Kapıda ödemeli kargo belası

Sizlere de geçmiş olsun arkadaşlar

yok canım değil bizim müdür genç daha ama çok var bu tuzağa düşen ben araştırmıştım o alcam dediğinde alma bak plastik ısıtıcı geliyormuş dedim inanmadı, dediğime geldi

Merakla bekledigim kargom geldi

4 takım nevresimin kesinlikle sigmayacagi minik bi koli

Dedim benim böyle bir siparişim yok.
Aras kargo idi.

csi ödeme yapmadan içine bakıp bakamayacagimi sordum.
Bakamazsınız dedi.
Gonderdim

Ama ben de bu kapı da ödeme mantığını çözemedim hakkaten. Sanırım sadece ptt kargo Baktırıyor.

Çok ünlü bir markanın nevresim takımı mı onlar? Şu p.... c.....
Ben de aynı hatayı yaptım bir de yanlışlıkla 2 kere sipariş verdim. Düzeltme için aradım sitede yazan numara kullanılmıyor. Markanın müşteri hizmetleri numarasını buldum aradım. Bizim ev tekstil ürünü satışımız yok dedi hatta yasal işlem başlattık davamız sürüyor dolandırıcılarla dedi.
Teslimat günü kargo aradı evde misiniz diye. Durumu anlattım sorun yaşar mıyım diye. Geri göndeririz birşey olmaz dedi adam sağolsun. Teslim almadım yani.
Bir arkadaşım teslim almıştı sipariş verip. Gerçekten nevresimmiş ama çok kötüydü hem kumaşı hem deseni dedi.

Aynen aynen o.
Bende şans yok bende salatalık falan çıkardı yani o derece

Ben durumu anlatmadım kargocu çok gergin görünüyordu direkt" aaaa o da ne benim hiç haberim yok " moduna girdim

hadi iyisin...ben evde yokum deseydin
Sanssizligim burada da kendini kabak gibi gösterdi.

Normalde kargo gelirse falan güvenlik arıyor ona göre gönderiyor. Aramadı aksi gibi.

Mercekten baktım kargocu kağıda bir şey yazıyor, çekildim evde yok taklidi yapacaktım ki taa taaaam bilekligim kapıya sürttü adam anladı içeride oldugumu. Utancımdan açtım

Kapiyi bile açmanıza gerek yok. Dolandırıcılarsa zaten işlem yapamazlar ki varsa bile caymadan dolayi almaları gereken bir bedel. Ne diyecekler biz nevresim yerine çul caput gönderiyoruz ama kargoyu almadılar mı? Boşverin almayın geri gitsin,milleti dolandırıyorlarmis sizde kargo parası ödetmiş olursunuz işte ne güzel.

kazasız belasız atlatmanıza da şükür. hepimizin aklında olsun, aras kargo ile bir şeyleri kapıda ödemeli almanın manası yk, anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…