merhaba kızlar,
benim derdim ekteki resimde göründüğü gibi kapılarım ve yerimle.. evde tadilat yapıldı, kapıyı takan usta diyemeyeciğim adam yerlere ve kapıları hep köpük yapmış. inanın cok ama cok kotu duruyor. bu izleri götürmek için çözüm önerisi olan var mdıır
Önce laminant üzerindeki lekede tiner dene, eğer orda çıkarsa kapı eşiğine falan da sürebilirsin. ama kapının boyasını çıkarmayacağından emin ol bazı boyaları tiner çözüyor çünkü.
cok sinir bozucu türkiyede eline mala Alan boya tutan Usta oluyorboyle iscilik mi olur .Burda olsa sikayet edersiniz yenisini takmak zorundalar ama türkiyede kendiniz bi care üretmeniz lazim.Abalmin yeni girdigi dairedede ayni seyler oldu Adam bi Laminat dosemis heryer yapistirici olmushic biride cikmiyo maaalesef,kapilarda resmen parmak izleri duruyo silikon surmus.caresini bulursaniz paylasin lutfen
bulaşık süngerinin yeşil kısmıyla silmeye çalışın.birde biraz cif damlatırsanız çıkacaktır. benim kapılarda da ilk taşındığımda aynı lekelerden vardı. cifledim çıktı. cif zarar vermedi. yine de gözükmeyen bir yerde azıcık deneyip kontrol edebilirsiniz.