Kapama tedavisinde gözlük kullanımı

Bademsekerlerim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2019
604
1.536
28
38
Merhaba hanımlar
Oğlum 4.5 yaşında tesadüfen 6 derece hipermetrop ve göz tembelliği olduğunu öğrendik.tedaviyi uygulayıp başarı elde eden arkadaşlar var mı?
Bir de kapama tedavisini gözlüklü mü yapıcaz?
Heyecandan ve üzüntüden dr a sormayı unuttum.

4 yasindan beri gozluk kullaniyorum hem şaşılık vardı hemde hipermetropdum ve astigmat vardi surekli gozluk kullaniminda goz numarasi dusuyor kapama tedavisinde gozluk takilir tabi uyudugunda gozlugu cikarticak

4 yasindan beri gozluk kullaniyorum hem şaşılık vardı hemde hipermetropdum ve astigmat vardi surekli gozluk kullaniminda goz numarasi dusuyor kapama tedavisinde gozluk takilir tabi uyudugunda gozlugu cikarticak
Bende oğluma 3 gündür uyguluyorum oğluma gözlük varken kapama yaptım. Cevap için çok teşekkürler.

Evet işe yarıyor gözlükle yapacaksiniz. Düzenli yapınca kayna azaliyor bayağı hatta geçiyor
İnşallah geçer bizim de iyi düşünmeye çalışıyorum. Güzel sonuçlanmış hikayelere ihtiyaç duyuyor insan böyle zamanlarda. Yorumunuz için teşekkürler
kapama yapinca boya resim telefon bilgisayar gibi dikkat gerektiren birsey yapmali o zaman ise yariyor
bugün telefon tv ile geçirdik 2 saati yarın 15 dk yarım saat telefon geri kalan boyama çizgi çalışması kesme çalışması yaptırıcam. Her şekilde değerlendirsin. Umuyorum azalır iyileşir. Yorumunuz için çok teşekkürler

Telefon tv nin pek işe yarar olduğunu düşünmüyorum. Boyama , çizim, okuma daha etkili olur. Umarım çabucak düzelir çocuğunuz

Telefon tv nin pek işe yarar olduğunu düşünmüyorum. Boyama , çizim, okuma daha etkili olur. Umarım çabucak düzelir çocuğunuz
Dr a bende ısrarla boyama çizim yapalım desemde telefonda oyun oynasın diye belirtti
Ben de ikisini birlikte yapmaya çalışıyorum.
Dün tamamen kesme oyun hamurundan boncuk yapıp renk ayırt etme kürdana geçirme boyama çizgi çalışması yaptık.bugün tv tel geçirdik yarın boyama şeklinde planladım.
Siz de ne kadar fayda etti. Göz tembelliği mi vardı kayma mı.

Geçti Allah a şükür. Göz tembelliği olunca kayma oluyor. İkisi bir arada diye biliyorum Kaslar zayif olduğu için gözü sabit tutuyorsun sanıyorsun kendisi odaklaninca bir yere misal kayma yapiyor. İlerde önüne gecilmezse daha fazla kayiyormus. Umarım sizinde tamamen geçer.
Odak gerektiren işler yapacak işte belki telefondan oyun oynamakta faydalıdır o zamanlar telefon oyunu yaygın değildi tabi sizin çocukta kayma yok mu

Biz de kayma yok dr göz tembelliği ve hipermetrop var dedi.
Kayma olmadığı için anlamadım zaten oğlum gözümde bulanıklık var dedi öyle götürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…