- 2 Kasım 2023
- 4
- 6
- 24
-
- Konu Sahibi xstarbeyqueen
BendeYa çok afedersiniz ama ben başlığa kahkaha attım
Özel hayatımı anlatmadım hanımefendi hayvanın kakasını anlattımBu kadar ayrıntı vermeseydiniz keşke. Muhtemelen hasta olmuş yazık.
Ben de oyle sandim ve olmuştu boyle bisey. Kamera takmislardi kapiya, komşu çıkmıştı yapanyav ben de başlığı görünce kavgalı olduğunuz biri kapınızın önüne sçtı sandım , kediymiş
ahaha açıkçası şişli etfal hastanesine kaka yapan veBen de oyle sandim ve olmuştu boyle bisey. Kamera takmislardi kapiya, komşu çıkmıştı yapan
Apartman görevlisi çöpleri topluyor düzenli olarak bende poşette ağzını bağlayıp koyuyorumşuan cadılar bayramında olduğumuz için başlığı okuduğum an aklıma bi şaka geldi
ecnebilerin yaptığı bi şaka var, kapının önüne kese kağıdında kaka koyar ve yakarlar ahahaha
muhtemelen kapınızın önündekini bi kedicik yapmıştır
ishal olduğuna göre yazık, hasta demekki üzüldüm şuan
yalnız ben sizin kendi kedinizin kakasını poşet içinde kapının önüne niçin bıraktığınızı anlamadım
normal çöpe neden atmıyorsunuzda kapının önüne koyuyorsunuz ?
herkes kapısının önüne böyle şeyler koyabiliyormu apartmanda o kısmı anlamadım
Bizim binada yasak. Ne kadar poşetlesen de kokuyor meret çünkü. Görevli emmi çöpleri toplarken yakalarsak ona veriyoruz yakalayamazsak kendimiz atıyoruz işe giderken falan. Kapının önüne kedi moku poşeti konulmaz.şuan cadılar bayramında olduğumuz için başlığı okuduğum an aklıma bi şaka geldi
ecnebilerin yaptığı bi şaka var, kapının önüne kese kağıdında kaka koyar ve yakarlar ahahaha
muhtemelen kapınızın önündekini bi kedicik yapmıştır
ishal olduğuna göre yazık, hasta demekki üzüldüm şuan
yalnız ben sizin kendi kedinizin kakasını poşet içinde kapının önüne niçin bıraktığınızı anlamadım
normal çöpe neden atmıyorsunuzda kapının önüne koyuyorsunuz ?
herkes kapısının önüne böyle şeyler koyabiliyormu apartmanda o kısmı anlamadım
Kıvamına kadar anlatmaya gerek yoktu diyorum ben de işte. Banane sizin özel hayatınızdan.Özel hayatımı anlatmadım hanımefendi hayvanın kakasını anlattım