kapalı evim için aydınlatma?

clementina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2009
44
0
86
Balıkesir
arkadaşlar benim evim kuzey cephe ve önünde bina var yani önü kapalı dolayısıyla içeri direk güneş ışığı almıyor,evimin perdelerini nasıl almalıyım ki daha fazla aydınlık olsun?

Benim evimin de önünde binalar var, çok yakın değiller gerçi ama 1. kat olduğundan da biraz karanlık...Ben o yüzden o cepheye bakan salonumda krem rengi kendinden ince desenli stor üzerine yine krem rengi katlamalı stor tül kullandım. Halımı da düz desensiz krem rengi seçtim.
Perdeyi de duvardan duvara değil (sadece fransız balkon benimki), balkon camını kapatacak kadar yaptırdım.
Epey ferah oldu.

Katlamalı perde veya stor güneşlik üstüne kruvaze perde kullanabilirsin. Aydınlık olur. Renkli fon kullanmamanı tavsiye ederim. Ne renk olursa olsun kapatacaktır.

benim şuan kullandığım krem üzerine açık kahveli çiçekleri olan yere kadar perde ve yanlarda kahverengi kapakları var ama değiştirmek istiyorum aynen benimde evim birinci kat ve artık fenalık geldi,sırf bu yüzden satmak istiyorum ama yinede kıyamıyorum çünkü çok merkezi,o yüzden değişiklikler yapıp daha kullanışlı olsun istiyorum,benim de balkon var ve benim evimin tüm cepheleri başka biaya bakıyor,peki normal tülle stor tül arasında fark oldu mu gerçekten ışık açısından?

Back
X