Kapanmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sevmell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2019
73
44
38
27
Herkese iyi geceler oncelikle Sundan bahsediyim kalbimde her zaman Allah sevgisi vardir fakat ben acik bir bayanim ailemde öyle icime kapanma istegi geldi fakat hicbir bilgim yok cevremdede kapali az kimse var aranizda bu karar vermis olup kapanan varsa bana yardimci olabilirmi cunku korkuyorum ileride sıkılıp bunalırmıyım diye Hakkiyla kapanmak istiyorum bir daha acilmamak uzere sadece endiselerim var yapabilirmiyim diye cunku cok olmasada acik biriyim alistigim bir duzen vardi fakat hepsinden biranda sogudum sanki insallah cesaretimi toplayip kapanirim simdiden herkese tesekkurler tavsiyelerinizi bekliyorum

Karar senin, önce provalar yap , zorlanma yaparken. İlk görenler aaaa yapar önce ama herkes alışıyor duruma. İçinden nasıl geçiyorsa... Heves mi değil mi bunun için kendini bir süre dinle ve karar verince harekete geç, korkma

Hytıno değiştirmek bşr anlık deli cesaretine bakar dostum bir anlık.. İnsanların değil kendinin ne istediğini düşün ve yap bitti :) Allah muvaffak etsin hadi inşallah

Bi süre daha düşünün.Hala bu istek devam ediyorsa kapanmaya hazırsın demektir.Çünkü bana da ara ara gelirdi bu heves sonra geçerdi.Ama çok şükür 3 yıldır tesettürlüyüm.İlk zamanlar illaki zor gelecektir ama sonra alışırsın.Kışın kapansan daha iyi olurdu.Çünkü yazın sıcağı baya bunaltıyor insanı. Kışın kapanırsan yaza kadar alışmış olursun :) Hayırlısı olsun hakkında :)

Umarim bir heves degildir tam emin olmadan kalkismam buna biraz daha zaman bekliyorum dogru karari vermek icin tesekkurler

Canım şöyle anlatayım sana benim annem teyzem vs gençler hep açık ve kokoş diye adlandırırlar çevremiz bizi o kadar açıktım ki popomu örtecek uzun birşeyim bile yoktu çok bakımlıyım saç makyaj benim için çok önemli bu hayatı kaliteli yaşamaktı amacım çok uzatmayım bir gün bi video denk geldi cübbeli Ahmet hoca kapanmak üzerine dinledim sonra başka videolar açtım dinledim 1 yıl dinlemekle geçirdim çocukluğumdan beri istek vardı ama anlamını bilmediğimden uygulayamadım sonra birgün sabah uyandım dedim ben kapanmam lazım o kadar vicdan azabı çektirm ki kendi içimde annemle çarşıya çıktık babam bana ne istersen al Allah yolunda ilerlediğin için harcayacağın para gözüme gelmez dedi ama çarşıda şeytan çok uğraştı hiç bişey yakışmıyordu bana uzun giymeye alışık olmadığımdan ağladım ettim ama pes etmedim yakışmamış diyende oldu umursamadım 4 yıl oldu bir gün pişman olmadım çok mutluyum dinimiz emrediyor ama uygun kapanmayı modaya değil kurana göre kapanmak gerek tatlım

Tesekkurler guzel tavsiyeniz icin bende nedendir bilmiyorum insanlarin bakislarindan rahatsiz olmaya basladim yada banami oyle geliyor bilmiyorum sanki huzursuzum bu sekilde dini vdeolari bende izleyip destek aliyorum umarim bu heves degildir ve kapanirim hakkiyla tesekkurler ❤❤❤

Cok güzel bi karar tebrik ederim Rabbim hakkıyla o örtüyü taşıyabilmesi nasip etsin zaten Rabbim gönlüne koyduysa o güzel duyguyu sen bunu cokkk güzel bi şekilde başarırsın emin ol
Insallah bende biraz daha bekliyeyim diyorum umarim nasip olur banada tesekkurler

Onun hevesi olmaz tatlım Rabbim nasip edecek sana inşallah abdülmetin balkanlıoğlu cübbeli Ahmet hoca ben onları dinlerim Fatih kalender çok aydınlatırlar beni herkes kendine yapar kuzum çokta faydasını gördüm yardıma ihtiyacın olursa yazabilirsin

Tesekkur ederim desteginiz icin cevremde dedigim gibi cok az kapali insan var pekte bilgim yok umarim Allahim nasip eder bu duyguyu huzura kavusurum ❤❤

Bunların hepsi din tüccarı. Bu kadar saf olmayın lütfen. Hele zararlı tarikatlara bağlı bu insan müsveddelerine itibar etmeyiniz.

Dusuncenize saygi duyuyorum tabikide Acik veya kapalilik Allah sevgisini degistiremez Ben destek almak amacli yazdim bu durumu yasayanlar icin yanlis anladiniz sanirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…