- 29 Ağustos 2017
- 1.262
- 1.777
- 83
- Konu Sahibi Sen hep gul
-
yok dokundu sadece kıyafettenDokunmak Açtı mı bir de kızının kıyafetini????
kibarca misafirliğin kısası makbul dedi çocukları 5 günden sonra herkesin rahatı kacıyor denildi ama kime ne anlatıyorsunuz sonuç ortadaO zaman bu duruma alışın. Çünkü neredeyse hiç bir Türk erkeği bu gibi durumlarda ailesini kapı önüne koyamaz. Gidin gelmeyin diyemezÇünkü, ne yapsalar ne etseler de anne ve babadır onlar. Onu büyütüp yetiştirmiştir, ne yokluklar çekmiştir falan...
Neyse, madem öyle eşinizi çok fazla arada da bırakmayın bence....
Bi an içime ateş düştü açtı sandımyok dokundu sadece kıyafetten
ay.düşüncesi bile tüylerimi diken diken etti o alenen sapıklık ki kızım pek dokunulmaktan öpülmekten kucaga gitmekten haz etmez kız istemiyorsa öpmeyin kucağınıza almayın diye defalarca kez uyardım öyle yapınca şok oldum keşke daha fazla tepki verseydim. Yok evleri sobalı değil kaloriferli keyifleri yerinde hizmet bekledikleri için geliyorlar. Benim ailem benimle aynı şehirde oturmaya bile sık sık gelmezler ki rahatsızlık veririz diye geldiklerinde 2 3 saat oturur giderler daha fazlasına şahit olmadım yıllardırBi an içime ateş düştü açtı sandım
Bir daha o tarz Birşey yaparsa çıldır ve def et
Evleri sobalı falan mı neden kışı başka evde geçirmek istiyorlar ?
Senin annen baban da gelemez Mi size misilleme olsun diye
kızı var halinden memnun gibi o bir şey demedi onda da kalıyorlar ara ara en münasibi o aslında el kızını tüm gün çekmektense el oğlunu 2 3 saat cekmek daha mantıklı. Her aile böyle değil hasta bile olsa evinden başka yerde rahat edemeyen insanlar var şansıma bunlar düştüAllah kimsenin başına vermesin ya valla bunları okudukça evlilikten korkar oldum . 55 yaşında genç insanlar istemedikleri yerde ısrarla aylarca neden durur hiç anlamış değilim ben ya . Fakir desen değil , deli desen değil apaçık yüzsuz bunlar pes . Bide tüm evlatları söylemiş az kalın diye hey allahım ya . Kızı yok mu bunları kızları konuşsun o daha kolay olur kız evlatla konuşması
İlerde senin damat yada gelinde senin hakkında böyle planlar düşünürseeveeeeeeetttt diğer oğluna gittiler umarım temmelli memlekete geri dönerler. Eşinin ailesiyle hiç görüşmemeyi başarabilen var mı nasıl başardınız
pardon anlamadım ? siz konuyu baştan sona okuyup da yazdınız?İlerde senin damat yada gelinde senin hakkında böyle planlar düşünürse
Tersleyin muhakkak,tepkinizi de sert verin ki ciddi olduğunuzu bilsin.çok meraklıysan açta kendininkiyle oyna sapık mısın nesin başka sevme şekli mi yok diyeceğim bir daha sevmek icin dahi olsa benim cocuğuma dokunmayacaksın dokunmadan sev ve bu durum cok uzatı daha fazla yüz göz olmaya gerek yok evli evine diyeceğim buna rağmen anlamaz olayı büyütürse onu rezil etmeden bırakmam
bir kere oldu bir kere daha olmasına izin vermemTersleyin muhakkak,tepkinizi de sert verin ki ciddi olduğunuzu bilsin.
Böyle sevme şekli olmaz yani.
sorun çözülmüyor geçen gelmelerinden biliyorum neler neler yaşandı 5 ay kaldı gittiler, daha net olup gerekirse buradan ev alsınlar zerre sesim çıkmaz vereceği paraya böyle olmuyor. Ne gerek var evin var mis gibi hasretini giderdin git kal evinde bundan sonra kaymaya devam ederse çok ciddi yine kalpler kırılacak eşim bunu bildiği halde daha fazlasını yapmalı birlikte yaşamaktan farkı yok bunun 5 ay yılın yarısı nerdeyseSakin olun , bu durumda siz olsanız ailenize git diyebilirmisiniz. Haklısınız kizmakta evet ama eşiniz bu durumda politik davranıp ikinizi de kirmadan bu sorunu çözmeli.
Hizmet ediyor musun peki ? Eşin işe gitmiyor mu ? Eşim gittiğinde yok say onlarıay.düşüncesi bile tüylerimi diken diken etti o alenen sapıklık ki kızım pek dokunulmaktan öpülmekten kucaga gitmekten haz etmez kız istemiyorsa öpmeyin kucağınıza almayın diye defalarca kez uyardım öyle yapınca şok oldum keşke daha fazla tepki verseydim. Yok evleri sobalı değil kaloriferli keyifleri yerinde hizmet bekledikleri için geliyorlar. Benim ailem benimle aynı şehirde oturmaya bile sık sık gelmezler ki rahatsızlık veririz diye geldiklerinde 2 3 saat oturur giderler daha fazlasına şahit olmadım yıllardır
eveeeeeeetttt diğer oğluna gittiler umarım temmelli memlekete geri dönerler. Eşinin ailesiyle hiç görüşmemeyi başarabilen var mı nasıl başardınız
55 falan yaşları eşim evdeyken de yok sayıyorum fark eden bir şey yok hizmet de yemek çay başka bir şey yokHizmet ediyor musun peki ? Eşin işe gitmiyor mu ? Eşim gittiğinde yok say onları
Yaşları kaç
inanın bende çıkmadım odamdan surat astım ciddi tartışmalar yaşadım aradı açmadım engelledim sonuç yine geldi 4 yılın sonunda darısı başıma diyimBize gelemiyorlar.
Lohusalıkta hısım akraba toplayıp yatıracak oldu, ben lohusa olacağım yabancı erkek istemiyorum, doğum yapan bir insan olarak bunu sizin düşünmeniz lazımdı dedim. Gelince de hormonların etkisiyle ters gittim. Odamdan çıkmadım. Suratım da asıktı. Her gelişinde aynı şeyler olunca ayağı kesildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?