Kapatıyorum !!! Ne alırsan 3tl - 5tl - 10tl :) & Takasa açık/satılmıştır..

cnm açtığın bir topiğin satışı durdurulmuş ordada beğendiğim şeyler vardı vzmıgeçtin satmaktan yoksa başka bir sorunmu vardı:26::26:

Kargo uzak kalıyordu o dönem.İşyerim tasınınca yakınlaştım ordakıler bu konudada ekli olması lazım aslında sen neyi begendın bende bir bakayım o konuyaa tekrar

Sempatiğim urunlerımı açabıldım sonunda bedenleri oldu gömlek çok şık sıyah etegımle gıymeyı lanlıyorum :) Diğer bady lerde aynı şekilde özellıkle sonradana ldıgım açık kahve olanınhafif dekoltesi çok hosuma gıttı . Hediye olarak ekledıgın ayakkabılar ayak numarama tam uydu .Söylemişmiydim ben sana ayak numaramı hiç hatırlamıyorum vallahi :KK52: Bilekten baglamalı ayakkabıları sevdım her daim.Bilmişde göndermiş gibisin :)) Sorunsuz ve tertemiz ürünlerin için kocaman tesekkurler :KK16::KK16:

Sempatiğim urunlerımı açabıldım sonunda bedenleri oldu gömlek çok şık sıyah etegımle gıymeyı lanlıyorum :) Diğer bady lerde aynı şekilde özellıkle sonradana ldıgım açık kahve olanınhafif dekoltesi çok hosuma gıttı . Hediye olarak ekledıgın ayakkabılar ayak numarama tam uydu .Söylemişmiydim ben sana ayak numaramı hiç hatırlamıyorum vallahi :KK52: Bilekten baglamalı ayakkabıları sevdım her daim.Bilmişde göndermiş gibisin :)) Sorunsuz ve tertemiz ürünlerin için kocaman tesekkurler :KK16::KK16:

Begenmene cok sevindim cnm bnm. Ayakkabi numarani hic soylememistn bnmde hic sormak aklima gelmedi ama direk gonderdim senn kismetinmis demekki:KK8: gule gule giy cnm bnm:KK16:

$UZUN BEYAZ ABÝYE 60 TL.jpg $20140119_153021.jpg $20140119_154522.jpg [sıze=3]hala satıştalar[/sıze]

canım senden şunları beğendim umarım duruyolardır
$AAA%20(7).jpg Eki Görüntüle 1031339 $20140119_105837.jpg Eki Görüntüle 1031340 Eki Görüntüle 1031341 $AAA%20(1).jpg
sanırım babet satılmış ama bi sormak istedim
mor çantada biraz kararsızım
elbiselerin çok hoşuma gitti beden ve boylarını söylersen yeniden elbiselerine bakayım
bir de siyah ayakkabını beğendim ama sen de beğendiklerini bana söylersen bende de nakit yok sınırı aşmayım :)

Eki Görüntüle 1031338 Eki Görüntüle 1031339 Eki Görüntüle 1031337 Eki Görüntüle 1031340 Eki Görüntüle 1031341 Eki Görüntüle 1031342
elbiselerin çok hoşuma gitti beden ve boylarını söylersen yeniden elbiselerine bakayım
bir de siyah ayakkabını beğendim ama sen de beğendiklerini bana söylersen bende de nakit yok sınırı aşmayım :)

cnm beğendiklerinden sadece beyaz elbise zara gömlek ve mor çanta duruyor diğerleri satıldı 10 TL lik elbiseyide bir arkadaş için ayırdım:KK17::KK17:

Eki Görüntüle 1031338 Eki Görüntüle 1031339 Eki Görüntüle 1031337 Eki Görüntüle 1031340 Eki Görüntüle 1031341 Eki Görüntüle 1031342

birde beyaz elbise mini bir elbise. ama metrem yok tembelliğimden alamadım bir türlü alıp ölçerim istersen

cnm beğendiklerinden sadece beyaz elbise zara gömlek ve mor çanta duruyor diğerleri satıldı 10 TL lik elbiseyide bir arkadaş için ayırdım:KK17::KK17:

can sağlığı olsun canım
yok yok bidaha uğraşma ölçmekle filan ben onu tunik tarzı olarak düşünmüştüm zaten
mor çantayla askılı beyazı alayım şimdilik ama senin çok açığın kalıyo..
ben biraz daha gezineyim sayfanda..
ilk baştaki pembe göğüs kısmı tül olan elbisenin boyu nereye kadar peki bedeni filan nedir

X