• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kapalı kızlar tanışmada ne giydiniz

able210

düşmez kalkmaz bir allah.
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
2.628
9
66
Diğer
kızlar bizde tanışmayı sadece kadınlar yapar erkekler gelmez yani...sizdede böleyse ne giydiniz o gün...hani kadın kadına olunacağı için çok süslenmeye gerek yok..babalar olmadığı için ciddi bişeler giymeyede gerek yok die düşünüyorum...sevgilimin ailesi kapalı insanlar benim gibi...ben düşünüyorum ki ev eteği güzel bi bluz ve başıma da yazma takarım...tuhaf kaçarmı sizce yaa...ailesini de biliyıorum öle modern insanlar değiller bizim gibi.siz ne giydiniz tanışma günü...babaların gelmediği tanışmadan hasediyorum ama kimisine gelio da bizde gelmio ona göre soruyorum..teşekkürler

Merhaba,

Bizde de önce tanışmak için sadece bayanlar gelir. Eşimin annesi, kardeşleri, amcasının eşleri ve halası gelmişti. Ama ben o zamanlar tesettürlü değildim bu sebeple çok da yardımcı olamayacağım sanırım :44: Yine de yazayım ne tarz giyindiğimi; kış aylarında gelmişlerdi; siyah kumaş pantolon ve üzerime siyah-beyaz bluz giymiştim. Yani deyim yerinde ise klasiktim. Benim görüşüm; normal dışarı çıkarken taktığın gibi bir eşap bağlarsan daha uygun olur sanırım, en azından ben olsam öyle yaaprdım. Bir de normal ev eteği dediğin basma etek mi acaba onu da anlayamadım :26: eğer onu kastediyorsan; basma etek değil de kumaş bir etek, üzerine hoş bir bluz ve eşarbını bağla, tercih edesen çok sade belli belirsiz bir makyajla harika görüneceğini düşünüyorum :34: şimdiden hayırlı uğurlu olsun :71:

Merhaba,

Bizde de önce tanışmak için sadece bayanlar gelir. Eşimin annesi, kardeşleri, amcasının eşleri ve halası gelmişti. Ama ben o zamanlar tesettürlü değildim bu sebeple çok da yardımcı olamayacağım sanırım :44: Yine de yazayım ne tarz giyindiğimi; kış aylarında gelmişlerdi; siyah kumaş pantolon ve üzerime siyah-beyaz bluz giymiştim. Yani deyim yerinde ise klasiktim. Benim görüşüm; normal dışarı çıkarken taktığın gibi bir eşap bağlarsan daha uygun olur sanırım, en azından ben olsam öyle yaaprdım. Bir de normal ev eteği dediğin basma etek mi acaba onu da anlayamadım :26: eğer onu kastediyorsan; basma etek değil de kumaş bir etek, üzerine hoş bir bluz ve eşarbını bağla, tercih edesen çok sade belli belirsiz bir makyajla harika görüneceğini düşünüyorum :34: şimdiden hayırlı uğurlu olsun :71:

basma etek derken öle çirkin değil canım balık etek tarzdında yani dışarda giydiklerimden mi giyeyim sence kumaşım da var gerçi
yani dışarda nasıl giyiniyomsa öle giyineyim
ama ben yazma takmak isterim yaa çok yakıştırıyorum kendime çünkü bide hafif makyajla ozaman
çok şık bi kumaş etek şık bi bluz ve yazma takarım böle olurmu canım
ya evde türban takmak istmrum çünkü
kaç yaşındaydın cnm istediklerinde
avatarındnda inanılmaz güzel çıkmışın pembeler çk yakışmış yaa

cyda makyaj işini hep düşünüyorum ama belli belirsiz olması lazım hiç anlamasınlar mkayjalı olduömu:1: mesela gözaltı kapatıcısı olmadan dışarı çıkamyrm alışmışım bikere bide allık olmadan bunları sürerim inşallah anlamazlar kalem falan sürmem zaten

basma etek derken öle çirkin değil canım balık etek tarzdında yani dışarda giydiklerimden mi giyeyim sence kumaşım da var gerçi
ama ben yazma takmak isterim yaa çok yakıştırıyorum kendime çünkü bide hafif makyajla ozaman

cnm bence eşarp ört.çünkü ilk izlenimler önemlidir.dışarı çıkar gibi deil de işte rahat olacak şekilde ört.sonuçta hizmet filan da edeceksin rahat olman lazım.erkek olmayacaksa da yaka içine filan alabilirsin

cnm bence eşarp ört.çünkü ilk izlenimler önemlidir.dışarı çıkar gibi deil de işte rahat olacak şekilde ört.sonuçta hizmet filan da edeceksin rahat olman lazım.erkek olmayacaksa da yaka içine filan alabilirsin

yaka içi nasıl oluyor kızz
dışarı çıkar gibi değil de evde türban nasıl yapayım ki canım bilmiyom ki yaa
ilk izlenim çok öenmli çok beğensinler istiyorum

canım bende kapalıyım tanışma gibi birsey daha yasamadım ama yazmak istedim ben olsam çok abartıya kaçmadan şık bi etek üstüne gömlek yada bluz ve uygun bi eşarp örter hafif bi makyaj yapardım yani ne çok abartılı olurdum nede çok günlük bi kıyafet giymezdim..Allah tamamına erdirsin bu arada

hos bı bluz yada spor bı gımlek gıyebılırsın keten etek uygun bence ılla etek gıyıceksen kumas cok agır olur basma etekte olmaz
dolama alabılırsın basına onunu esarp gıbı yaparsın bone takarsın yanlardan 2 ıgne takarsın onunu ıgneleme yanlarınıda arkaya at hem rahat olur hem havalı yazma hos olmaz hele makyajda yapıcaksan koylu kızı gıbı olur bıde hos bı terlık yada babet gıymeyı unutma:71: bence yanı tabı fıkır senın

bencede eşarp takman daha uygun olur ve etek ve gömlek giy yani dışarı çıkarken giyindiğin gibi hafif makyajda fena olmaz hani

kapalımısın canım
herkez eşarp diyo bakalım
amam ben illede kendimi yazmayla hayal ediyorum:1::1:
da saçma mı olur diye açtım konuyu yinede bekliorum yazma taktım diyeni:1:

Öncelikle teşekkür ederim canım, sağolasın o senin güzelliğin :71:

Tanışmaya geldiklerinde ben ve eşim henüz üniversitede okuyorduk canım, yani 19 yaşlarındaydım :61: önce bayanlar arasında tanışma oldu, sonra o dönem okul bitti ve eşim askere gitti. Askerden döndükten 5 ay sonra sözlendim, (eşim askere gitmeden söz istiyordu ama babam izin vermedi :1: ) sözlendikten 3 ay sonra nişanlandık 1 yıl nişanlı kaldım 2008 haziran'da da evlendik.. evlendiğimde 21 yaşındaydım tatlım :34:

hos bı bluz yada spor bı gımlek gıyebılırsın keten etek uygun bence ılla etek gıyıceksen kumas cok agır olur basma etekte olmaz
dolama alabılırsın basına onunu esarp gıbı yaparsın bone takarsın yanlardan 2 ıgne takarsın onunu ıgneleme yanlarınıda arkaya at hem rahat olur hem havalı yazma hos olmaz hele makyajda yapıcaksan koylu kızı gıbı olur bıde hos bı terlık yada babet gıymeyı unutma:71: bence yanı tabı fıkır senın

şal diyosun galiba canım bilmiomki hiç takmadım onu
köylü kızı gibi mi olurum hakkten yaa aslında o görüntüyüde çok seviyorum da yinede olmayabilir sanırım galiba eşarp en doğrusu terlik giymesem olmazmı cnm yaa tül çorpa yetmezmi..bide babet tanışma için biraz tuhaf kaçmazmı ki

Back