Kapalı teknik değil hiçbir teknik tamamen kesisiz olmaz, olamaz zaten, hanımefendinin sorusunun cevabı da zaten bu değil. Ayrıca her doktorun her iki tekniği de kullandığı bilgisi kesinlikle doğru değil. Türkiye'de kapalı ameliyat yapanlar sadece kapalı, açık yapanlar sadece açık yapıyor. Hatta kapalı yapanların birçok kişiyi geri çevirmesinin nedeni, burnun aslında açık teknikle ancak düzeltilebilecek olması ve kendilerinin açık ameliyat yapmaması. Burnun şeklini değerlendirip açık veya kapalı yapmaya karar veren ve her iki tekniği de aynı ölçüde başarıyla uygulayabilen doktor sayısı gerçekten yok denecek kadar az. O kadar araştırmama rağmen ben 1 kişi bile hatırlamıyorum yani. Şimdi ben bu sorunun asıl cevabını vereyim.
Kapalı tekniği kullanan birçok şehirde bilmediğimiz bir çok doktor vardır eminim, ancak sonuçlarını gördüğümüz, bildiğimiz, kapalı teknikte başarılı olan doktorlar listesi aşağıdadır:
Elad Azizli (İstanbul)
Eyüp Bozkurt (Antalya ve İstanbul)
Ali Evlice (Adana ve İstanbul)
Barış Çakır (İstanbul)
Eren Taştan (Ankara)
İbrahim Korhan (İzmir)
Gürcan Arslan (Ankara)
Engin Erkal (Antalya)
Güncel Öztürk (İstanbul)
Ali Murat Akkuş (İstanbul)
Erhan Coşkun (İstanbul)
Salih Emre Üregen (İstanbul)
Prof Dr. Mithat Akan (İstanbul)
Çok popüler olmayan birkaç doktor daha var ama şuan isimleri aklıma gelmiyor. Özelden yazarsanız sizin için notlarıma bakabilirim.