• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapatıcı bacak spreyi

hazan314

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
84
8
18
34
Bursa
Meraba kızlar daha önce hiç bacak spreyi kullanmadım şimdi almak istiyorum onerbileceginiz uygun fiyatlı markalar var mı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Meraba kızlar daha önce hiç bacak spreyi kullanmadım şimdi almak istiyorum onerbileceginiz uygun fiyatlı markalar var mı

bende bi ara kullanmak istedim ama çoğu kişi memnun kalmamıştı sonra ben de vazgeçtim almaktan
burda kullanan vardır umarım en azından memnun olup olmadığını söyler

bende bi ara kullanmak istedim ama çoğu kişi memnun kalmamıştı sonra ben de vazgeçtim almaktan
burda kullanan vardır umarım en azından memnun olup olmadığını söyler

Kullanan pek yok galiba kimseden ses çıkmamış

ben kullanmadım ama uygulamasını defalarca yapmıştım satışının yapıldığı yerde çalışıyordum bi zamanlar Secret Of Lady ve sally hansenı uyguladım sally hansenin fiyatı daha yüksek olmasına rağmen renk uyumu secret ta daha iyiydi cavağa iyi yaydırınca aynı çorap görünümü oluyodu hiç kendime yapmadım ama çok hoş duruyodu varisleri kapatıyodu ama yoğun batığınız varsa bacağınızda kapatmaz boşuna heveslenmetin tabi esmer tenli değilseniz

ben kullanmadım ama uygulamasını defalarca yapmıştım satışının yapıldığı yerde çalışıyordum bi zamanlar Secret Of Lady ve sally hansenı uyguladım sally hansenin fiyatı daha yüksek olmasına rağmen renk uyumu secret ta daha iyiydi cavağa iyi yaydırınca aynı çorap görünümü oluyodu hiç kendime yapmadım ama çok hoş duruyodu varisleri kapatıyodu ama yoğun batığınız varsa bacağınızda kapatmaz boşuna heveslenmetin tabi esmer tenli değilseniz

Nerde bulabiliriz bu markayı peki

Nerde bulabiliriz bu markayı peki

Ben beyaz tenliyim ve derim çok ince damarlarım çok belli oluyo yeşil yeşil onları kapatmak istiyorum

Benim gorumcem kullanmisti cok memnundu ama markayi hatrlamiyorum sorarim yarin ogrenince yazarim sana ama o memnundu hatta bende aliyim diodum kaldi oyle unuttum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

uygun fiyatlı seçenekler: bebak, flormar, rimmel london. denemedim ama uygun renk seçildiği müddetçe ihtiyacınızı karşılar diye düşünüyorum. bende sally hansen var. yanlış rengi seçtim o nedenle kullanamıyorum pek. bu spreyleri kullanmanın püf noktası iyice elinizle yaymak gerekiyor. bir de ne kadar ince tabaka halinde uygulanırsa o kadar iyi oluyor.

Benim gorumcem kullanmisti cok memnundu ama markayi hatrlamiyorum sorarim yarin ogrenince yazarim sana ama o memnundu hatta bende aliyim diodum kaldi oyle unuttum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Peki yazarsaniz cok sevinirim

uygun fiyatlı seçenekler: bebak, flormar, rimmel london. denemedim ama uygun renk seçildiği müddetçe ihtiyacınızı karşılar diye düşünüyorum. bende sally hansen var. yanlış rengi seçtim o nedenle kullanamıyorum pek. bu spreyleri kullanmanın püf noktası iyice elinizle yaymak gerekiyor. bir de ne kadar ince tabaka halinde uygulanırsa o kadar iyi oluyor.
Çok sağolun :)

Benim de çok fazla batığım var, ben de istiyodum böyle birşeyler. Hiç duymamıştım bacak için olduğunu. denemem lazım teşekkürler.

Sally hansen markası birçok eczanede var ben onu kullanmıştım ve gerçekten memnun kaldım tabi ki bazı püf noktalar var cildin tüysüz olması gerekli güzelce temizleyip nemlendirici sürüyorum ben daha sonra elime sally hansen sıkıp karıştırıp aşağıdan yukarıya doğru sally hansen sürmeye başlıyorum nemlendiriciyle hem daha kolay hem eşit yayılıyor.

sally hansen marka alacaksanız ve çok esmer değilseniz medium rengini almayın bence. direkt turuncu yapmıştı benim süt beyaz sayılmasa da güneşlenmemiş bacaklarımı.

Sally Hansen kullandım ben de memnun kaldım batık lekelerini falan başarılı bir şekilde kapatmıştı ancak varislerde sadece görünümü biraz azaltıyor

ben sall hansen kullandım güzel gözüküyor bacaklar kullanışı zor geldiği için pek kullanmıyorum açıkcası

Back