Kapatıyorum !!! Ne alırsan 3tl - 5tl - 10tl :) & Takasa açık/satılmıştır..

m-l beden nar çiçeği elbise şifon belden oturtmalı dökümlü 1 kere alındı mezuniyette giyildi sadece 50 tl
m beden siyah straplez elbise bir kaç kez giyildi adilışıktan alındı 20 tl
m-l beden saten elbise belden oturtmalı sadece birkaç saatliğine nişanda giyildi 30 tl
m-l beden turkuaz penye elbise 15 tl

tamam canım özelden bilgilerini gönder bende gönderiyorum bilgilerimi

siyah 10 tl'lik spor hala satışta bir karışıklık olmuş silemiyorum

Eklentiler

• $20140205_210954.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:

cnmm ufak bi değişiklik yapmıştımm kıyamam ugrasmışsn uzerine yazarak siyah ayakkabı iptal onun yerine o 5lilk çanta istiyorummm

Son düzenleme:
[sıze=3]cnmm ufak bi değişiklik yapmıştımm kıyamam ugrasmışsn uzerine yazarak siyah ayakkabı iptal onun yerine o 5lilk çanta istiyorummm[/sıze]

tmm cnm zaten yanlış eklemişim Siyah çanta senndir sen alıntıladığın resmi silde sayfa karışık görünmesin ben toparlayıp paketliyorum kuzum seninkileri

tmm cnm zaten yanlış eklemişim Siyah çanta senndir sen alıntıladığın resmi silde sayfa karışık görünmesin ben toparlayıp paketliyorum kuzum seninkileri

sildm cnm ay kanser olcaktım site donuyor kaç saattr smdi duzeldi sayfana giriyorum donup kalıyor silemedim bi fotoları başardım sonunda silmeyi cok teşekkürler cok iyi oldu bölesi çantam siyah yoktu oldu bende seninkini cnm tamamdır çok öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…