- 12 Aralık 2017
- 3.067
- 3.399
- 63
- Konu Sahibi Sen hep gul
-
onlarda da kaldılar sırayla ama süreç uzayınca insanda sabır kalmıyor tabi 1.5 aydır buradalar, geçen geldiklerinde 4 5 ay kaldılar ve benimle ciddi sorunlar yaşandı şahsıma ve aileme hakaretler etti buna rağmen utanmadan yine gelip kalıyor
hiçbir şey yapmıyorum doğru düzgün kadını muhattap dahi almıyorum 10 gündür toplasanız 20 satır konuşma geçmemiştir aramızda. Eşim en başta konuştuk kısa kalın gidin diye şimdi ben ne yapayım evden kovamam ya diyor geçmişte yaşananlardan ders çıkarmış.gibiydi ama dün anmladım ki yok öyle bir şey
hmm bunu hiç düşünmedim aslında olabilir ama ya yine ben eve gelince gelirlerse. Karşımda laftan sözden anlamayan insanlar var geçen geldiklerinde eltim neler neler yaptı da bana mısın demediler yine gidip kaldılar. Düşünün evde de farklı odada oturuyorum konuşmuyorum surat beş karış geziyorum artık seni istemiyorum demenin sözsel ifadesi dışında her şeyi yaptım son evreye yaklaştım ne gözüm evliligi görecek ne eşi ne de başka bir şeyi o noktaya gelmeden gitsinler istedim, ben illa biriyle yaşamak istesem ailemle yaşardım niye senin suratını çekeyimhayır siz kalkıp onlara gitseniz?
4 senedir gelmiyorlardı ve bu 4 sene içinde ne bayramda ne seyranda bir kere bile muhattap olmadım. Eşimde ben gelin demedim ya diyor. Dün gece tartıştık tamam yarın ben kibarca evden kovarım sen merak etme diyor ama bunu iğneleyici şekilde diyor aklıncaNe demek kisa kalin gidin? Hiç gelmeyeceklerdi! Eşin buna nasil cesaret etti??
Neticede donlari yikaniyor, yemekleri yapiliyor. Sen konuşmazsanda olur. Onlar için cokta fifi. Oğlu konuşsun yeter. Senin için gelmediler ya. Hatta çokta mutlulardir, güç savaşini kazandiklari için.
Tek çare, eşine rest çekmen. Ya onlar bu evden gider, ya ben giderim diyeceksin. Ve cidden uygulayacaksin.
bugün bunu yapacamğım sonucuda ne olursa olsun umrumda değil artık yıkılırsa yıkılsın yuvada gerçekten farkında değil artık yeni bir aile olduğunun farkına varamamışsa yapacak bir şey yok birde düzeldi sanıp 2. çocuğu düşünüyordum direkten dönmüşüm resmenEvde durmayın,sabah çıkın akşam girin eve ... kaynana yapsın yemekleri ... eşin de birşey diyemez ailene kadar hakaret eden insanlarla kucak kucağa olmanı bekleyemez heralde
Hah buldun işte çözümü; hiç temizlik yapmayın. Hatta evi pisletme konusunda aklıma yaratıcı fikirler geliyor ama dalga geçmek gibi olur diye yazmıyorumKisi burda gecirecekler.diger cocuklarinin evi pismis en temiz benmisim diye.
Ailenin evine git ve onlar gidene kadar dönme başka yapılacak birsey yok ya da direk şöyle bu sekilde olmaz ev tutun kendinize diye
hmm bunu hiç düşünmedim aslında olabilir ama ya yine ben eve gelince gelirlerse. Karşımda laftan sözden anlamayan insanlar var geçen geldiklerinde eltim neler neler yaptı da bana mısın demediler yine gidip kaldılar. Düşünün evde de farklı odada oturuyorum konuşmuyorum surat beş karış geziyorum artık seni istemiyorum demenin sözsel ifadesi dışında her şeyi yaptım son evreye yaklaştım ne gözüm evliligi görecek ne eşi ne de başka bir şeyi o noktaya gelmeden gitsinler istedim, ben illa biriyle yaşamak istesem ailemle yaşardım niye senin suratını çekeyim
onlar aklıma gelmedi ama eşime ben otele gideyim onlar kalana kadar dedim sonrada diyorum ki burası benim evim neden ben evi terk edeyim evimi onlara bırakayımkesinlikle çok haklısınız ama eşiniz tepki koymalı. ben olsam aileme giderdim, siz diyorsunuz ki ailem idare et der. eğer eltileriniz yanlış anlayıp kötü düşünmeyecekse halinizden anlayacaksa rica edin..
peki benim evi onlara bırakıp gitmem ne kadar doğru olur iyice yerleşirler mi nasılsa oğlumun evi deyip, belki bugün diğer oğluna giderler ama ben bana bir daha gelsinler istemiyorum misafirlik icin 10 gün yeter de atarKesinlikle katılıyorum, ya annemler ya ben diye gitmeyin ailenizin evine zaten, annemler çocuğu özlemiş gidip biraz onlarda kalıcam dersiniz eşiniz laf ederse de bunaldım burda annenler nasi bize gelip kalabiliyosa ben de kendi annemlere gidebilirim dersiniz. Kendilerine hizmet etcek biri olmayınca zaten onlar kendileri kalkar giderler merak etmeyin.
Evleri yok mu neden sizdeler. Evleri sobalı mı sobayı yakamıyorlar mıonlar aklıma gelmedi ama eşime ben otele gideyim onlar kalana kadar dedim sonrada diyorum ki burası benim evim neden ben evi terk edeyim evimi onlara bırakayım
peki benim evi onlara bırakıp gitmem ne kadar doğru olur iyice yerleşirler mi nasılsa oğlumun evi deyip, belki bugün diğer oğluna giderler ama ben bana bir daha gelsinler istemiyorum misafirlik icin 10 gün yeter de atar
buna benzer bir şeyi eltim yaptı gitti kaldı ailesinde ama kalmaya devam ettiler sonunda eltim geri geldi işeleri dolayısıyla ama benden böyle bir tepki beklemezler ailemden ötürü daha fazla tepki olarak algılanır işe yarayabilirOnu o şekilde düşünmeyin, evet orası sizin eviniz siz de kimseye kendi evinizde hizmet etmek zorunda değilsiniz. İstediğiniz zaman çıkar istediğiniz zaman gidersiniz. Esiniz anca bu şekilde harekete gecer, sizle değil de annesiyle yaşayacak olsaydı annesinin evinde kalırdı zaten. Kesinlikle annenize gitmelisiniz onlar evden gidene kadar da donmemelisiniz
var gayette güzel evleri, güya evlat hasreti ağır basıyor...Evleri yok mu neden sizdeler. Evleri sobalı mı sobayı yakamıyorlar mı
mağlesef ağzını açıp bir şey diyemiyor onun hatrı için her şeyi sineye çektim saygısızlık etmedim ama karşılıgı buymuş çok büyük aptallık etmişim bu devirde söven s... makbül. Benim anlamadığım bu ne ısrar kimse istemiyor çocukların usulünce kalma git diyor (en azından bana öyle dedi gerçekten dediler mi bilemiyorum) daha niye devam ediyorsun kalmayaAilene varana kadar hakaret etmişler, kovulmayı hakediyolr bence. Eşin pasif sana saygısı yok.
mantıklı valla olabildigimce pis olayımKocanıza net söyleyin. Ya gönderirsin yada ben yapacağımı biliyorum diye.
Madem titizlik de istiyorlar bundan sonra tuvalet temizlemeyin, makine çalıştırmayın, bulaşık bile yıkamayın. Tüm gün bomboş oturun. Yemek de yapmayın. Biri bir şey derse de içimden gelmiyor sen yap dersiniz.
Bir hafta böyle oislik içinde durup hala gitmezse de ailenize değil otele gidin. Eşiniz otel parası ödemek istemeyecektir mecbur yollar.
Ben olsam dibine kadar grev yaparım. Huzur bırakmam.
Benim huzurum yoksa o evde kimsede huzur bırakmam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?