Kapatıyorum !!! Ne alırsan 3tl - 5tl - 10tl :) & Takasa açık/satılmıştır..

tamam cnm bulmaya çalışacağımdan emin olabilirsin :KK12::KK12: ben onların altına gazete pamuk falan bişeyde tıkarım kırılmasın diye sen merak etme

pamuk tıkabilirsin ama gazete tıkma sakın gazete boyuyor çünkü:)canım iççamaşırı kutusu yok mu kartondan ona koyabilirsin .ya da temiz geniş b ayakkabı kutusu olabilir zeminine ve içine pamuk falan tıkarsın.kırılmaz geniş bi kutu gibi bişeye koy mutlaka yoksa kırılıyor canım daha önce gelmişti bana bi tama kırılmıştı çok kötü durumda ulaştı elime

Son düzenleme:
pamuk tıkabilirsin ama gazete tıkma sakın gazete boyuyor çünkü:)canım iççamaşırı kutusu yok mu kartondan ona koyabilirsin .ya da temiz geniş b ayakkabı kutusu olabilir zeminine ve içine pamuk falan tıkarsın.kırılmaz geniş bi kutu gibi bişeye koy mutlaka yoksa kırılıyor canım daha önce gelmişti bana bi tama kırılmıştı çok kötü durumda ulaştı elime

ayy doğru söylüyosun o aklıma gelmedi bak tamam ccnm pamulara sarar sarmalar koyarım kutuda gönderirim zaten :)

ayy doğru söylüyosun o aklıma gelmedi bak tamam ccnm pamulara sarar sarmalar koyarım kutuda gönderirim zaten :)

tamam canım burdan yazalım bari 5dk engeli var özelde.ben kargonu ödeyerek gönderiyorum haberin olsun sende öle yaparsın şekerim.bir de bordoların markası neydş.altlarını kullanmışmıydın

tamam canım burdan yazalım bari 5dk engeli var özelde.ben kargonu ödeyerek gönderiyorum haberin olsun sende öle yaparsın şekerim.bir de bordoların markası neydş.altlarını kullanmışmıydın

tamam cnm bnde ödeyip gönderirim. Beyazlar orkidenin ama bordoların markası ne bilmiyorum cnm takım olarak küçük bir dükkandan almıştım. Sırf danteldi altları ben o tarz şeyler kullanamam hiç kullanmadım altlarını bu yüzden ne yaptım bilmiyorum yarın döküp bulcam inşallah :KK1::KK1:

tamam cnm bnde ödeyip gönderirim. Beyazlar orkidenin ama bordoların markası ne bilmiyorum cnm takım olarak küçük bir dükkandan almıştım. Sırf danteldi altları ben o tarz şeyler kullanamam hiç kullanmadım altlarını bu yüzden ne yaptım bilmiyorum yarın döküp bulcam inşallah :KK1::KK1:

hım bende dantelli çok sewerim daha tatlı duruyo tamam canım.bende hediyeliklerini ayarlıyım(takı kutumu unutma sende:)) kalkınca sabah erkenden verelimde çıksın yola ii geceler canım kaçıyorum ben

Son düzenleme:
$20140211_112144.jpg $20140211_111901.jpg $20140211_111839.jpg $20140211_111812.jpg $20140205_122445.jpg

canım burdakı sıyah ve gumus cantay almak ıstıyorum en uygun fıyat ne olur bana ozleden msj at haber beklıyrm sendennnnnn :)41

gumusu cok begenmıstım yanındakı sıyahı ıstemıstım ama kalsın artık....bgendgım bırsey olursa yazarım yıne tskler...

canım 19.sayfada kı ıkı krem ayakkabının numaraları ne oluyor

Son düzenleme:
KALAN ÜRÜNLER VE YENİ EKLENENLER :nazar::nazar::nazar::KK12::KK12::KK12:

19. Sayfadan itibaren yeni eklenenler ve elimde kalanlar ayakkabı çanta iç giyim elbise eşofman takı herşey... :KK16::KK16:

tamam canım ödeyerek gönderdim bende indirimden yararlandık sanırım benim 4,50 gibi bişi tuttu.senin ne kadar tuttu.bi de bordo altları bulabildinmi özelden yazamıyorum 5 dk engelim var.

tamam canım ödeyerek gönderdim bende indirimden yararlandık sanırım benim 4,50 gibi bişi tuttu.senin ne kadar tuttu.bi de bordo altları bulabildinmi özelden yazamıyorum 5 dk engelim var.

bnmkide 5.85 tuttu cnm bordonun birin altını bulabildim diğerinin bulamadım cnm :KK17::KK17: ama beyaz orkidelerden birinin altını buldum :KK9::KK9: bir tanede mor alt koydum oda dantel alalı 3 sene falan olmuştu atmamışım kalmış bi köşede onuda ekledim cnm :KK1::KK1:

X