KAPALI TÜPLER NASIL AÇILIR ?

Canım günaydın. Ben süt buharını ısırgan otuyla yaptım 3 gündür. Maydanoz, nane yağı ile de yapılıyormuş. Senin denediğin farklı bir bitki oldu mu süt buharıyla yapılan.
Bana kadın gunluk 1 saat corek otu yagı tamponu koymamış soylemişti ayrıca adetten hemen sonra ilk 1 hafta sut ve maydanoz haslayıp hemen sıcak sıcak o postayı gazlı bez arasına koyup iç camasırın uzerıne koymamış istemişti kadın onu yapmıştım onun harıcınde kendım sut buharına ısırgan buharına da oturdum hatta içine karabiber ve visk de koymustum

Teşekkür ederim

Merhaba benimde tüplerim kapalı görünüyordu rahim filmlerinde iki defa çektirdim. Hatta doktorlar sucuk gibi şiş tüplerin , tüp bebek yapsakta tutmaz dediler. Cem bey doktorum bana laparoskopi işlemi yaptı ameliyat esnasında sol tüpüme işlem yaptı tamamen kapattı sağ tüpüm duruyordu. Ondan sonra yaptı transferini. Korkma laparoskopi korkulan bir ameliyat değil. 1 gece kalıp çıkıyorsun hastaneden.

Benim tüplerde sıvı ve şekil bozukluğu yok. Kronik iltihaptan kapalı. Biraz bitkisel şeyleri deniycem. Bakalım kısmet gerisi. Siz ne zaman ameliyat oldunuz ?

Benim tüplerde sıvı ve şekil bozukluğu yok. Kronik iltihaptan kapalı. Biraz bitkisel şeyleri deniycem. Bakalım kısmet gerisi. Siz ne zaman ameliyat oldunuz ?
O dediklerinizden bende de yok. ama şişkinlik vardı. bu bile engel biliyorsunuz. ocak ayında oldum ameliyatımı.

O dediklerinizden bende de yok. ama şişkinlik vardı. bu bile engel biliyorsunuz. ocak ayında oldum ameliyatımı.
Şişkinlik evet şekil bozukluğu. Hatta bazı doktorlar sucuk gibi terimini kullanır. Bu durumlarda aynen ameliyatı öneriyorlar. Benim demek istediğim bana doktorlar tüplerle ilgili ameliyatı önermedi tüp bebeğe yönlendirdiler. 1 kere denedim 10 haftalıkken gelişimi durduğu için kürtaj oldum. 15 gün önceydi. Bende bir umut tüplerim açılır belki diye uğraşıyorum.

Hımm anladım. Çok geçmiş olsun. İnşallah bir sonrakinde sağlıkla kucağınıza alırsınız. Yani doktorlarınız en doğrusunu bilirler. Bana hangi doktor görse ameliyat dedikleri için yaptırdım.

Teşekkür ederim. Tabiki bazıları ameliyatlık olunca yapacak başka bir şey yok diğer türlü tüp bebeğe de zarar veriyor. Benim tüplerde sıvı birikimi yok o yüzden ameliyat demediler. İnşallah hayırlısıyla alırız kucağımıza bebeklerimizi

Bu konuyla daha önce paylaşımlar olmuş burada ekran görüntüsü atıyorum inceleyin

Alıntı…

Eklentiler

• DAE9B652-5664-4697-9D90-A0139B17CAAB.jpeg
    181,3 KB · Görüntüleme: 337
  • 353D878B-DDAB-45DE-A9CE-551899FD1480.jpeg
    271,9 KB · Görüntüleme: 359
  • 0E7D839D-6CEC-4500-9321-B73E79E5B75F.jpeg
    197,2 KB · Görüntüleme: 359
  • BB8BDD97-07FD-4CC9-B76C-70A0993DD33B.jpeg
    46,6 KB · Görüntüleme: 344
  • 984A6C3E-74C6-4FB0-B761-2CBC5B50EF48.jpeg
    74,2 KB · Görüntüleme: 338
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…