Kapımın önünde b.k buldum

xstarbeyqueen

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2023
4
6
24
Arkadaşlar sabah bi uyandık ki kapının önünde kaka var. Ve ishal yapılmış. Apartman görevlisini aradığımızda kedi olacağını söyledi. Benim de evcil bir kedim var ve kaka yaptığında kumundan poşete alıp kapının önüne koyuyorum. Acaba binadaki kedi kokusunu alıp yapmış olabilir mi? Ama biraz fazla ve sıvı şeklindeydi. Sizce kedi midir

Son düzenleme:
şuan cadılar bayramında olduğumuz için başlığı okuduğum an aklıma bi şaka geldi
ecnebilerin yaptığı bi şaka var, kapının önüne kese kağıdında kaka koyar ve yakarlar ahahaha
muhtemelen kapınızın önündekini bi kedicik yapmıştır
ishal olduğuna göre yazık, hasta demekki üzüldüm şuan
yalnız ben sizin kendi kedinizin kakasını poşet içinde kapının önüne niçin bıraktığınızı anlamadım
normal çöpe neden atmıyorsunuzda kapının önüne koyuyorsunuz ?
herkes kapısının önüne böyle şeyler koyabiliyormu apartmanda o kısmı anlamadım

Ben de oyle sandim ve olmuştu boyle bisey. Kamera takmislardi kapiya, komşu çıkmıştı yapan
ahaha açıkçası şişli etfal hastanesine kaka yapan ve
markette kakasını şortunun paçasından aşağı bırakıp sonrada ayağı ile rafın altına itmeye çalışan herif videolarından sonra
asla şaşırmıyorum böyle şeylere

Apartman görevlisi çöpleri topluyor düzenli olarak bende poşette ağzını bağlayıp koyuyorum

Bizim binada yasak. Ne kadar poşetlesen de kokuyor meret çünkü. Görevli emmi çöpleri toplarken yakalarsak ona veriyoruz yakalayamazsak kendimiz atıyoruz işe giderken falan. Kapının önüne kedi moku poşeti konulmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…