- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa forumda isyan cıkmış
Konumuzu istiyoruzzzzzzz bir daha alıntı yapanı dışlıcaz sözzzzz
Koalisyon kurduk hahaha herkes evet diyor
Valla kizlar ben gitmesem benim yerime ceza puani az biri gitsin mesela bibinin 0 olmus o gitsin. Ben gitsem 1 2 ay kesin gidiciyim.
Insanlar bazen ne boş şeylerle uğraşıyor diyorum...Peki bu bizi kibleyen 50 kişi nerede? Gelsinler desinler bi sorun neymiş? Neye alınmışlar?
Ben anlamıyorum artık insanları,isimsiz yorumlarda belki benden bahsedende olmuştur ama üzerime alinmadım,ismimle söyleyen olursada küfür, hakaret içermediği sürece saygı duyarım.
İlaç dediğin antibiyotik mi? Onu verdiler de çünkü. Suyuna değil de ağzına damlatıyoz biz ama, çok mukötü bişey yaptık?Muhabbet kusumuz var bizimde suyuna ilaç verecek onu kullan ve asla kuşu cereyanda bırakma bogurtlenkusu
Belirtiler aynı :/ Çok sağ olunuz hayyal ablası.Kemikleri ele geliyordu sanki kemikleri bile zayıflamıştı.
Tüyleri yoluk yoluktu.
Dökülmeye başlamıştı.
Sürekli yorgundu, uyukluyordu. Hiç ötmüyordu...
Öleceğini düşünmüştüm.
Yalnız, yemesi hiç azalmadı.
Çok ilginç... Serin yerde bilmeden tuttuk ama elime Alınca Hatırlıyorum Ayakları ateş gibiydi.
Yazık yahu, minicik Canları var. Kıyamıyor insan o küçücük canlılara...
Geçmiş olsun.
Peki ya yönetim bizi ele geçirirse?Çok geç kaldın nerelerdesin
Evet evet evet yönetimi ele geçiriyoruz
Yok kız 0 değil son zamanlarda 2 sefer ban yedim
Yok eğer Ağız demişse ağızdan damlat ilk muhabbet kusumuz resmen burnundan ıltihap geldi çok pis kokuyordu kusuyordu felan öldü ama kurtaramadikİlaç dediğin antibiyotik mi? Onu verdiler de çünkü. Sytyba değil de ağzına damlatıyoz biz ama, çok mukötü bişey yaptık?
Belirtiler aynı :/ Çok sağ olunuz hayyal ablası.
Bi de rengi mor biliyonuz mu ya :/
Benim bebeğim melek oldu... 9 sene oldu onu kaybedeli.İlaç dediğin antibiyotik mi? Onu verdiler de çünkü. Sytyba değil de ağzına damlatıyoz biz ama, çok mukötü bişey yaptık?
Belirtiler aynı :/ Çok sağ olunuz hayyal ablası.
Bi de rengi mor biliyonuz mu ya :/
Peki ya yönetim bizi ele geçirirse?
*ya kizkar eskiden ceza puanimizi görebiliyorduk şimdi goremiyoruz 2 kez banlandim
Ay deme. Ben bi gideyim, babaları ilaç veriyoken ayaklarından falan tutayım bişey yapayım.Yok eğer Ağız demişse ağızdan damlat ilk muhabbet kusumuz resmen burnundan ıltihap geldi çok pis kokuyordu kusuyordu felan öldü ama kurtaramadik
Aynen bende de öyle oluyor çıkış yapamiyorum telefonun in geçmişini temizleyince girebiliyorum eski sistem daha güzeldi bence en azından girip okuyordun
O ceza puanını bende görmek istiyorum bide eskiden ne güzel yorum yapamasakta gri gri gezerdik şimdi çıkış bile yapamıyosun banlanınca geçmişi siliyoeumda otomatik çıkış olduğumdan gezebiliyorum kk da
[QUOTHayyaL, post: 42122885, member: 166386"]Toplu kıyım
Maksat kıllık olsun bence.Hayır diyenler kim, niye demiş ya