Kapanmaktan Vazgeçtim Resmen

çok ilginç ,başını deve hörgücü gibi yaptı diye cennetin kokusunu bile duymayacak kadınların olması.her konuda kadınlar cennetin kokusunu duyamayacak diye hadislerden örnek verilir.bu kadar mı aşağılık bir şey kadın olmak.niye hiç erkekler için cennet kokusu haram olan davranışlardan bahsedilmez.

Vazgeçtiyseniz neyi tartışıyoruz şu anda? Bizi neden ikna çabasındasınız ki?

Burada karşıt görüşlere laf yetiştirip antrenman mı yapacaksınız?

Gün geçmesin ki yeni bir türban bağlama şekli görmeyeyim... Güzel oluyor, bakıyor insan. Arap stili moda şimdi, dolamalı falan. Bakıyorum valla, baktırıyor.
Ama samimiyetsiz bir durum tabi. Ne olursa olsun insan bir şey yapacaksa layıkıyla yapmalı. Amaçla araç örtüşmeli. Yoksa bakarız.

Erkek yazdığından.

K.bakmayin ben acikcasi forum kurallarini okumsdim bu benim hatam da sunu anlayamadım...DİNİ KONULAR KONUSMAK YASAK DEMİS BİCOK KİSİ...
BEN bunu anlayamadım bu neden yasak??
Hayata dair herşeyi paylasmiyor muyuz biz burada.. Din de hayatin içindedir. Biri dini konuda bisey paylasirsa engellenecek mi yani.. Bana çok sacma geldi bu?? Bu konuda beni aydinlatacak biri var mi?

Super bir soru. Yalniz dikatini cekerim fikih kitaplarini yazanlar ve aciklayanlar kimler erkeklerrrr. Zaten kapanamadim diye uzulmeye gerek. Cunku butun kadinlarin kapanmasi gerekecegi surec ve zaman cok yakindir: ))

çevredeki insanların kapalılık şekliı sizi neden ilgilendiriyor ki..madem doğrusunu ve olmaması gerektiği şeklini öğrendiniz sizde öyle yapmazsınız.sizi vazgeçmeye iten şey şeytanın vesvesesi..size şunu fısıldıyor : düzgün yapamazsın bu şekliyle de günah boşveeer

İşin sonu tartışmaya kadar gidiyor,hakaretler havada uçuyor bazen..

Herkes Müslüman değil çünkü. Herkes olayı kendi açısından yorumlayınca inançlı kişiler alınganlık yapıyor ve kavga çıkıyor.

Dini sitelerde yazanların ne kadarına güvenebilirsin?

İçinden kapanmak geliyorsa, çok gösterişli olmadan, abartmadan istediğin tarzda ört saçını. Topuzunu tepede yapma da aşağıdan yap ne bileyim. Bu senin Allah'la aranda olan bir şey. Bu kadar takılma buna. İçinden nasıl geliyorsa, o şekilde ört. Kimse sana yok bu şekilde örtmüşsün, neden böyle yaptın falan diyemez. İşi iyice şekilciliğe döktüler. Senin kafandaki örtüden kime ne ? Neden bu kadar büyütüyorsun?

üyeler birbirine giriyor, yöneticiler KİB bakmaya yetişemiyor, hakaretler havada uçuşuyor, kaç yıllık üye olarak tecrubeyle sabit, bi de zaten dua diye bir dini bölüm var, bir de siyaset ve gündemde konuşulabiliyor onun dışında yasak

Kavga cikiyor diye bacim.
Bak baslamis bile

Islamda ameller niyetlere goredir yani kisi amelinin karsiligini niyetine gore alir. Siz sadece Allahi razi etmek daha iyi bir musluman olabilmek icin kapaniyrsaniz yani sadece Allahin rizasi ise niyetiniz yaptiginiz ameli samimi bir sekilde yaparsiniz kimse ve hicbirsey umurunuzda olmadan. Allahi razi edecek kapanma seklini ogrenmissiniz arastrmalarinizla sanirim. Burada niyetinizi sorgulamak kaliyor yani sizin derdinize ancak kendiniz derman olabilirsiniz..Allaha dua edin dogru olana kalbinizi razi etsin

Canim benim sen zaten dogrusunun yanlisinin farkinda olan bir kizsin ben inaniyorum basortusunun hakkını vereceksin..bende sal kullaniyorum ama basimin arkasina bi kafs daha varmis gibi yapmiuorum giydigim kiyafetlerde bir beden buyuk alirim hatlarim belli olnasin diye .Sayet aile baskisi veya yakistirdigin icin tesetture girmeye kalkisirsan hakkini zor verirsin .Ama tamamen Allahin rizasi icin uzerine farz oldugunun idrakina varip kapanirsan inan icgudusel dogru sekilde kapanacaksindir .Ben simdiden Allah mubarek etsin diyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…