Kapida odeme

Pembepancur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
45
19
39
Bu konuda bilgi sahibi olanlar lutfen beni aydinlatin
kapida odemede
ucreti vermeden paketi açip urune bakip begenmezsem hiç bir odeme yapmadan geri verebilir miyim

para vermeden ürünü açamazsın açtığın ürünüde geri iade edemezsin işin garibi.

Kapıda ödeme hizmetinin bile +5 TL karılığı var
Önce her bişeyi ödeyeceksin
sonra iade etmek istersen günü geçmeden tekrar geri göndereceksin

Nette arastirdim darbeli veya kirik mi diye odeme yapmadan acma hakkimiz varmis zarar gormusse odeme yapmaya biliyormusuz ama bu alacakalarim tekstil yani kirilma gibi bi durumu yok.yine de bakila biliyo mu aceba diye bi guzel dusunceye kapildim:KK66:

Nette arastirdim darbeli veya kirik mi diye odeme yapmadan acma hakkimiz varmis zarar gormusse odeme yapmaya biliyormusuz ama bu alacakalarim tekstil yani kirilma gibi bi durumu yok.yine de bakila biliyo mu aceba diye bi guzel dusunceye kapildim:KK66:
Baktirmazlar para vermeden ve imza atmadan.

Bana da oyle geliyo:KK43:
sultan butik adinda facebookta satis yapan bi butik var. iade kabul etmiyo. Ne yapsam bilemedim;(

Bana da oyle geliyo:KK43:
sultan butik adinda facebookta satis yapan bi butik var. iade kabul etmiyo. Ne yapsam bilemedim;(
Ben internetten elbise almiştım.normalde ödeme yapmadan iade etmeZler ürünü.ama eşimin ikna kabiliyeti sayesinde ürünü açmış kontrol etmiş ve sonra ödeme yapmıştık

Ben internetten elbise almiştım.normalde ödeme yapmadan iade etmeZler ürünü.ama eşimin ikna kabiliyeti sayesinde ürünü açmış kontrol etmiş ve sonra ödeme yapmıştık
Bana da sanki yapilabiliyormus gibi geldi nette ki aciklamadan bunu anladim Yapan var mi diye merak ettim

canim gim uzerine ucuz ve iade kabul eden bircok site var...baska yerlere bak...hem urunleride cok guzel...ben almistim bikac kez..cokda memnun kaldim

Heee bide bigun kullaniyon adamda kapids bekliyo seni begenmessen geri goturuyo.saka gibisiniz ya.parani verirsin paketini alirsin sonrasi sana kalmis

canim gim uzerine ucuz ve iade kabul eden bircok site var...baska yerlere bak...hem urunleride cok guzel...ben almistim bikac kez..cokda memnun kaldim
Bende siklikla internetten alisveris yapiyorum ama tunikler hep krep veya polyester burdakiler trikoydu bu yuzden alacaktim ama almadim oda eksik olsun:KK66:

Güvenmediğiniz yerlerden internet üzerinden birşey satın almayın. Ne olduğu belli olan, mesafeli satış sözleşmesi falan olan yerlerden alışveriş yapın. Düzgün yerlerden aldığınız zaman ürünü kabul edip paketini açsanız bile kullanmadığınız ve ürüne zarar vermediğiniz sürece 14 gün içinde iade etme hakkınız var. Sizi hiçbir hak sahibi yapmayan yerlerden alışveriş yapmanızı tavsiye etmem.

Genelde kargoyu teslim almadan önce açın kontrol edin hasar varsa kargocuya tutanak tutturun diye maddeleri vardır sitelerin, ama nedense hiçbir kargocu da paketi açtırmaz. Ödeme varsa ödenir , imza da atılır, sonra adam uçar gider.
Sonra uğraş hasarlıysa iade edeceğim diye.
Bence f.book instg. gibi sitelerden ürün almayın.
Dışarda aynı ürünler 20-30 tl daha ucuz . Tecrübeyle sabit. Ne aldıysam instgrmdan sonrasında hep daha ucuzunu gördüm ve sinirim bozuldu.

Normal site uzerinden alisveris yapilamayan instagram facebook vs. sayfalardan asla alisveris yapmayin. Paranizla rezil olursunuz. Geri iadesiz internet uzerinden satis olmaz. Cunku mali gormeden aliyoruz, begenmeme hakkimiz var.

Genelde kargoyu teslim almadan önce açın kontrol edin hasar varsa kargocuya tutanak tutturun diye maddeleri vardır sitelerin, ama nedense hiçbir kargocu da paketi açtırmaz. Ödeme varsa ödenir , imza da atılır, sonra adam uçar gider.
Sonra uğraş hasarlıysa iade edeceğim diye.
Bence f.book instg. gibi sitelerden ürün almayın.
Dışarda aynı ürünler 20-30 tl daha ucuz . Tecrübeyle sabit. Ne aldıysam instgrmdan sonrasında hep daha ucuzunu gördüm ve sinirim bozuldu.
Haklisin canim. Kargolarda boyle bir hakkimiz var paketi açip hasar var mi diye bakdiktan sonra kabul etmeliyiz ama nerde. Alisverislerde Çok fazla gezme imkanim yok iki kucuk kizim var bide sabirsiz kocam:KK66: yani internete mecbur gibiyim:KK43:

X