Kapatıyorum !!! Ne alırsan 3tl - 5tl - 10tl :) & Takasa açık/satılmıştır..

ay bende çok beğenirim onları ama daha bişey almak banada kısmet olmadı cnm :) kargo takip numaranıda göndercem ordan takip edersin ona göre evde olursun canım

Olanların dışında.kaban , çocuk ürünleri gözlük, ürünlerin hoşuma gitti, o yüzden sordum okumadığın başka şeyler vardır belki diye

Olanların dışında.kaban , çocuk ürünleri gözlük, ürünlerin hoşuma gitti, o yüzden sordum okumadığın başka şeyler vardır belki diye

Ay inan yok canım elde avuçta ne varsa koydum sayfaya 2 tane sıfır gecelik var arkadaşımın çeyizinden 2 tanede sıfır deniz yatağı var poşetinde duruyor eğer düşünürsen ama 3-4 gündür resim yükleyemiyorum siteye sürekli hata veriyor

Canım 3 yıllık evliyim. Sabahlıklı sete dünyanın parası verildi, saten pijamalara, geceliklere. İnan benimkilerde doluuu kullanılmayan. Yazın yakıyor, kışın buz gibi tutuyor.

Canım 3 yıllık evliyim. Sabahlıklı sete dünyanın parası verildi, saten pijamalara, geceliklere. İnan benimkilerde doluuu kullanılmayan. Yazın yakıyor, kışın buz gibi tutuyor.

bn daha okuduğumdan evlilik falan yok :)) o yüzden hiç kullanmadığımdan bilmiyorum ama doğrudur inanırım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…