Erkek yazdığından.çok ilginç ,başını deve hörgücü gibi yaptı diye cennetin kokusunu bile duymayacak kadınların olması.her konuda kadınlar cennetin kokusunu duyamayacak diye hadislerden örnek verilir.bu kadar mı aşağılık bir şey kadın olmak.niye hiç erkekler için cennet kokusu haram olan davranışlardan bahsedilmez.
Super bir soru. Yalniz dikatini cekerim fikih kitaplarini yazanlar ve aciklayanlar kimler erkeklerrrr. Zaten kapanamadim diye uzulmeye gerek. Cunku butun kadinlarin kapanmasi gerekecegi surec ve zaman cok yakindir: ))çok ilginç ,başını deve hörgücü gibi yaptı diye cennetin kokusunu bile duymayacak kadınların olması.her konuda kadınlar cennetin kokusunu duyamayacak diye hadislerden örnek verilir.bu kadar mı aşağılık bir şey kadın olmak.niye hiç erkekler için cennet kokusu haram olan davranışlardan bahsedilmez.
K.bakmayin ben acikcasi forum kurallarini okumsdim bu benim hatam da sunu anlayamadım...DİNİ KONULAR KONUSMAK YASAK DEMİS BİCOK KİSİ...
BEN bunu anlayamadım bu neden yasak??
Hayata dair herşeyi paylasmiyor muyuz biz burada.. Din de hayatin içindedir. Biri dini konuda bisey paylasirsa engellenecek mi yani.. Bana çok sacma geldi bu?? Bu konuda beni aydinlatacak biri var mi?
Herkes Müslüman değil çünkü. Herkes olayı kendi açısından yorumlayınca inançlı kişiler alınganlık yapıyor ve kavga çıkıyor.K.bakmayin ben acikcasi forum kurallarini okumsdim bu benim hatam da sunu anlayamadım...DİNİ KONULAR KONUSMAK YASAK DEMİS BİCOK KİSİ...
Hayata dair herşeyi paylasmiyor muyuz biz burada.. Din de hayatin içindedir. Biri dini konuda bisey paylasirsa engellenecek mi yani.. Bana çok sacma geldi bu?? Bu konuda beni aydinlatacak biri var mi?
K.bakmayin ben acikcasi forum kurallarini okumsdim bu benim hatam da sunu anlayamadım...DİNİ KONULAR KONUSMAK YASAK DEMİS BİCOK KİSİ...
Herkes Müslüman değil çünkü. Herkes olayı kendi açısından yorumlayınca inançlı kişiler alınganlık yapıyor ve kavga çıkıyor.
Anliyorum...
Kavga cikmasin elbette de..
Neden kavgasiz tartisamiyoruz hanimlar biz bu konulari?