kapanmak istiyorum kızlar bana yardım edin lütfen :((

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
selam kizlar..

malesef ben tesseturlu degilim ama yazin dahil kisa kollu giymiyorum sadece basim acik..

bende kapanmak istiyorum kizlar..

tunik pantolon modellerini cok begeniyorum bana yardimci olurmusunuz kizlar? cok sade seviyorum kiyafetleri genelde tek renk esarplari begeniyorum parlak mor parlak mavi gibi kizlar bana yardim edin nolur ((

Hnagi konuda yardım istediğini anlayamadım.Kıyafet konusundaysa,senin zevkini,vücut tipini,tarzını bilemeyiz.Mağazalara bakıp,deneyip yakışanı tercih edeceksin.

Paylaştığın fotoğraflara bakınca sen yeterince zevklisin zaten. kıyafetler çok şık.. Eminim sana da çok yakışır. Kararın için tebrik ederim..

Şu an kendime çok kızıyorum ilk tuniği bu zamana kadar nasıl görmem ben bayıldım resmen 2. zaten var bende

Ne mutlu nefsini devirip bu kararı uygulayabilenlere
Tebrikler

Ikinciyi kirmizi olani cok begendim.ama tasiyan kisiye yakismis.herkes bu zarafette gosteremez kiyafeti.o yuzden kiyafetin guzelliginden cok tarzini bulmalisin.

çook çok tebrik ederimm Allah c.c kararını sabit kılsın inşaAllah..
ayrıca modeller çok hoş tam benim tarzım :))

aslinda neden bu konuyu buraya actim onu soyleyim kizlar..

nasil basimi baglarim baska nasil giyinebilirim dinimize yakisan nasil onlarida bilmek isterim kizlar bana yardmci olur kizlar nolur..

sac tellerimden utaniorum artik..

aslinda neden bu konuyu buraya actim onu soyleyim kizlar..

nasil basimi baglarim baska nasil giyinebilirim dinimize yakisan nasil onlarida bilmek isterim kizlar bana yardmci olur kizlar nolur..

sac tellerimden utaniorum artik..

beni benden almaya devam ediyo yorumların, konunda son sürat tartışmaya doğru gidiyo ben açığım kapanmayıda düşünmüyorum saçlarımdanda utanmıyorum nasıl yardım edicem ben sana şimdi kapanıyosan kapan yani bu kadar yana yakıla nolur nolur demen abes tutanmı var te Allahım yaa

Acikcasi benide düsündürdün arkadasim..
Kapanma sebebin sadece saclarindan utandigin icin ve sIk giyinmek icin mi?
Tesettürün amaci cok ama cok farkli.

Arkadaş Allah korkusundan kapanmak yerine tarz olsun diye kapanmak istiyor herhalde bende başlığı ilk gördüğümde tebrik etmek için yazacaktım ama yinede Allah kabul etsin.

sırf saçlarından utandığın için yada kıyafetleri beğendiğin için mi kapanıcaksın. içindde varsa ve istekliysen bunların bir önemi olduğunu sanmıyorum. nolur nolur demeninde bir anlamı yok bence ha kıyafetleri soruyosan çok güzeller hepsi bu.

Arkadaş Allah korkusundan kapanmak yerine tarz olsun diye kapanmak istiyor herhalde bende başlığı ilk gördüğümde tebrik etmek için yazacaktım ama yinede Allah kabul etsin.

Aynen bende o yönde bir yorum yazmayi düsünüyordum ki malesef sasirdim..
Tesettürün moda haline getirilmesinden de rahatsizlik duyuyorum acikcasi.

canım bence öncelikle tesettürün ne olduğunu amacını nedenini anlatan kitaplar okumalısın .kuranı kerimdeki tesettür ayetlerini bu konudaki hadisleri okuyup iyice anladıktan sonra bu kararı almalısın.bu forumda dini konuları konuşmak yasak olduğu için sana çok detaylı yardımcı olamıycam niyetinin Allah rızası olduğundan şüphem yok ama doğru yer bu forum değil ...bence sen dini içerikli forumlara konu aç.

Tesettür giyim bölümüne açsan en azından kapalı olan üyelerden nasıl kapandıklarını,giyimde neler tercih ettiklerini onlarla paylaşırsan daha iyi olur.Yoksa malesef tesettürlü değilim,saçımın telinden utanıyorum diye hayıflanırken ayy kızlarr bu tunikler yakışır mıı çok beeğendimm kapanmak istiyorum da diye füze hızıyla konular arası geçiş yaparsan kafada ikilem bırakırsın.Bırakmışsın yorumlarda da.

Kapanma,tesettür konularına ne kadar uzak olsam da kendi ve ailesi ile ilgili problemler bölümündeki kapanmak istiyorum diye konu açan üye çok daha samimi çok daha maksada yönelik geldi ayrıca bana..

Saygısızlık yapmak istemem ancak sizin derdiniz kapanmak değil de kapandığımda ne giyerim gibi görünüyor. Böyle bir sebepte bana göre hiç hoş değil. Amaç kapanmaksa giysinin ne renk olduğunun bir önemi yok!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…