Kapalı bayanlar bakabilir misiniz? :)

Peruktan daha masum geldi postiş kullanım açısından, o yüzden öyle bir farklılığı belirtme ihtiyacı duydum.

Konu sahibesine bir fikir belirttim, satar satmaz o beni ilgilendirmez.

kapalılığın anlamı saçı göstermemek değil mi,eeee sattığında postij ve peruk olarak başkalarının başında olacak

çoğu kapalılar kestirdikleri saçlarını kuaförden alırlar,satılmasın diye

Son düzenleme:
kapalılığın anlamı saçı göstermemek değil mi,eeee sattığında postij ve peruk olarak başkalarının başında olacak

çoğu kapalılar kestirdikleri saçlarını kuaförde alırlar

Öyle olacak tabi, postiş ya da peruk yapmayacak olsa neden 2000 TL teklif etsin.
Siz neden polemik yaratma çabasındasınız anlamadım açıkçası.
Kuaför değilim konu sahibesinin saçına talip de değilim.

Öyle olacak tabi, postiş ya da peruk yapmayacak olsa neden 2000 TL teklif etsin.
Siz neden polemik yaratma çabasındasınız anlamadım açıkçası.
Kuaför değilim konu sahibesinin saçına talip de değilim.

niye polemik olsun,sadece bilgimi paylaştım.bilmeyenler olabilir

Hişt bayanlar sakin olun yahu polemik çıksın diye açmadım ben konuyu lütfen :)

Katlı kesim omuzlarda benimkisi.

Çok gür deği ama.

Seninki gürse ara kesim yaptırabilirsin.

hayır seyrek benimki :/

ilginç 2000 tl mi :O aslında günah olmasa düşünürdüm ama kesinlikle yapmam böyle birşeyi yine de sağol canım ilginç bir bilgi

Kalplerimiz bu kadar bir olur

Ben de konuyu okuyunca direkt bunu yazmak istedim..
En rahat omuz hizanda kullanırsın gibi görünüyor...Saçların epey uzun..
Para kazanabilirsin yani

yok yok istemem öyle harbiden tuhaf yani saçımı başkalarına satmak :26:

1 büyük bardağa 1 tatlı kaşığı koyuyordum canım hiç böyle bir bilgiye rastlamadım ama sağol :26::26:

kapalı bayanların saçlarını satacağını düşünmüyorum

çünkü satın alan kişiler bunu peruk yapmak için kullanacaklerdır

evet satamam

kesinlikle katılıyorum..
ne anladım ben o kapalılıktan
ayrıca konu sahibi saçlarını omuzlarını iki parmak geçecek uzunlukta katlı kestirirsen rahat olur...

ben de katlıda karar kıldım teşekkür ederim

Ben saçlarımı yukarıdan toplayacak uzunlukta katlı kestiriyorum. Omuzlarımın üzerinde oluyor genelde boyu...

Küçük saç kuyrukları için uzun püsküllü tokalar var, bunlardan da kullanılabilir...

en iyisi bu galiba

benim kuaförüm evde iş yapıyor iyi bari postiş yapmaz saçlarımı

hepiniz sağolun

En son kuaförümün gazına gelip değişik birşey yaptırdım Küt bir saç düşünün ama önleri oldukça uzunken arkaya doğru kısalarak gidiyor. Aşağıdaki gibi ama iki tarafıda uzun düşünün. Bone takmak için atkuyruğu yapabiliyorum ama aynı zamanda fazla bir saç yoğunluğum olmadığı için çabuk kuruyor ve ağırlık yapmıyor. Üstelik başörtü takmadığım zamanlarda acayip şekil oluyor Bu arada saçımı siyaha boyayıp önlerden birer tutamını da mavi yaptırmıştım. O da başka güzel olmuştu. Çabuk akmasaydı iyiydi

mrhb tatlım saçların uzunsa yukarıdan topuz yap sora boneyla bağla öyle çok rahat ben yapıyodum zor değildi e tabi sonradan bi değişiklik yapıp kestim omuz altı ve kat verdim yani iki şekilde rahatım sakın küt yapma e tabi aşadan bağlıyosan ayrı ama yok yukarıdan bağlıyorsan olmaz

benim saçlarımda omuz hizasında katlıdır.kelebek tokayla arkadan toplar sonra bone bağlarım,rahat oluyor

Benimde saçlarım belime kadardı düğünden hemen sonra kestirdim önü uzun arkası kısa olan model var ya o şekil toplaması biraz zor altlardan çıkıyor bağlayınca teltoka takıyorum ama evde çok hoş oluyor düzlestiriyorum ohh çok rahat ağırlık yok baş ağrısı yok yeni evliyim baş ağrım gitti kestirdikten sonra ıslak kalınca baş ağrısı yapıyordu

Benim saçlarımda çok uzundu ama dediginiz gibi eşarp öterken çok zor oluyordu şimdi omuz hizamda kestirdim at kuyrugu yapark topluyorum sende omuz hizanda kestirebilirsin ama benim saçlarım çabuk uzuyor o yüzden kestirmek zorunda kalıyorum belime kadar iniyordu ama bone ve eşarp öterken zorluk oluyor diye kestiriyorum

ben açığım size bi tavsiyem yanlış anlaşılmak istemem ama saçınızı evdeyken açın açınız serbet kalsın saç dökülmesi olurmuş sürekli bağlı ve kapalı kalınca

arkadasım benım saclarım sütyen hızasının 3-5 cm altında. saclarımı kendım kesıyorum.
eğilip saclarımı önume atıyorum sonrada dumduz kesıyorum, cok tatlı katlı bı sacım oluyor. bazen percem ıstersem onuda kesıyorum.
sen ıstedıgın kadar kısaltabılırsın bu yontemle. omuzlarından asagı bıraz dökülse iyi olur ama omzundan yukarıda kesme bence. enseden toplarsın sacını. yada boneye de sıgdırabılırsın.

peki bu günah değilmi?
çünkü sonuçta o saçları açık bir bayan kullanacak (peruk veya kaynak olarak) ve erkekler görecek. takanda saç sahibide günah sahibi olur.

Peruktan daha masum geldi postiş kullanım açısından, o yüzden öyle bir farklılığı belirtme ihtiyacı duydum.

Konu sahibesine bir fikir belirttim, satar satmaz o beni ilgilendirmez.

ha peruk ha postiş aynı şey
amaç aynı, görenlerde aynı

ha peruk ha postiş aynı şey
amaç aynı, görenlerde aynı

Günah olup olmadığını ben bilemem hoca değilim.
Ben sadece bir tavsiyede bulundum konu sahibesi de ben saçımı satmam dedi.
Nedense herkes buna takıldı, zorla saçını sattırmadık ki burda...
Bir tavsiyeyi bu kadar tartışmaya açık bir konu olarak görmeyin, ben iyi niyetimle yazdım onu.

ben tartışmıyorum ki sadece fikrimi belirttim
organ satışını etik bulmuyorum (ölü hücrelerdende oluşmuş olsa bile saçta bir organdır).

Son düzenleme:

Doğrudur zorla zaten kimse kimseye tırnağının ucunu bile sattıramazda
Şimdi siz ikiniz yazışınca gördüm bende sadece fikrimi belirtmek istedim
Bende hoca değilim ama mantıken düşününce :

Saçımı ne için kapatıyorum ? Görülmesin diye..
Satarsam ne olacak ? Başkasına takacaklar..
E o zaman başkasında da olsa görülecek saç bana ait değil mi ? Evet bana ait
Yıllarca örttüğüm ve örteceğim saçımı amacından farklı bir hale gelmesi 2000 TL için değer mi ? Değmez..
Yanıtlarını aldım

Ki ben açık olduğum halde saçımı bilerek isteyerek başkasına vermem, ne bileyim benim saçım o başkasının olmasın
Kuaföre gidince de uçlarından aldırırım zaten

Son düzenleme:

ben anca öldükten sonra saçlarımı bağışlıyabilirim..
istiyen olurmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…