Kapatıyorum !!! Ne alırsan 3tl - 5tl - 10tl :) & Takasa açık/satılmıştır..

5 dk engeli diyor. Özelden yazamadım. Heyecanla bekliyorummmm. Ne zaman gelecek acaba ona göre evde olayım. İyi geceler. İnşallah çok güzel bir alış veriş olur. Siftahımı senle yaptım. Senin dışında buyrunbenim ve Nil hanımların da ürünlerini çok beğendim. Hepsine iyi satışlar dilerim. İyi geceler

ay bende çok beğenirim onları ama daha bişey almak banada kısmet olmadı cnm :) kargo takip numaranıda göndercem ordan takip edersin ona göre evde olursun canım

Olanların dışında.kaban , çocuk ürünleri gözlük, ürünlerin hoşuma gitti, o yüzden sordum okumadığın başka şeyler vardır belki diye

Olanların dışında.kaban , çocuk ürünleri gözlük, ürünlerin hoşuma gitti, o yüzden sordum okumadığın başka şeyler vardır belki diye

Ay inan yok canım elde avuçta ne varsa koydum sayfaya :KK1::KK1::KK1: 2 tane sıfır gecelik var arkadaşımın çeyizinden 2 tanede sıfır deniz yatağı var poşetinde duruyor eğer düşünürsen ama 3-4 gündür resim yükleyemiyorum siteye sürekli hata veriyor

Ay inan yok canım elde avuçta ne varsa koydum sayfaya :KK1::KK1::KK1: 2 tane sıfır gecelik var arkadaşımın çeyizinden 2 tanede sıfır deniz yatağı var poşetinde duruyor eğer düşünürsen ama 3-4 gündür resim yükleyemiyorum siteye sürekli hata veriyor

Canım 3 yıllık evliyim. Sabahlıklı sete dünyanın parası verildi, saten pijamalara, geceliklere. İnan benimkilerde doluuu kullanılmayan. Yazın yakıyor, kışın buz gibi tutuyor.

Canım 3 yıllık evliyim. Sabahlıklı sete dünyanın parası verildi, saten pijamalara, geceliklere. İnan benimkilerde doluuu kullanılmayan. Yazın yakıyor, kışın buz gibi tutuyor.

bn daha okuduğumdan evlilik falan yok :)) o yüzden hiç kullanmadığımdan bilmiyorum ama doğrudur inanırım cnm :KK12::KK12:

X