kapıya domuz yağı sürülmesi

bizim bir akrabamızın kapısına da sürülmüş kadın bide çok titiz siliyor siliyor yine geliyormuş. o ara eşiyle arası çok kötü boşanma aşamasındalarmış. sonradan anlaşılıyorki kapı komşusu kıskançlıktan yapıyormuş . düşün kadın anahtarını bile verecek kadar güveniyor ama arkasından ne işler dönüyor.

Tanıdığımızda aynı şeyi yaşadı, kavga kıyamet gırla gidiyormuş.
Görümce evin her yerine sürmüş , bulaştırmış
Görümcenin komşusu söylemiş , çocuklara kıyamamış
Yatacak yeri yok bunların

bazı arkadaşlar taşının demiş ama biz kiracı değiliz ki
yağ kapaıdan çıkmıyor siliyoruz siliyoruz hala yeri var.hatta bir iki gün içinde yine dökmüşler görünce keyfim kaçıyor.
ama ne oluyor biliyormusunuz o yaptıklarındanmıdır nedir iki yakaları bir araya gelmiyor.
ben alahıa inanıyorum ama dinimiz de büyüde var.yapıldığı söyleniyor yani.bilmiyorum.böyle insanlardan nefret ediyorum.ölsünler diye sela bekliyorum rabbim günah yazmasın.

mezarlık konusu ben bunu forumlarda araştırdım bu yağ bir gece mezarlıkta ayazda bekletilirmiş bu çocukta bana babanın mezarı nerde seni babandan istiycem gibi laflar etmişti meğer olay başkaymış ben ondan birde çikolata yemiştim herhalde oda okunmuştu taşlar yerine sonradan oturdu anlıycanız.
ne yapılır nasıl etkisinden kurtulunur bilmiyorum felak nas ayetel kürsi okuyun yazıyor bunlar yeterlimi bilmiyorum

Valla canım ortalıkta büyü bozarım diyen şarlatan dolu
Domuz yağı mümkün değil çıkmaz
Ama sirkeli suyla silersen etkisi geçer en azından
Olmadı bir cami hocasına sor , belki farklı dualar önerir
Ama büyüte karşı felak , nastan farklı dualar da var .
Bir araştırn bence
Allah kendilerine çevirsin inşallah
Şeytanlaşmış insanlar bunlar

inanmıyorum böyle şeylere bence sizlerde asla inanmayın ki inanmak şirktir. Allahın yetkisi olmadan yaprak kıpırdamaz.
benim bırak kapıma domuz yağı sürülmesini evime domuz getirse yine etki etmez çünkü inanmıyorum.
dualar iyi şeyler içindir . evinize dua edin dualar kötü insanların şerrinden korur çünkü o dualar Allahın kelamındandır..
kalbinizi ve aklınızı iyi tutun ve ferah tutun ozaman bişe olmaz

açıkçası hocaya büyücüye gitmedim.okuyorum dilim döndüğünce ama ben böyle insanların insanlara bu kadar rahat kötülük yapabilmesini ne bileyim aklım almıyor.ne olucak kendisi nişanlandı olmadı kaç kızla çıktı olmadı hala bana ahımı aldın üzdüğün yerden üzülürsün gibi imalı mesaj atıyor.ne diyeyim kendime kızıyorum neden görmedim yüzünü diye.hayatımı kararttı.allaha havale ediyorum ben rabbim bu dünyada da ahirette de versin cezasını inşallah.gerçekten öyle insanlar şeytanlaşmış insanlar.allah masum insanları şeytanlaşmış kalplerden korusun amin.

Büğü elbette var ama ben daha çok bazı evlerin uğursuz olduğuna şahit oldum , işlerimizin kötü gitmesi,kaza geçirmemiz kızımın hastalanması ve evden çıkar ,çıkmazda herşeyin düzeldiğine şahit oldum ki eski ev sahibide zaten kanser olduğu evini kiraya verişi hastaneye yakın ev tutuşundan dolayı,baktınız işiniz ters gidiyor kiralık evse çıkın bence, aklıma hemen acaba bu evi
alan haram paraylamı aldı aklıma gelir ,

Amin canım .
Peygamberimize bile büyü yapılmış buna istinaden sure inmiştir
Arkadaşın dediği doğru, Allah izin vermeden yaprak kımıldamaz.
Bol bol dua et, abdest al namaz kıl , Allaha sığın ,
Bunların şerrinden korusun seni

Allah razı olsun.inanmıyorum ama kapıya her yeni sürdüklerinde sinirleniyorum üstünden kaç yıl geçmiş.hala hala niye yapar bunu.istesem her türlü ben onu bulurum.sevsem ailemi ikna ederdim.ama istemiyorum ki.en çokta buna içim acıyor.sevsemde desemki hala beni istiyor felan.içimde en ufuk bir kırıntı bile yok.
insanlara bir sürü laf ettiler birde yüzsüzler ki.Allah muhafaza.kimse istemiyor beni.olacak gibiler de bozuluyor ne yapacağımı şaşırdım.

yok evimizde uğursuzluk yok.babam haram lokma bilerek yedirmedi bize bilmeyerek bilmiyorum.allah bilir.

Avrupali, Amerikali yada Afrikali birine domuz yagiyla buyu yapamazsiniz, neden? Cunku onlar domuz yagina anlam yukleyip onu onemsemiyor. Dolayisiyla onlari icin domuz yagi aycicek yagindan farkli bir sey olmadigindan etkilenmiyorlar. Siz buna fazla anlam yuklemissiniz yoksa size hicbirsey olmaz.

öyle yapıyorum.biz hiç kötülük düşünmedik vermediler bitti.daha ismi bile anılmaz evimizde.belki de biz onlara hiç kötülük düşünmediğimiz için hep onlar etkileniyor.bizi kimsesiz sanıyorlar benim babam yok

anlam yüklemiyorum ama siliyoruz zaman geçmedin tekrar e insan sinirleniyor.ben unutuyorum farkında bile olmuyorum zaten gözüme ilişmiyor ama yenisini görünce insanın sinirleri zıplıyor haliyle.

anlam yüklemiyorum ama siliyoruz zaman geçmedin tekrar e insan sinirleniyor.ben unutuyorum farkında bile olmuyorum zaten gözüme ilişmiyor ama yenisini görünce insanın sinirleri zıplıyor haliyle.

Gizli kamera takmaniz mumkun mu?

anlamadığım nasıl sürüyorlar hadi evinize girip çıkan insanlar peki ama ne ara sürüyorlar. sonuçta misafir yalnız bırakıp gidiyormusunuz odadan oraya onu sürmek içinse belli bir zamana ihtiyaç var sanırım o zamanı nereden buluyor? çok garip geldi bana.

Kapıya kamera taktırın... 100 tl ye malolmaz, sahte bile olsa taktırın... caydırıcı olur. gizli takmanıza da gerek yok, açık açık görsün ki yaklaşmasın

Son düzenleme:

Domuz yağının büyüyle etkisi vardır diye düşünüyorum ama hiç korkmayın. Her gün duanızı edin mutlaka, kapınızıda önce sirkeli suyla sonra normal suyla bir güzel yıkayın. Ama en önemlisi dua, dua, dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…