kapıya domuz yağı sürülmesi

montesorri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
519
101
68
Ankara
bizim kapımıza düzenli olarak domuz yağı sürülüyor.bu yağın etkisi nedir bilen varsa söylesin ne olur.kafayı yiyicem artık.kendime ve başkasına zarar vermekten korkuyorum.
beni isteyipte ailemin vermediği insanların dünürü yapıyor bu işi çünki kadın damadınıda muska ve büyüyle evde tutuyormuş.bu arkadaş benden babamın mezarının yerini sormuştu meğersem bu yağın bir gece mezar başında bekletilmesi gerekiyormuş.bende o zamanlar duygusal düşünceli diye yormuştum bu durumu ama öyle değilmiş.

kızlar bunlar beni evlenmesin diye yapabilirlermi bu işi çünki ne isteyen var ne bişi insanlara domuz gibi mi görünüyorum acaba.

senı ısteyen kısılerın dünürüne ne ki?

domuz yağı yetkılı bayii mi acaba kendısı?

Eski patronumun hanımı eve davet etmişti beni onunda kapısına sürüldüğünü söyle sonra kadın hastalandı,demir kapı ayağına düştü ayağına platin takıldı en son iflas ettiler ve o evden göçtüler, bu domuz yağını nerden buluyor bu millet ,hayret yani

Eski patronumun hanımı eve davet etmişti beni onunda kapısına sürüldüğünü söyle sonra kadın hastalandı,demir kapı ayağına düştü ayağına platin takıldı en son iflas ettiler ve o evden göçtüler, bu domuz yağını nerden buluyor bu millet ,hayret yani

domuz yağının 40 domuz gücünde etkisi var herhalde:)

bizim kapımıza düzenli olarak domuz yağı sürülüyor.bu yağın etkisi nedir bilen varsa söylesin ne olur.kafayı yiyicem artık.kendime ve başkasına zarar vermekten korkuyorum.
beni isteyipte ailemin vermediği insanların dünürü yapıyor bu işi çünki kadın damadınıda muska ve büyüyle evde tutuyormuş.bu arkadaş benden babamın mezarının yerini sormuştu meğersem bu yağın bir gece mezar başında bekletilmesi gerekiyormuş.bende o zamanlar duygusal düşünceli diye yormuştum bu durumu ama öyle değilmiş.
Canm sana bişey söylücem bu somuz yağı büyülerde nuskaşarda kullanılır birisi sizinle uğraşıo senn yerinde olsam taşınırım ve tüm dikili eşyalarımı söküp kntrol ederim özellikle yatak odamda ve perşembe fünderi evinin heryerinde 7 ayetel kürsi 7 felak 7 nas oku odada 4 köşeye sirke damlat ihmal etme peygamber egendimizde yaparmi bunu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben kendime suruyorum domuz yagini :) inanilmaz bi yara iyilestiricidir domuz yagi bebek pisiklerine birebirdir.
Kalbini ferah tut allah istemedikce yaprak kimildamaz.

şeytan boşuna '' ben insana itaat etmem'' dememiş
kalbi zift kaplamış, ruhu çürümüş ne insanlar var yahu :ssz:

bunu nasıl anladınız onu da anlamış değilim :D ben gıcırdayan kapıya ayçiçek yağı surerım mesela :D
domuz nasıl bişi acaba, b
izim yağlara benzıyor mu ki...

büyüye inanırım ama, bana etkı edecegını sanmam :D bu da büyüyü düşürür heralde :1:

hem neden düzenli olarak sürülüyor?
:D aslında bu anlatımdan hiçbişi anlamadım, anladıgım kadarına yorum yaptım D:

Son düzenleme:
Ben buyuye inanmam ama bizim banyo kaoisinda yapiskanli sarimsi bir yag vardi.tuaf gelmisti cunku cok tituzim isi ne onun orda gibisine.sonra buyu falan oldugunu dusundum.bigun fal baktirmistim kadin evimde giris kapisinin arkasinda bir kaoi var oraya yapilmis dedi.:)iste oyagli kapi.:)kavgamiz aramis cok bozuktu ozanlar esimle ama ben genede buyuye inanmam.inansam valla turkiyenin kotu siyasetcilerine yaparim ki biran once ulkeden ekini ayagini ceksinler haha:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu domuz yağını büyü yaparak kullananların yatacak yerleri yok :47::47:

inanma böyle şeylere inandıkça kötü şeyler olur aldırmamaya çalış kafana takma bol bol dua et Allah sana yardım eder büyücülerden fesat insanlardan korunmak için bir sürü dualar var onları oku kuran oku namaz kıl Allah yardımcın olur

Dikkmtli olun,domuz yağları, mezarlıklar bunlar nasıl insanlar böyle
İyi ki uzak durmuşsunuz.
O yağları sirkeli suyla silin , kendiniz de sirkeli suyla yıkanın.
Muhtemelen kısmetinizi kapattılar
Bol dua edin :31:

Back
X