Kapatıyorum !!! Ne alırsan 3tl - 5tl - 10tl :) & Takasa açık/satılmıştır..

Evet canım siftahı senle yaptığımdan verdim gitti :KK16::KK16: yalnız ben yeni üyeyim özelden msj atamıyorum ve hala ptt hesabım yok bu kadar çabuk satış yapabileceğimi düşünmemiştim çok mutluyum :KK1::KK1: yarın gidip bi hesap açıyorum tam olarak ne yapmam gerektiğini öğreniyorum Allah izin veriise salı günü öğleden sonrada kargonu teslim etmiş olurum sen bana özelden bilgilerini yazki benim elimde olsun

canım hesap açtırdığın gün kargo gonderebilirsin sen ürünleri yanına al bence işlemler çok uzun sürmüyor, kimlik fotokopini de yanında götürmeyi unutma:KK34: ürünlerin çok güzel çok hızlı satılacaktır eminim, ben de saati kestirdim gözüme takipteyim başka eşofman tarzı kıyafetler varsa beklıyorum :KK34: artık yoğun günler seni beklıyor sen de dükkan sahibi bir bağyansın :KK9:

Hadi hayırlı olsun canım ayağım uğurlu gelir ıns :) canım su an cepten girdiğim ıcın ozel msj aramıyorum. Yarın pcden girip bılgılerımı göndereceğim sana. Pttden hesap actırırken kapıdan ödeme sevenegınıde eklettırırsen satışların daha ıyı olur. Şahsen kapıda ödeme yapmak ıstıyorum sana :) ayakkabılarında nefis ama numara buyukgeldı maalesef :)

tamam tatlım teşekkür ederim şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan :))))

valla canım şimdilik bu kadar elde avuçta ne varsa koydum hepsi satılırsa ne giycem merak ediyom zaten sana ne gibi bir şeyler lazım :KK1::KK1:

kiyamam:KK19: ben de oyle valla bi suru sey koydum. Daha elim erse indiricem butun dolabi:KK1: ben satistaki urunlerine bakicam simdi tekrar:KK34:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kırmızı adidas üst ve diğer adidas üstleri almak istiyorum ama etiketli olan ferfmuarlı orijinal mi?

Hadi hayırlı olsun canım ayağım uğurlu gelir ıns :) canım su an cepten girdiğim ıcın ozel msj aramıyorum. Yarın pcden girip bılgılerımı göndereceğim sana. Pttden hesap actırırken kapıdan ödeme sevenegınıde eklettırırsen satışların daha ıyı olur. Şahsen kapıda ödeme yapmak ıstıyorum sana :) ayakkabılarında nefis ama numara buyukgeldı maalesef :)

kibar gelin bende yeni hesap açtırdım ama en başta kapıda ödeme seçeneğiyle ilgili bi işlem mi yapmalıydık istiyorsak.sonradan belirtilebiliyor mu bilmiorumda o yüzden sormak istedim...

Adidas sweatshirtler v orijinal dediniz peki kırmzııda orijinal mi ?

hyr efendim o orjinal değil ama orjinal olan sweatshirtlere göre daha kaliteli bundan emin olabilirsiniz bnm kendi koyduğum orjinallerin bile yeri bu kadar kaliteli değil bunu samimiyetle söyleyebilirim

Ama altta da diger arkadasa ikisinid e aldi yazmissiniz karisiklik mi oldu.Neyse bens adece kirmiziyi alayim,butceyi zorlamayalim.:KK34::KK34:

bn sizin için 2sinide aldı yazmıştım 3ünede talibim yazdığınız için :) o zmn sadece kırmızıyımı ayırıyorum sizin için

hyr efendim o orjinal değil ama orjinal olan sweatshirtlere göre daha kaliteli bundan emin olabilirsiniz bnm kendi koyduğum orjinallerin bile yeri bu kadar kaliteli değil bunu samimiyetle söyleyebilirim
tmm istiyorum bunları bende en son ne diosun cnm. BEYAZ LACOSTE ÇANTA DURUYORSA ONUDA ALICAM.. BİDE ŞORT..

Son düzenleme:
X