Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gerçekten beğendinmi? ben verdiğim para için üzülüyorum bu markayı yüzünde tek bir iz sivilce vs. yoksa kullanırsın ki bunlar yoksa zaten fondotene ne gerek var.... bence o kadar doğalda durmuyo gayet belli yüzünde....
bende clinique double wear kullaniyorum simdiye kadar kullandiklarimin en iyisi este lauder kullandim, maybeline kullandim, max factore kullandim, dior kullandim, channel kullandim ama hicbirinden clinique kadar memnun kalmadim
bende clinique double wear kullaniyorum simdiye kadar kullandiklarimin en iyisi este lauder kullandim, maybeline kullandim, max factore kullandim, dior kullandim, channel kullandim ama hicbirinden clinique kadar memnun kalmadim
dior skin forever opuyorumnanaktan bir numaralı fondotenim incecik ciltte hiç belli olmuyor en açık rengini kullanıyorum ben kapatıcılığı da harikayerimseniben deneyin derim