Muhtemelen kalın cilt varsa uygun bulmayabilir doktorlar. İns istediğin gibi sonuçlanır. Cilt tipi en önemli sorun cidden. Sen istersen de istemesen de deri ödem birikiyor maalesef sürec biraz uzuyor ama olmuşken ufak tefek düzeltme yaptırma sonra ztn pişman oluyorsunçok sorunlu değil burnum. kaza sonrası büyüyen bi kemerim var biraz da ucu kalksın istiyorum. geçtiğimiz ay boyunca baya bi inceledim, simayı değiştirmeyen hala kendisi gibi görünen ama ufak tefek iyileştirmeler yaşamış insanların hepsi kapalı teknikle ameliyat olmuş. açık yapılan ameliyatları önden çok beğenemiyorum maalesef burun sırtı düzlenip genişliyor dikdörtgen bi gölge oluyor burunda. bi de ben kalın deriliyim, açık ameliyat sonrası burnun üstündeki et et görüntü ve derinin altının boş kalması, gün ışığında çekilen fotoğraflarda yumru yumru durması hoşuma gitmiyor. kendime yakıştırmam yani öyle bir burnu. kapalı tekniğe uygun muyum onu bile bilmiyorum şuan doktor araştırıyorum kasım-aralık gibi yüzyüze görüşmelere başlarım bütçeme uygun bir doktor bulursam. belki de sana olmaz diyecekler
geçmiş olsun. sürecinizden bahsetmek ister misiniz?Aykut Erdem Dinç çoğunlukla kapalı teknik kullanıyor. Bende kendisine ameliyat oldum 6 hafta önce oldukça zor bir burnum vardı çok derece kalın derili, etli ve büyük geniş kemikliydi.
O listeden Ali Murat Akkuş beyi çıkarın. Eğer önemli bir şahsiyet değilseniz ve şansınız yoksa asla burnunuz o Instagram fotoğrafları gibi olmaz. Ben oldum. Burnumun geldiği hal,tavırları yüzünden ağır psikolojik çöküntü yaşadım hala da yaşıyorum. Gideceğiniz doktorları iyi değerlendirin. Kendi tarzına ve kişiliğinize en yakın doktoru seçmeniz ümidiylemerhaba, kapalı teknik çalışan bildiğiniz doktorları yazar mısınız? araştırma yapıyorum. şehir önemli değil. benim bulduklarım:
-barış çakır
-erhan coşkun
-elad azizli
-ali murat akkuş
Tabii ben belli bir süre sonra konu açmayı düşünüyordum detaylı anlatmak için ama burda da anlatabilirim. Öncelikle ön görüşme ücretsiz, görüştüğüm doktorlar içinde içime en çok isimdi kendisi zaten tavsiye ile gitmiştim. Ön görüşmede şikayetlerimi dinledi ileri derece deviasyon ve alerjiden ötürü çok büyümüş burun etlerinin benim için estetik kısmından önce geldiğini belirttim. Estetik için çok büyük beklentilerim yoktu açıkçası. Simülasyon yaptı ve bu buruna çok yakın bir burun yapabileceğini ama birebir için garanti veremeyeceğini de belirtti. Oldukça saygılı, dinleyici bi tavrı var zaten benim hoşuma giden de bu tavır oldu. Ameliyat gününü belirledik. Ameliyat oldukça başarılı geçmiş, helen tipi burnu çok güzel indirmiş, kanatlara işlem uygulamaya gerek kalmamış ama kanat kısımlarında hafif bir asimetri var bir taraf daha sert ve yukarıda diğer taraf daha yumuşak ve aşağıda alttan bakınca farklılık yok ama tam karşıdan bakınca belli ödemden olabilir. İlk üç gün çok zorlandım göz pınarlarım çok kaşındı çünkü. Gündüzleri saatte bir 15 dk geceleri iki saatte bir 15 dk buz uyguladım ilk bir hafta boyunca ama buna rağmen özellikle çok fazla morarıp şiştim ama bunların hepsini söylemişti, hazırlıklıydım yine de bir miktar korktumgeçmiş olsun. sürecinizden bahsetmek ister misiniz?
çok üzüldüm geçmiş olsun...O listeden Ali Murat Akkuş beyi çıkarın. Eğer önemli bir şahsiyet değilseniz ve şansınız yoksa asla burnunuz o Instagram fotoğrafları gibi olmaz. Ben oldum. Burnumun geldiği hal,tavırları yüzünden ağır psikolojik çöküntü yaşadım hala da yaşıyorum. Gideceğiniz doktorları iyi değerlendirin. Kendi tarzına ve kişiliğinize en yakın doktoru seçmeniz ümidiyle
Tabii ben belli bir süre sonra konu açmayı düşünüyordum detaylı anlatmak için ama burda da anlatabilirim. Öncelikle ön görüşme ücretsiz, görüştüğüm doktorlar içinde içime en çok isimdi kendisi zaten tavsiye ile gitmiştim. Ön görüşmede şikayetlerimi dinledi ileri derece deviasyon ve alerjiden ötürü çok büyümüş burun etlerinin benim için estetik kısmından önce geldiğini belirttim. Estetik için çok büyük beklentilerim yoktu açıkçası. Simülasyon yaptı ve bu buruna çok yakın bir burun yapabileceğini ama birebir için garanti veremeyeceğini de belirtti. Oldukça saygılı, dinleyici bi tavrı var zaten benim hoşuma giden de bu tavır oldu. Ameliyat gününü belirledik. Ameliyat oldukça başarılı geçmiş, helen tipi burnu çok güzel indirmiş, kanatlara işlem uygulamaya gerek kalmamış ama kanat kısımlarında hafif bir asimetri var bir taraf daha sert ve yukarıda diğer taraf daha yumuşak ve aşağıda alttan bakınca farklılık yok ama tam karşıdan bakınca belli ödemden olabilir. İlk üç gün çok zorlandım göz pınarlarım çok kaşındı çünkü. Gündüzleri saatte bir 15 dk geceleri iki saatte bir 15 dk buz uyguladım ilk bir hafta boyunca ama buna rağmen özellikle çok fazla morarıp şiştim ama bunların hepsini söylemişti, hazırlıklıydım yine de bir miktar korktumancak 3. Günden sonra hızlı bir iyileşme süreci oldu morarma bir hafta sonra yok gibi bişeydi, yüzümü hala şiş hissediyorum bu arada. Burnum hala şiş özellikle önden bir farklılık yok gibi ama dokununca bile şişlikleri hissediyorum yandan tam istediğim gibi oldu. Malesef kalın derili olmanın dezavantajını yaşıyorum normale göre daha yavaş iyileşme süreci gibi gibi. . Bu arada kuru olan cildim ameliyattan sonra inanılmaz derecede yağlandı, akşamları masajlarımı serumlarla asitlerle yapıyorum. Şimdilik memnunum nefes alabiliyorum bu en önemli kriterdi benim için estetik kısmı için henüz erken dönemdeyim en azından bi altı ay geçmesi lazım diye düşünüyorum. Varsa aklınıza takılan benim unuttuğum kısımlar sorabilirsiniz.
Hissizlik biraz var ancak irite edici düzeyde değil beni asıl rahatsız eden burun ucunun çok sert oluşu rahat rahat yüzümü yıkayamamam, burnumu silememem beni zorluyor.çok üzüldüm geçmiş olsun...
çok incesiniz uzun uzun yazmışsınız teşekkür ederim. merak ettiğim şeyler burun ucunuzda hissizlik var mı? kapalı ameliyatlarda sinirler ve yumuşak dokular zarar görmediği için burun ucu daha hareketli oluyormuş ve hissizlik de yaşamıyormuş hastalar. tabii siz şuan erken dönemdesiniz, henüz belli olmayabilir bu. forumu unutmaz da zamanı gelince detaylı bir konu açarsanız hem benim için hem merak eden diğer üyeler için çok faydalı olur :) tekrar geçmiş olsun umarım istediğiniz gibi sonuçlanır hem estetik açıdan hem sağlık açısından
Sana İzmir'de 2 doktor onerebilirimmerhaba, kapalı teknik çalışan bildiğiniz doktorları yazar mısınız? araştırma yapıyorum. şehir önemli değil. benim bulduklarım:
-barış çakır
-erhan coşkun
-elad azizli
-ali murat akkuş
geçici bir şeydir umarım. açık ameliyat olan bazı kişilerde kalıcı olmuş diye okuyorum. doktorunuz bir yorum yaptı mı?Hissizlik biraz var ancak irite edici düzeyde değil beni asıl rahatsız eden burun ucunun çok sert oluşu rahat rahat yüzümü yıkayamamam, burnumu silememem beni zorluyor.
umarım olmaz baya can sıkıcı çünkü bu sertlik ama bence geçicek yerinden çıkarılıp, yeniden şekillendirilip, dikiliyor kolay bir işlem değil yaa. Sertliğin, ödemin, şişliğin normal olduğunu hatta kalın deride daha da uzayabileceğini söylemişti o yüzden bir daha sormadım açıkçası.geçici bir şeydir umarım. açık ameliyat olan bazı kişilerde kalıcı olmuş diye okuyorum. doktorunuz bir yorum yaptı mı?
Uğur Şahin e git doğal olsun istiyorsan.Ben 14 ekımde oldum.aşırı mutluyumçok sorunlu değil burnum. kaza sonrası büyüyen bi kemerim var biraz da ucu kalksın istiyorum. geçtiğimiz ay boyunca baya bi inceledim, simayı değiştirmeyen hala kendisi gibi görünen ama ufak tefek iyileştirmeler yaşamış insanların hepsi kapalı teknikle ameliyat olmuş. açık yapılan ameliyatları önden çok beğenemiyorum maalesef burun sırtı düzlenip genişliyor dikdörtgen bi gölge oluyor burunda. bi de ben kalın deriliyim, açık ameliyat sonrası burnun üstündeki et et görüntü ve derinin altının boş kalması, gün ışığında çekilen fotoğraflarda yumru yumru durması hoşuma gitmiyor. kendime yakıştırmam yani öyle bir burnu. kapalı tekniğe uygun muyum onu bile bilmiyorum şuan doktor araştırıyorum kasım-aralık gibi yüzyüze görüşmelere başlarım bütçeme uygun bir doktor bulursam. belki de sana olmaz diyecekler
yorumunuz için teşekkür ederim profilinize bakınca başka bir konuda paylaştığınız fotoğrafı gördüm çok güzelsiniz burnunuz da çok yakışmış. uğur şahin listemde :) görüşeceğimUğur Şahin e git doğal olsun istiyorsan.Ben 14 ekımde oldum.aşırı mutluyum
çok teşekkur ederim cok nazıksınız :) umarımm memnun kalacagınız bır sonuc alırsınız. Uğur Hoca erkeklerın derısı kadar kalın derılı oldugumu soyledı ve kapalı rınoplasty yaptı.Hiç olmaz demedi. Doktor 2 ay sonra kımse amelıyat oldugunu anlamayacak demişti .Amelıyat üzerınden 20 gun geçti.Bu haftasonu ayrı ayrı 30 kişiyle görüştüm benı tanıyan.Tek bır kısı anlamadı amelıyat oldugumu :) Herkes saçların cok yakısmıs dedı aslında fark burnumdaydı :)yorumunuz için teşekkür ederim profilinize bakınca başka bir konuda paylaştığınız fotoğrafı gördüm çok güzelsiniz burnunuz da çok yakışmış. uğur şahin listemde :) görüşeceğim