- 5 Aralık 2014
- 122
- 22
- 98
- Konu Sahibi ozge123456
Cok guzel hikayeymis her gun dua ediyorum Allah'ım pişmanlık cekmeden nasip et bana diyeBence ailenizi bile geçin kendi ahiretiniz için bu kararı alın şimdi size bir hikaye anlatacağım bu olay gerçek bir tane kız böyle ailesi zengin varlıklı insanlar neyse kız bir gün arkadaşı ile beraber işte sohbetlere falan gidiyor böyle bir arkadaşı götürüyor onu ailesi bunu görüyor istemiyorlar gitmesini hani ortamlara girmesini falan istemiyorlar kız inat ediyor gidiyor gidiyor sürekli gidiyor sonunda işte kapanmaya karar veriyor ailesine bunu söylüyor yani ailesinde de hiç kapalı yokve karşılar böyle şeye o yüzden istemiyorlar sonra kızı odasına kapatıyorlar ki bir daha çıkmasın gitmesin diye ama kız işte hani nasip olacak ya camdan aşağı atlıyor ve oturdukları yerde de yüksek sonra gidiyor yine geri geliyor hani çarşafa falan girmiş yani ailesi diyor bu nereden gitti kapıdan gidemez kapı kilitli sonra kız anlatıyor ben camdan aşağıya atladım beni bir melek kanatlarıyla tuttu aşağıya indirdi
Yani hiç kimsenin lafını dinlemeden o ne der bu ne der demeden sadece Allah'ı düşünerek kapandığın zaman Allah yardımcın olur bide şu var neden şimdi değil evlendikten sonra diyor ailen daha çok azap çek diye mi ...