Arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum. Uzun zamandır doktor araştırıyorum. Kapalı burun estetiği yaptırmak istiyorum özellikle de Ankara da olursa çok iyi olur. Eğer Ankarada bildiğiniz yoksa yinede isim verirseniz sevinirim güvenilir olsun yeterli. Benim bildiklerim Barış Çakır, Güncel Öztürk, Eren Taştan.. bu kişiler benim biraz bütçemi aşıyor maalesef
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kapalı Burun Estetiği doktor tavsiyesi verebilir misiniz?
- Konu Sahibi Nadya11
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Ekim 2013
- 4.268
- 7.344
- 398
Merhaba öneri icin degil ama kucuk bir bilgi icin geldim kapali teknik kesisiz olmuyor bunu bilmenizi isterim ve her dr iki teknigide kullanilir burnunuz hangine yatkinsa o yapilir.Icte deviasyon coksa bu size kalmis birsey olmuyor.Arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum. Uzun zamandır doktor araştırıyorum. Kapalı burun estetiği yaptırmak istiyorum özellikle de Ankara da olursa çok iyi olur. Eğer Ankarada bildiğiniz yoksa yinede isim verirseniz sevinirim güvenilir olsun yeterli. Benim bildiklerim Barış Çakır, Güncel Öztürk, Eren Taştan.. bu kişiler benim biraz bütçemi aşıyor maalesef
Merhaba öneri icin degil ama kucuk bir bilgi icin geldim kapali teknik kesisiz olmuyor bunu bilmenizi isterim ve her dr iki teknigide kullanilir burnunuz hangine yatkinsa o yapilir.Icte deviasyon coksa bu size kalmis birsey olmuyor.
Kapalı teknik değil hiçbir teknik tamamen kesisiz olmaz, olamaz zaten, hanımefendinin sorusunun cevabı da zaten bu değil. Ayrıca her doktorun her iki tekniği de kullandığı bilgisi kesinlikle doğru değil. Türkiye'de kapalı ameliyat yapanlar sadece kapalı, açık yapanlar sadece açık yapıyor. Hatta kapalı yapanların birçok kişiyi geri çevirmesinin nedeni, burnun aslında açık teknikle ancak düzeltilebilecek olması ve kendilerinin açık ameliyat yapmaması. Burnun şeklini değerlendirip açık veya kapalı yapmaya karar veren ve her iki tekniği de aynı ölçüde başarıyla uygulayabilen doktor sayısı gerçekten yok denecek kadar az. O kadar araştırmama rağmen ben 1 kişi bile hatırlamıyorum yani. Şimdi ben bu sorunun asıl cevabını vereyim.
Kapalı tekniği kullanan birçok şehirde bilmediğimiz bir çok doktor vardır eminim, ancak sonuçlarını gördüğümüz, bildiğimiz, kapalı teknikte başarılı olan doktorlar listesi aşağıdadır:
Elad Azizli (İstanbul)
Eyüp Bozkurt (Antalya ve İstanbul)
Ali Evlice (Adana ve İstanbul)
Barış Çakır (İstanbul)
Eren Taştan (Ankara)
İbrahim Korhan (İzmir)
Gürcan Arslan (Ankara)
Engin Erkal (Antalya)
Güncel Öztürk (İstanbul)
Ali Murat Akkuş (İstanbul)
Erhan Coşkun (İstanbul)
Salih Emre Üregen (İstanbul)
Prof Dr. Mithat Akan (İstanbul)
Çok popüler olmayan birkaç doktor daha var ama şuan isimleri aklıma gelmiyor. Özelden yazarsanız sizin için notlarıma bakabilirim.
- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 454
- 123
Ankara’da Eren Taştan, Gürcan Aslan ve Tural Fatullayev ( bu doktor daha çok açık yapmış geçen sene bir iki tane paylaşmış ama kapalı ameliyat olan bir hastasıyla konuştum memnundu) bilmediğim vardır belki. Ben uzun süredir araştırıyorum bunlar aklıma geldi ama bence kapalı diye ısrarcı olmayın ilk başlarda bende öyle istiyordum ama bakıyorum açık teknikle çok başarılı çok güzel burunlar ortaya çıkmış o yüzden. Onu aklımdan çıkardımArkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum. Uzun zamandır doktor araştırıyorum. Kapalı burun estetiği yaptırmak istiyorum özellikle de Ankara da olursa çok iyi olur. Eğer Ankarada bildiğiniz yoksa yinede isim verirseniz sevinirim güvenilir olsun yeterli. Benim bildiklerim Barış Çakır, Güncel Öztürk, Eren Taştan.. bu kişiler benim biraz bütçemi aşıyor maalesef
- 22 Ekim 2013
- 4.268
- 7.344
- 398
Aynı seyden bahsetmisiz aslinda.Yanlış alıntı olmuş olmalı.Bu arada adi gecen dr larin fiyatlarida epeyce yuksek.Kapalı teknik değil hiçbir teknik tamamen kesisiz olmaz, olamaz zaten, hanımefendinin sorusunun cevabı da zaten bu değil. Ayrıca her doktorun her iki tekniği de kullandığı bilgisi kesinlikle doğru değil. Türkiye'de kapalı ameliyat yapanlar sadece kapalı, açık yapanlar sadece açık yapıyor. Hatta kapalı yapanların birçok kişiyi geri çevirmesinin nedeni, burnun aslında açık teknikle ancak düzeltilebilecek olması ve kendilerinin açık ameliyat yapmaması. Burnun şeklini değerlendirip açık veya kapalı yapmaya karar veren ve her iki tekniği de aynı ölçüde başarıyla uygulayabilen doktor sayısı gerçekten yok denecek kadar az. O kadar araştırmama rağmen ben 1 kişi bile hatırlamıyorum yani. Şimdi ben bu sorunun asıl cevabını vereyim.
Kapalı tekniği kullanan birçok şehirde bilmediğimiz bir çok doktor vardır eminim, ancak sonuçlarını gördüğümüz, bildiğimiz, kapalı teknikte başarılı olan doktorlar listesi aşağıdadır:
Elad Azizli (İstanbul)
Barış Çakır (İstanbul)
Eren Taştan (Ankara)
İbrahim Korhan (İzmir)
Gürcan Arslan (Ankara)
Engin Erkal (Antalya)
Güncel Öztürk (İstanbul)
Erhan Coşkun (İstanbul)
Çok popüler olmayan birkaç doktor daha var ama şuan isimleri aklıma gelmiyor. Özelden yazarsanız sizin için notlarıma bakabilirim.
Teknik olarakta bu dr un secimi benim tanidigim bildigim veya duydugum cogu dr her iki teknigide kullanir.
Yapmiyorum demekte hekimin tercihidir.
Her iki tekniği bilmek başka, her ikisini de aynı şekilde başarılı sonuç alacak şekilde pratikte her gün sürekli uygulamak başka. Her ikisini de sürekli kişiye göre uygulayabilen kim var tanıdığınız? Başarıdan kastım ortalama görüntüye sahip bir burun yapmak değil, gerçekten estetik açıdan şekli şemali göze hitap eden çekici, hoş bir burun yapmak. Uzun zamandır 100 civarı doktoru takip ediyorum, her ikisini de her gün uygulayan biri benim aklımda kalmadı, biliyorsanız paylaşın ben de anımsamış olurum.Aynı seyden bahsetmisiz aslinda.Yanlış alıntı olmuş olmalı.Bu arada adi gecen dr larin fiyatlarida epeyce yuksek.
Teknik olarakta bu dr un secimi benim tanidigim bildigim veya duydugum cogu dr her iki teknigide kullanir.
Yapmiyorum demekte hekimin tercihidir.
- 25 Haziran 2020
- 218
- 375
- 18
- 31
Benim kapalıydı estetiğim ve kesiğim yoktu canım normalde burnu deliklerin orta kısmındaki etten ayırıyorlar ama bende yoktu sadece burnumun kenarlarında minik 4 delik vardı ve oralarda da eriyen görülmeyecek kadar küçük dikiş vardıMerhaba öneri icin degil ama kucuk bir bilgi icin geldim kapali teknik kesisiz olmuyor bunu bilmenizi isterim ve her dr iki teknigide kullanilir burnunuz hangine yatkinsa o yapilir.Icte deviasyon coksa bu size kalmis birsey olmuyor.
- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 454
- 123
Bence morluk şişlik açısından daha konforlu olmayabilir çünkü bir tanıdığım açık teknik oldu hiç morarmadı. Diğeri kapalı aşırı morardı. Belki burun ucundaki hissizlik sertlik daha çabuk geçer kapalı da o konuda bir fikrim yok.Kızlar kapalı teknik hasta için daha mı konforlu? Ne düşünüyorsunuz?
- 22 Ekim 2013
- 4.268
- 7.344
- 398
Elbette basari tartisilir.Ben sonuca bakarim benim icin tekniginin onemi hic olmadi suan mutluysam dr uma borcluyum.Hic oyle dr takipte etmedim bana gore bu obsesif bir durum.Her iki tekniği bilmek başka, her ikisini de aynı şekilde başarılı sonuç alacak şekilde pratikte her gün sürekli uygulamak başka. Her ikisini de sürekli kişiye göre uygulayabilen kim var tanıdığınız? Başarıdan kastım ortalama görüntüye sahip bir burun yapmak değil, gerçekten estetik açıdan şekli şemali göze hitap eden çekici, hoş bir burun yapmak. Uzun zamandır 100 civarı doktoru takip ediyorum, her ikisini de her gün uygulayan biri benim aklımda kalmadı, biliyorsanız paylaşın ben de anımsamış olurum.
Dilerim sizde uygun bir dr bulursunuz cok sevgiler
Kapalı teknik değil hiçbir teknik tamamen kesisiz olmaz, olamaz zaten, hanımefendinin sorusunun cevabı da zaten bu değil. Ayrıca her doktorun her iki tekniği de kullandığı bilgisi kesinlikle doğru değil. Türkiye'de kapalı ameliyat yapanlar sadece kapalı, açık yapanlar sadece açık yapıyor. Hatta kapalı yapanların birçok kişiyi geri çevirmesinin nedeni, burnun aslında açık teknikle ancak düzeltilebilecek olması ve kendilerinin açık ameliyat yapmaması. Burnun şeklini değerlendirip açık veya kapalı yapmaya karar veren ve her iki tekniği de aynı ölçüde başarıyla uygulayabilen doktor sayısı gerçekten yok denecek kadar az. O kadar araştırmama rağmen ben 1 kişi bile hatırlamıyorum yani. Şimdi ben bu sorunun asıl cevabını vereyim.
Elad Azizli (İstanbul)
Barış Çakır (İstanbul)
Eren Taştan (Ankara)
İbrahim Korhan (İzmir)
Gürcan Arslan (Ankara)
Engin Erkal (Antalya)
Güncel Öztürk (İstanbul)
Erhan Coşkun (İstanbul)
teşekkürler
Benim kapalıydı estetiğim ve kesiğim yoktu canım normalde burnu deliklerin orta kısmındaki etten ayırıyorlar ama bende yoktu sadece burnumun kenarlarında minik 4 delik vardı ve oralarda da eriyen görülmeyecek kadar küçük dikiş vardı
kime yaptırdınız acaba ve ne kadar zaman oldu
Hasta için onfor açısından tabiki açık ameliyattan daha iyi. Açık ameliyat ise doktor için daha iyi çünkü burnu açıp görerek yapıyor. Kapalıda hissiyat ve tecrübe önemli doktor da. Morluk kişiden kişiye değişen bi etken ten rengin cilt kalınlığın vucut yapın vs.. bunlar çok büyük etkenler. Fakat şöyle söyleyim kapalı da morluk açık ameliyata göre bi tık daha az, açık ameliyatta klasik yöntem yerine piezo tekniği (cihazın adı) ile yapılan bi tık daha az morluk içeriyor. Ben çok beyaz tenliyim ve iz için kapalı olmak istiyorum açıkcası çünkü vücudumu bi yere çizdirsem hafif iz kalıyor yani yapımda var. O yüzden açık ameliyatta az da olsa iz kalması riskinden korkuyorum.Kızlar kapalı teknik hasta için daha mı konforlu? Ne düşünüyorsunuz?
- 25 Haziran 2020
- 218
- 375
- 18
- 31
6 yıl oldu övünç akdemirdi doktorum hiç ne ağrım oldu ne sızım ne dikişim çok şanslıyım galibakime yaptırdınız acaba ve ne kadar zaman oldu
Kapalı Teknik yapan doktorları en başta liste halinde paylaşmıştım. Ve popüler olmayan fakat güzel yaptığını düşündüğüm diğer kapalı teknik doktorlarınk da notlarıma bakıp paylaşacağımı söylemiştim. Bu listeye ek yapıyorum ve gördüğüm diğer doktorları da buraya tek tek ekleyeceğim:
Halit Urgan-Samsun
Yaptığı burunları Barış Çakır’ın yaptıklarına çok benzettim.
Halit Urgan-Samsun
Yaptığı burunları Barış Çakır’ın yaptıklarına çok benzettim.
- 11 Temmuz 2020
- 32
- 5
- 6
merhaba, neden kapalı teknik istiyorsunuzArkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum. Uzun zamandır doktor araştırıyorum. Kapalı burun estetiği yaptırmak istiyorum özellikle de Ankara da olursa çok iyi olur. Eğer Ankarada bildiğiniz yoksa yinede isim verirseniz sevinirim güvenilir olsun yeterli. Benim bildiklerim Barış Çakır, Güncel Öztürk, Eren Taştan.. bu kişiler benim biraz bütçemi aşıyor maalesef
Hasta açısından daha konforlu ve kesi izi ihtimali de sıfırmerhaba, neden kapalı teknik istiyorsunuz
- 21 Ekim 2019
- 18
- 4
- 6
- 46
Ne zaman oldunuz? Ben hakkında kötü yorumda duymustum o yuzdem tereddutte kaldımkesinlikle Eyüp Bozkurt tavsiye ederim ben oldum cok rahat ve kusursuz