Kapalı bayanlar bakabilir misiniz? :)

bende önceleri topuz yapardım, hoşuma giderdi, ama şükür bilincine vardım...ve tepeden bağlamıyorum artık...
saçlar çok uzun olursa da topuz görünümü veriyor, çünkü bonenin içine sıkıştırmak zorunda kalındığı için...
benim saçlarım omuz civarında ve kat kat kestirdim, saçlarım sık ve buı sayede seyreldi biraz, bende orta halli hizada toplayıp bonemi yapıyorum...
bi arkadaşım da başka şekil yapıyor benim çok hoşuma gidiyor, ama ben yapamıyorum...
saçları uzun fakat bağlamadan bonenin içine sıkıştırıyor...çünkü nekadar aşağıdan bağlansa da saçın şekli belli oluyor eşarp üzerinden, sırf lastik belli olmasın diye bonenin içne sıkıştırıyor ve arkası ne güzel dümdüz oluyor...
ama ben rahat edemedim sanki sağdan soldan çıkıyormuş gibi hissettim..

saçlarım çok ve dalgalı benbaşımı öne eğip kesiyorum kat kat oluyor taç takıyorum tülbent bağlayıp arkadan sıkıca içinede saçlrımı ve tülbentin uçlarını tıkıyorum güzel duruyor deve hörgücü için iyce yukarıdan taplanıp yüzü uzun gibi gösterenler var ya ben onu algılıyorum onun için rahatım memnunum yani ben evlenirken tüban yaptırmıştım saçımçok uzundu belimde kuaför benden istemişti asla dedim türbanın ne anlamı var almıştı bençöpe atarımdiye zorla aldık elinden vermek istememişti hey gidi günlerrrrr..

bu benim de hoşuma gidiyor ama rahat toplanmaz diye korkuyorum :/

evet küt çok kısa hem :)

benim saçlarımda omuz hizasında katlıdır.kelebek tokayla arkadan toplar sonra bone bağlarım,rahat oluyor

kelebek toka tutmuyor benim saçlarımı baya bi büyük toka lazım

Saç bağlanmazsa bone tutmuyor zaten..Eşarp kayıp gidiyorAz bağlanacak şekilde kestirebilirsiniz:44:

teşekkürler :)

bende hiç başağrısı yapmıyor ama modelinden sıkıldım :/ mutluluklar canım :)

işte benim istediğimde bu ben önce at kuyrugu şeklinde lastik tokayı doluyorum sonra da üçüncü ve en sıkı dolayışta yarıda bırakıyorum ve bundan çok sıkıldım katlamaktan ikiye :/

ben açığım size bi tavsiyem yanlış anlaşılmak istemem ama saçınızı evdeyken açın açınız serbet kalsın saç dökülmesi olurmuş sürekli bağlı ve kapalı kalınca

ben çocukluğumdan beri hiç açmazdım ama haklısınız bende baya bi oluyordu şimdi azaldı gerçi yine hep toplu tutuyorum

hmm çok akıllıca bir yöntem bu canım yaa belki denerim ama cesaret edebilir miyimki

Kuaföre gidince katalog verirler sana
Kendin görerek hem şeklini, hem boyunu beğenirsin

ben öyle pahalı kuaföre gitmiyorumki canım, bir kuaför var tanıdık evde hallediyor

ben de açık olsam da vermezdim ama arkadaş fikrini söylemiş mahzuru yok

ben anca öldükten sonra saçlarımı bağışlıyabilirim..
istiyen olurmu acaba

hiç sanmıyorum

hmm toka belli olsa problem olur mu ki? ben normal saç lastiği tokası takıyorum öyle kelebek falan da değil ama :) sonuçta o görüntüyü çirkinleştirebiliyor bile :) iyice dümdüz yapamam ben de dediğiniz gibi, bunca saçı nereye koyucam azıcık bi şişlik var olsa da olmaz mı? sormak gerek bunu bilen güvenilir birine

eh her ne kadar küçükte olsa ben bıraktım topuzu çünkü çok zahmetliydi benim de tepeye doğru yükselmiyordu ama şişkin olurdu arkadan görüntü hoş ama bıkmıştım hem ne gerek var dedim bıraktım :)

şu karbonatı denesem mi acaba?
saçlarım çok çabuk yağlanıyor. apartmana arıtma takılmıştı ondan mı ki
maden suyu dökeyim kovaya üzerine normal su. onla yıkayayım bi zararı olmaz inş.

aynı beni anlattın. geçen ay oturdum annemin önüne kes dedim azıcık ucundan yanlış anlamış. bir karış kesti oturup bir güzel ağladım. saçıma o gündür aynada bakamıyorum. hala belimde ama kısaldı benim için kısa ne hayallerim vardı.

ben senin aksine çok tepemde olmasada topuz yapıyorum.

bende kat attırmayı düşünüyorum idare etmesi daha kolay olur diye. boyu aynı kalsın ama yukarı doğuru gittikçe azalsın.
bilmiyorum nasıl olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…