Kapatılan konumuzun açılmasını istiyoruz :))

Konu tekrar açılsın mı?

• Evet

OY: 96 94,1%
  • Hayır

OY: 6 5,9%

• Ankete Katılan
    102
Aaaa forumda isyan cıkmış
Konumuzu istiyoruzzzzzzz bir daha alıntı yapanı dışlıcaz sözzzzz

Çok geç kaldın nerelerdesin

Koalisyon kurduk hahaha herkes evet diyor

Evet evet evet yönetimi ele geçiriyoruz

Valla kizlar ben gitmesem benim yerime ceza puani az biri gitsin mesela bibinin 0 olmus o gitsin. Ben gitsem 1 2 ay kesin gidiciyim.

Yok kız 0 değil son zamanlarda 2 sefer ban yedim

Insanlar bazen ne boş şeylerle uğraşıyor diyorum...

Muhabbet kusumuz var bizimde suyuna ilaç verecek onu kullan ve asla kuşu cereyanda bırakma bogurtlenkusu
İlaç dediğin antibiyotik mi? Onu verdiler de çünkü. Suyuna değil de ağzına damlatıyoz biz ama, çok mukötü bişey yaptık?
Belirtiler aynı :/ Çok sağ olunuz hayyal ablası.
Bi de rengi mor biliyonuz mu ya :/

Yok eğer Ağız demişse ağızdan damlat ilk muhabbet kusumuz resmen burnundan ıltihap geldi çok pis kokuyordu kusuyordu felan öldü ama kurtaramadik

Benim bebeğim melek oldu... 9 sene oldu onu kaybedeli.
Hastalıktan değil ama, yaşlılıktan artık. O hastalığı geçirdikten çok sonra öldü.
Senin bebeğinin Ömrü uzun olsun.
Yemesine ve su içmesine dikkat et.
Teyzem bile, bu hayvan yiyor ölmeyecek Demişti.

Peki ya yönetim bizi ele geçirirse?

*ya kizkar eskiden ceza puanimizi görebiliyorduk şimdi goremiyoruz 2 kez banlandim

O ceza puanını bende görmek istiyorum bide eskiden ne güzel yorum yapamasakta gri gri gezerdik şimdi çıkış bile yapamıyosun banlanınca geçmişi siliyoeumda otomatik çıkış olduğumdan gezebiliyorum kk da

Aynen bende de öyle oluyor çıkış yapamiyorum telefonun in geçmişini temizleyince girebiliyorum eski sistem daha güzeldi bence en azından girip okuyordun

[QUOTHayyaL, post: 42122885, member: 166386"]Toplu kıyım

Ben oyle bi kiyimda ilk banimi yedim kirkinustunde ban olmustu...hic unutmuyorum[/QUOTE]
Vuhuhuuu... Iyiymiş 41 kere maşallah diyeyim
Ben natlusun bir konusunda öyle kıyıma gitmiştim.
O son oldu. Şimdi puanım 0.
Geçen sene 0 landım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…