- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
- Konu Sahibi Cardialgia
Dalmışım ben mesaj kutusu temizlemeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boğulmuyormusunuz sulu mağarada
Mağara kupkuru olur tatlım denize yakın yerlerde yada suya girişler sudan olur içi mükemmel
Pc mi anamin evinde kardesime biraktim bebegim pc oldumu bence esler arasinda kopukluk oluyor biri kalksa dieri geciyor basina baksana daha tel elimden dusmuyor :97:bize öyle bir izlenim veriyorsun perim bizi aldatma , pcden daha rahat olmazmı ?
Dalmışım ben mesaj kutusu temizlemeye
Pc mi anamin evinde kardesime biraktim bebegim pc oldumu bence esler arasinda kopukluk oluyor biri kalksa dieri geciyor basina baksana daha tel elimden dusmuyor :97:
Pc mi anamin evinde kardesime biraktim bebegim pc oldumu bence esler arasinda kopukluk oluyor biri kalksa dieri geciyor basina baksana daha tel elimden dusmuyor :97:
biran gözümde canlandırdım, yakınlarda bildiğin sudan dalmalı olsun mümkünse mağara var mı?
insan popüler olunca msj kutusu doluyor haliyle
iyi senin ki sesini çıkarmıyor benim ki olsaydı şimdi homurdanırdı
Hahahah var tatlım ayıpsın ekipman lazım olursa oda var hava soğuk malum bide tek nefesle girilmez yani
iyi senin ki sesini çıkarmıyor benim ki olsaydı şimdi homurdanırdı
Doğru vala eşin napıyo ki şuan ?
ısınırız biz mağarada
özelden at bir ara adresi
Allah'ım maçı izlerler sonra tekrarını sonra yorumlara bakarlar.Mac izliyodu simdi yorumlara bakiyor laf sokuyor tabi bazen
Mac izliyodu simdi yorumlara bakiyor laf sokuyor tabi bazen
Canın çekti dimi köfteee
Mağaranın ortasında genelde termal sıcak su oluyor jakuzi büyüklüğünde orda da fena oluyor ortam
Laf sokmaktan da geri kalmıyo desene
Neresi orasıııııııııııııııııı
esmer_sekerim evet canım o lınktekı arkadas 5 dakkada bır atabılıyom mesaj oyuzden cvp yazamadım bıde kazene nasıl soyluycam sen benım yerıme soylesen olmazmı
Gizli mekanımız
Arkeolog olunca ölee olabiliyoo gizli mekanlar ispiklersin falan yok söylemem sonra olan fantazilerimize olur
Allah'ım maçı izlerler sonra tekrarını sonra yorumlara bakarlar.
nasıl bir cinslerse artık
Laf sokmaktan da geri kalmıyo desene
Neresi orasıııııııııııııııııı