasına zarar vermekten korkuyorum.
beni isteyipte ailemin vermediği insanların dünürü yapıyor bu işi çünki kadın damadınıda muska ve büyüyle evde tutuyormuş.bu arkadaş benden babamın mezarının yerini sormuştu meğersem bu yağın bir gece mezar başında bekletilmesi gerekiyormuş.bende o zamanlar duygusal düşünceli diye yormuştum bu durumu ama öyle değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?