Kapatıyorum !!! Ne alırsan 3tl - 5tl - 10tl :) & Takasa açık/satılmıştır..

canım iki adet beyaz sütyen var ya onları beğendim son ne olur fiyat

canım siyah çanta mı biri ayırtmıştı haber vercekti vermedi düşünürsen verebilirim.hangi çanta canım siyah olan dimi

ewet cnm siyah olan 20 TLlik bordo sütyenn aynısından 2 tane var ikisinide göndereyim. hatta bn sana bütün iç çamaşırlarını 20den vereyim birebir takas yapmış olalım ne dersin

ewet cnm siyah olan 20 TLlik bordo sütyenn aynısından 2 tane var ikisinide göndereyim. hatta bn sana bütün iç çamaşırlarını 20den vereyim birebir takas yapmış olalım ne dersin

dur sayfana bi bakayım canım.dönerim hemen çantayı 25 ten 20 ye düşürdüm normalde baya yüksek bi fiyata almıştım 1 kere bile kullanılmadı geldiğinde göreceksin canım .

dur sayfana bi bakayım canım.dönerim hemen çantayı 25 ten 20 ye düşürdüm normalde baya yüksek bi fiyata almıştım 1 kere bile kullanılmadı geldiğinde göreceksin canım .

tmm cnm bak sen bu arada bn o çantayı kaybettm sen tekrardan resmini bi göndersene bana ynı çantadanmı bahsediyoruz ikimiz

cnm beyazlar hiç kullanılmadı bordoyuda yalan olmasın ama sanırım 1 kere taktım ama hepsi yıkandı çünkü bn iç çamaşırı alıyorsam asla yıkamadan çekmeceye koymam beyazlar bu yüzden 1 kere yıkandı ama bordo 2 kere yıkandı fakat hepsi çok temiz görünce direk anlarsın zaten. Başka giyilmemiş çamaşır yk cnm sadece saten gecelikler var sayfadaki

dur onlarada bakayım .sende hediyeni seç canım yanına hediyede koyayım beğendiğin duruyorsa tabi

hediyeye falan hiç gerek yok cnm düşünmen yeterli bnm için çok teşekkür ederim

canım bordoların altlarınıda bulup koyabilirsen çok sewinirim çok makbule geçer.bir de çamaşırları kutu gibi bişeye koyup kırılacak eşya yazmayı unutma çünkü çamaşırın göğüs bölümü kırırlırsa bi anlamı kalmıyo

tamam cnm bulmaya çalışacağımdan emin olabilirsin ben onların altına gazete pamuk falan bişeyde tıkarım kırılmasın diye sen merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…