Güneş Kremleri Kapatıcı özelliği olan (sivilce izleri için) güneş kremi arıyorum

Güneş kremleri, bronzlaşma

kiskivrak

mutluluk çok yakın
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2007
3.523
2.320
28 yaşındayım ama hala sivilcelerle başetmek zorundayım
artık fondoten kullanmak istemiyorum
önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

spf özelliği olan pudralardan kullanabilirsin.Fondoten yaz günü çekilmiyo gerçekten, pudra daha hafif olur hemde güneşten korur.

teşekkür ederim tavsiye edebileceğin bir marka var mı peki ?

bende shiseido pureness oil free pudra var canım spf sı 15.ama ben pek kullanmadım yani 2-3 defa kullanmışımdır ancak, o yüzden tam bilmiyorum kötü mü iyi mi.Ama google dan araştırırsan ürün hakkındaki yorumları okuyabilirsin.

Canim garnierin bb creaminde hem gunluk krem, hem fondoten hemde gunesten koruma faktoru var cok yuksek olmasada.
Butuuuun gun yuzunde kaliyo diyemem bence gun icinde bir kez tazelersen cildin cok guzel gozukur,.
Ben kullaniyorum cok memnunum,..

Canim garnierin bb creaminde hem gunluk krem, hem fondoten hemde gunesten koruma faktoru var cok yuksek olmasada.
Butuuuun gun yuzunde kaliyo diyemem bence gun icinde bir kez tazelersen cildin cok guzel gozukur,.
Ben kullaniyorum cok memnunum,..

merhaba benimde cildimde çok yağlı olmasa da sivilce oluşumu var ve izleri tabii beyazda bir yüzüm var ama iyi bir kapatıcı bulamadım bu bahsettiğin garnier BB kreme googleden baktım güzel bir ürün galiba yorumlarında da olumsuz bir şey görmedim ama bunu kullanırken altına başka bir krem veya üzerine başka bir ürün kullanıyor musun yani kısaca tam olarak nasıl uyguluyorsun anlatır mısın canım :) birde sivilce yapmıyor değil mi? çünkü çoğu kullandığım ürün yüzümü sivilcelerle kapladı da :\

güneş koruma özellikli fondotönlerde güzel olabilirde en iiyisi güneş koruma, fondotönlerde koruma çok düşük

Peki güneş kremi değil de koruma faktörü içeren cilt bakım kremleri nasıldır bilen var mi gunes kremlerinin yaglandirmasindan korkuyorum cildim zaten akneli:S

Eger cok kuru bir cilde sahipsen gece iyi bir nemlendirici kullanman sart olabilir.
Ben garnier bb kremi suan yakslasik 4 aydir kullaniyorum ve son 1 ay gece yuzumu temizlemiyorum, cunku ayni zamanda bakim kremi,
sivilcelerimde artis olmadi. Banyo yaptikdan sonra yuzum nemliyken bebeyagi surerim ama. Yumusacik olur..

Bende mi kullansam acaba ama cildim yaglıdır
Onu sürdükten sonra parlamam umarım,, birde fiyatı ne kadar acaba ?

Anladım canım biraz bakındım da yaglı ciltler kacınsın diyor
E biz ne süreceğiz o zaman yaa,,

ben izden dolayı değil de cilt tonumu düzenlesin diye avene 50spf renklendirici etkili güneş kremi kullanıyorum memnunum .:) bence bb kremleri kozmetik markaları filan değil de dermokozmetik markaları kullanmalısınız :) eczanede çalışanlar cilt tipinize göre sizi yönlendireceklerdir bu konuda :)

arkadaşlar yağlı ciltler için yağlandırmayan matlaştıran kremler var... garnierin var birde lorealin matlaştırıcı kremi var kullanın derim..Ben doktor tavsiyesiyle almıştım..Birde Güneş kremi olarak ta sebamed in 28 faktör olanından kullanabilirsiniz mesela denize veya dışarı çıkacağım zaman sürerdim pürüzsüz yapardı yüzümü hala da kullanıyorum..

Güneş kremleri okadar kalınki herşeyi kapatırlar.
O ağırlığı gün boyu yüzünde taşımak yerine organik şeyler denemeni öneririm.
Fondoten ve pudra kullanılmay devam ettikçe sivilceler geçmez. O bakımdan önermiyorum.:26:

Bende gunes kremlerinin agir oldugunu dusunmuyorum . Zaten gunes kremleri.bi tek yazin degil her mevsim kullanilmali . Amerikanin unku dermatologlarindan biri en iyi kirisiklik kremi gunes kremi demisti bi yazisinda . Ben cildim hassas oldugu icin doktorum tavsiyesi uzerine her mevsim kullanirim her gun surerim hic bi.zararini gormedim su ana kadar ki benim cildim asiri derecede hassastir . Yaz icin cilt tonuna ve tipine gore cok guzel bi gunes kremi alirsan kesinlikle memnum kalirsin . Bende bi cok seyi dogal denemekten yanayim ama gunes korumasinin benim.icin yeri ayridir..))))

avene'in renklendirme özelliği de varmış demek. bugün alacaktım kararsız kalmıştım,sanırım avene deniycem ben de

BB krem dene canım..
missha BB krem , 42 spf içeriyor, araştır bu kremi.. ben sahibindenden sipariş ettim 30 tlye, haftaya gelir.. bir de pure beauty jasmine water BB krem var bende, o da 30 spf.. geçen hafta 23 tl idi aldığımda, bugün watsonsta %50 indirimle 11.5 tl idi koş kaçırma dene bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…