Pudra, Fondöten, Kapatıcılar kapatıcılığı en iyi olan pudra hangisi?

BALAKIN

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
1.037
1
kızlar fondöten kullanmayı sevmiyorum ağır geliyor.pudra tercihim yıllardır mac studio fix kullanıyorum.aslında güzel.ama ben kapatıcılığı daha da iyi olan bir pudra arayışındayım.tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı?laura mercier kullanan var mı kapatıcılığı çok iyi diye duymuştum

Max factor cream puff çok uzun zaman kullanmıştım çok güzel, ayrıca shiseido' nun pudrasıda gayet güzel.

max factoru beğenmedim studio fix den iyi değil:KK43:shiseido nasıl mac den daha mı kapatıcı canım:)

Shiseido' nun pudrası gerçekten çok güzel.Kapatıcılığı da iyi.Fondöten gibi iyi bir kapatıcılığı var.

Evet canım Shiseido pureness compact pudra.Yalnız biraz pahalı bir ürün.Onun için testerinden deneyip almanda fayda var.Çünkü insan o kadar para veripte bir kenara atınca üzülüyor sonra.Ayrıca shiseidonun rujları da mükemmelll.Ayrıca nemlendirici kremini ve kaş kalemini de senelerdir çok severek kullanıyorum ben.Shiseidodan ne aldıysam memnun kalmışımdır yani.

Evet canım Shiseido pureness compact pudra.Yalnız biraz pahalı bir ürün.Onun için testerinden deneyip almanda fayda var.Çünkü insan o kadar para veripte bir kenara atınca üzülüyor sonra.Ayrıca shiseidonun rujları da mükemmelll.Ayrıca nemlendirici kremini ve kaş kalemini de senelerdir çok severek kullanıyorum ben.Shiseidodan ne aldıysam memnun kalmışımdır yani.

tamam canım tavsiyen için çok teşekkürler.bir bakayım ben bu ürünlere.ben de kaş kalemi yerine kaş pudrası tavsiye ederim.yıllarca kaş kalemi kullandım.sonra kaş pudrasına geçtim kesinlikle kaş pudrası daha doğal duruyor

Benefit hello flawless powder da cok iyi kapatiyor ve guzel bir pudra ciltte parlama yapmiyor ben max factor creme pufftanda cok memnunum vazgecemiyorum senelerdir diger pudralar ya kapatmadi yada gozenekleri ortaya cikardi daha cok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X