- 20 Mart 2008
- 141.502
- 212.930
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi cheryblossommm
Kesinlikle hak ettim ki cezayı kesti bana ..En iyi sen bilirsin ki benim gözümün önünde banladı seni abla
Şimdi bizim yazmamıza da farklı anlamlar yüklersiniz siz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle hak ettim ki cezayı kesti bana ..En iyi sen bilirsin ki benim gözümün önünde banladı seni abla
Şimdi bizim yazmamıza da farklı anlamlar yüklersiniz siz
Banlananlarda da bir afra bir tafra var. Kaç kere banlandım bu kadar yaygara koparmadımKesinlikle hak ettim ki cezayı kesti bana ..
Bir keresinde kendimi ifşa ettim kibledim resmen:))Banlananlarda da bir afra bir tafra var. Kaç kere banlandım bu kadar yaygara koparmadım
yoooo taraflı yönetim varBir keresinde kendimi ifşa ettim kibledim resmen:))
maalesef eski komşuluklar kalmadı hiçç..Selamlar kızlar.uzgun olduğum bı konu var.belki de yanlış dusunuyorumdur bilmiyorum. Ben bu ile yeni taşındım işimiz dolayisiyla.daha doğrusu bir sene olmak üzere.Yeni de dogum yaptim 3 aylık oğlum var. Apartmanda gördüğüm kadarıyla komşuluk var.koronadan,bebekli olduğumdan falan kimseyle pek tanisamadim.kapimda o kadar zor günlerim oldu bebeğim oldu bı kere çalmadı. Aynı katta ev sahibimizin kız kardeşi var her gördüğünde eşime laf atıyormuş ama biz karsilastik görmezden geldi beni. Yan komşum öğrendim ki iş arkadasimmis. O da doğum yapmis yeni. Ben de ücretsiz izindeyim evde patladım sıkıntıdan. Kapısına gitsem mi yan komşunun tanışmak.icin nasıl olur . O buralı onun gelmemesi bı kapımı calmamasi sizce doğrumu.
Ben küçük bı yerde büyüdüm komşuluk ilişkilerimiz çok iyiydi o kadar garip geliyoki bana bu yabancılık.
Güncelleme : görüyorum ki forumda fazlasıyla linç kültürü gelişmiş. Pandeminin herkes kdar farkındayım aylardır kafamı camdan dışarı cikarmiyorum. Fakat gurbet lohusalık yalnızlık bunlar benim.psikolojimi alt üst etti fikir almak istedim.insan başıma bişey gelirse kimden yardım isterim diye bile dusunuyo bebek yeni doğunca. Fakat bazılarınız cevap verirken ukalalik derecesine variyo. Yazdığınız insanın ne yasadigini gerçekten konusunda ne anlatmak istediğini anlamadan atlamayın ukala cevaplarınızı konuma.
konum kapanabilir mi .@kazen Mune
Bir kerede rica ettim cezamı verin diye olmadı kabul görmedimyoooo taraflı yönetim var
Makara makara... Sizi de sessize alabilsem keşke.Bir kerede rica ettim cezamı verin diye olmadı kabul görmedim
Buyurun alın hiç sorun değil,ben sadece yaşananları anlattım o kadar.Makara makara... Sizi de sessize alabilsem keşke.
Üstüne bir de tahrik ettiler sinirlendim banlandim. Burda adminler de taraflı admine yakın olanlar bı mesajla bizi banlatiyorlar
Kimse zan altinda kalmasın o zaman direk muneye söylüyorum.tarafli davrandı.
Laf kalabalığı yapiyosun ve ben hiç sevmem.o yüzden cevap yazmadım inan uğraşamam sendeki ceneyle.bombos bir beyin.
Ahretlik verilecek en güzel yanıtı sen vermişsin zaten,bu sitede taraflı davranıyorlar diyenlerede kapak gibi açıklama olmuş teşekkür ederim.Bana söylemişsiniz bende eldeki verilerle karşılık vereyim, değil siz altta alıntıladığım mesajı kızım üye olup yazsa banlarım, hatta kızımı direkt siteden atarım.
Taraflı olsam en sevdiğim ahretlik dediğim kadın HanimKelesimiGetir , ki üyelik tarihi olarak aranızda yalnızca 2 yıl var, siz 10 yılda yalnızca 10 defa uyarı almışsınız, ahretlikse 12 yılda 34 defa.
Taraflı olsam "bomboş beyin" diye üslubunuzu bozduğunuz Margaret Hale, ki kendisi yalnızca 3 yıldır bizimle tam 26 defa uyarı almazdı.
Burada kimin kime yakın olduğunun hiçbir önemi yok, tek önemli şey var o da kurallar, uyarsanız uyarı verilmez uymazsanız uyarı alır banlanırsınız.
Asıl taraflılık nasıl olur biliyor musunuz? Bir üyeye "bomboş beyin" diyen hakkında yapılan rapora uyarıyla karşılık vermemek.
Sırf sinirlendiniz diye kimseye böyle bir üslup kullanamazsınız, yorum rahatsız ediciyse altındaki şikayet et butonuna basarsınız, üyenin profiline gidip göz ardı et butonuna basarsınız ama üslup bozamazsınız.
Dipnot düşeyim, madem aldığınız uyarı taraflı ve hatalı lütfen üstüm olan Kazen beye mesaj atın, aldığınız uyarının incelenmesini talep edin, bunu bizzat rica ediyorum.
EvaBuyurun alın hiç sorun değil,ben sadece yaşananları anlattım o kadar.
Uslupsuz biri olsam 10 senede 3 kere uyarı almam .Margaret hale bana güle güle diyor ve siz 2_3 dk sonra beni banliyorsununuz. Fakat bana güle güle diyen saçma sapan konuşan Margaret bı uyarı bile almıyor. Site çok bozuldu son zamanlarda. Bı konu açıyorum popüler bi isim olumsuz bı yorum yapiyo ama bu olumsuz yorumu ukalaca yapiyo.pesine bı sürü insan doluyo aynı üslupta yorumla.Bana söylemişsiniz bende eldeki verilerle karşılık vereyim, değil siz altta alıntıladığım mesajı kızım üye olup yazsa banlarım, hatta kızımı direkt siteden atarım.
Taraflı olsam en sevdiğim ahretlik dediğim kadın HanimKelesimiGetir , ki üyelik tarihi olarak aranızda yalnızca 2 yıl var, siz 10 yılda yalnızca 10 defa uyarı almışsınız, ahretlikse 12 yılda 34 defa.
Taraflı olsam "bomboş beyin" diye üslubunuzu bozduğunuz Margaret Hale, ki kendisi yalnızca 3 yıldır bizimle tam 26 defa uyarı almazdı.
Burada kimin kime yakın olduğunun hiçbir önemi yok, tek önemli şey var o da kurallar, uyarsanız uyarı verilmez uymazsanız uyarı alır banlanırsınız.
Asıl taraflılık nasıl olur biliyor musunuz? Bir üyeye "bomboş beyin" diyen hakkında yapılan rapora uyarıyla karşılık vermemek.
Sırf sinirlendiniz diye kimseye böyle bir üslup kullanamazsınız, yorum rahatsız ediciyse altındaki şikayet et butonuna basarsınız, üyenin profiline gidip göz ardı et butonuna basarsınız ama üslup bozamazsınız.
Dipnot düşeyim, madem aldığınız uyarı taraflı ve hatalı lütfen üstüm olan Kazen beye mesaj atın, aldığınız uyarının incelenmesini talep edin, bunu bizzat rica ediyorum.
Uyarı | Tarih | Sona Erme Tarihi |
---|---|---|
Üslup | Cumartesi 03:01 | 9 Şubat 2021 |
Kategori Dışı Konu | 26 Temmuz 2020 | Yok |
Konu/Kategori Dışı Mesaj | 23 Şubat 2019 | Yok |
Polemik | 27 Ekim 2017 | 27 Ocak 2018 |
Üslup | 15 Ağustos 2017 | 15 Kasım 2017 |
Konu/Kategori Dışı Mesaj | 9 Ocak 2017 | 9 Nisan 2017 |
Polemik | 5 Haziran 2015 | 5 Eylül 2015 |
Üslup | 12 Mart 2015 | 12 Haziran 2015 |
Üslup | 12 Ocak 2015 | 12 Nisan 2015 |
Üslup | 7 Ocak 2015 | 7 Nisan 2015 |
C
Eva
Uslupsuz biri olsam 10 senede 3 kere uyarı almam .Margaret hale bana güle güle diyor ve siz 2_3 dk sonra beni banliyorsununuz. Fakat bana güle güle diyen saçma sapan konuşan Margaret bı uyarı bile almıyor. Site çok bozuldu son zamanlarda. Bı konu açıyorum popüler bi isim olumsuz bı yorum yapiyo ama bu olumsuz yorumu ukalaca yapiyo.pesine bı sürü insan doluyo aynı üslupta yorumla.
Kazen ben hanımefendiye gerekli açıklamayı yaptım, biz şikayet raporlarına bakıyoruz, ki sen de belirtmişsin, hanımefendinin açılan konularına kimler ne yazdı takip edemeyiz, her üyenin tüm konularını kimler ne yazmış diye takip edersek 600 bin üyeli sitede 24 saat dahi online kalsak yetmez, bir sürü üye doluyormuş, bunu biz bilemeyiz rapor edilmedikçe de bu sadece bir iddiadan ibaret olur.
Sizi çok iyi anlıyrom 1,5 yılı gectı bende yeni eve geceli kimse kapımı çalmadı .ben gittim çaya savet edeyim dedim kapıyı açmadı . ama herkes sokakta akşama kadar , sokakta karşılasınca gelip sohbet ediyolar . bana da tuhaf geliyo ama artık alıştım mecbur . millet koronaya bahane buluyo ama hiçte inanmıyorm aman gelmesin kafası herkeste ugrasamam diyoYa tam.olarak.bunu kastedmistim arkadaslar.ben hamileliğimin başından beri dışarı çıkmıyorum.her gün evdeyim her gün.oturmaya gideyim demedim.ki.tanismak.bi.hosgeldin apartmanimiza demek bilmem bunları bekledim .biri de bana cahil demis. Arkadaşım evden aylardır çıkmıyorum ben.oturup oturup ağlıyorum yalnızlıktan .lohusalık.nedir bilirmisin tek başıma gecirdim hep.
Ilk sayfayi okudum linc goremedim hepsi sizin ve herkesin iyiligi icin yazmis aslinda. Bende sizin gibi ark edinmek icin apartmandan birine iki meyve suyu alip gittim yillar once yeni doğum yapmisti ve sonra benim evime davet ettim büyük bir istekle kiz gelmedi ve o gün saatlerce kapi merceginden bakmistim geliyor mu diye simdi gülüyorum ama o zaman hayal kırıklığı olmuştu benim icin.bosverin oglusunuzla vakit geçirinYa yok tabiki emin olun pandeminin farkındayım markete bile gitmiyorum ben virüs var diye. Ama en azından bı tanisilabilinir mi diye dusundum