Meraba kızlar daha önce hiç bacak spreyi kullanmadım şimdi almak istiyorum onerbileceginiz uygun fiyatlı markalar var mı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende bi ara kullanmak istedim ama çoğu kişi memnun kalmamıştı sonra ben de vazgeçtim almaktan
burda kullanan vardır umarım en azından memnun olup olmadığını söyler
ben kullanmadım ama uygulamasını defalarca yapmıştım satışının yapıldığı yerde çalışıyordum bi zamanlar Secret Of Lady ve sally hansenı uyguladım sally hansenin fiyatı daha yüksek olmasına rağmen renk uyumu secret ta daha iyiydi cavağa iyi yaydırınca aynı çorap görünümü oluyodu hiç kendime yapmadım ama çok hoş duruyodu varisleri kapatıyodu ama yoğun batığınız varsa bacağınızda kapatmaz boşuna heveslenmetin tabi esmer tenli değilseniz
Nerde bulabiliriz bu markayı peki
Meraba kızlar daha önce hiç bacak spreyi kullanmadım şimdi almak istiyorum onerbileceginiz uygun fiyatlı markalar var mı
Benim gorumcem kullanmisti cok memnundu ama markayi hatrlamiyorum sorarim yarin ogrenince yazarim sana ama o memnundu hatta bende aliyim diodum kaldi oyle unuttum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok sağolun :)uygun fiyatlı seçenekler: bebak, flormar, rimmel london. denemedim ama uygun renk seçildiği müddetçe ihtiyacınızı karşılar diye düşünüyorum. bende sally hansen var. yanlış rengi seçtim o nedenle kullanamıyorum pek. bu spreyleri kullanmanın püf noktası iyice elinizle yaymak gerekiyor. bir de ne kadar ince tabaka halinde uygulanırsa o kadar iyi oluyor.
Nerde bulabiliriz bu markayı peki
bursadasın sanırım sende kağan parfümeride çalışıyordum ordan bulabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?