Mutfak Dekorasyonu kapak markası hakkında yardım

suuuuu

nAzLı
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
752
106
103
Kızlar benimde mutfağım yeniden oluyor.dolap renklerinde beyaz düşünüyorum parlak olandan.2 tane hazır mutfakçıyla görüştüm.birisi dediki membran(pvc)kapak yapın akrilik hemen çiziliyor.diğeride akrilik yapalım hem daha parlak hemde membran daha çabbuk çiziliyor.lütfen yardımcı olun kime inanıyım napıyım şaştım vallaha;((1-2 gün içinde seçmemiz ve başlanması gerekiyor.

Son düzenleme:
cnm ben akrilik yaptırdım çokta güzel oldu:) alt taraf bordo,üst taraf krem..membran kapaklara göre akrilikler daha ince ve şık duruyo tabi bence karar senin..

kesinlikle ve kesinlikle akrilik kapak, yanılmıyorsam parlak olanın ismi bu, beyaz akrilik ve abonoz desenini birarada kullanabilirsin canım, birlikte o kadar şık duruyor ki, ikiside parlak, harika bir görüntü..
r1407i1438yan3jpga.jpg
:52:

böyle yaptırırsan pişman olmayacağına eminim tatlım :)

kesinlikle ve kesinlikle akrilik kapak, yanılmıyorsam parlak olanın ismi bu, beyaz akrilik ve abonoz desenini birarada kullanabilirsin canım, birlikte o kadar şık duruyor ki, ikiside parlak, harika bir görüntü..
r1407i1438yan3jpga.jpg
:52:

böyle yaptırırsan pişman olmayacağına eminim tatlım :)

canım bende üst dolapları beyaz akrilik alt dolaplarıda siyah düşünüyordum ama siyahta çizilmeler ve silme işlemi çok belli oluyormuş:SSS burda çok evde beyaz ve abanoz var:SSo yüzden bende üstler beyaz parlak altlarda parlak zebrano tonları düşündüm.fakat dediğim gibi çok kararsızım membran kapakmı daha iyi akrilikmi.yukardada yazdığım gibi ikiside diğerine çizilir kullanışsız olur diyor.hangisine inancam bilemedim;(((

canım bende üst dolapları beyaz akrilik alt dolaplarıda siyah düşünüyordum ama siyahta çizilmeler ve silme işlemi çok belli oluyormuş:SSS burda çok evde beyaz ve abanoz var:SSo yüzden bende üstler beyaz parlak altlarda parlak zebrano tonları düşündüm.fakat dediğim gibi çok kararsızım membran kapakmı daha iyi akrilikmi.yukardada yazdığım gibi ikiside diğerine çizilir kullanışsız olur diyor.hangisine inancam bilemedim;(((
akrilikte çizilme diye bir sorun yok yani ben koridoruma yaptırdım dolap hiç sorun yaşamadım ama parlak olduğu için parmak izini çok belli ediyor, o sorun var sadece, çizilmenin çok olacağını düşünmüyorum canım..bence görüntü olarak hangisi hoşuna gidiyorsa onu seçmelisin, çizilme ihtimali çok düşük zaten..

akrilikte çizilme diye bir sorun yok yani ben koridoruma yaptırdım dolap hiç sorun yaşamadım ama parlak olduğu için parmak izini çok belli ediyor, o sorun var sadece, çizilmenin çok olacağını düşünmüyorum canım..bence görüntü olarak hangisi hoşuna gidiyorsa onu seçmelisin, çizilme ihtimali çok düşük zaten..

sağol canım yaa.peki senin dolaplarını nekadardır kullanıyorsunn??bu arada akrilikler pvs kapağa göre daha parlak renkli cam gibi duruyor.birde eşim(nişanlım)mutfak için asma tavan yaptırıp spotlarlada süslemek istiyor.nasıl olur acaba??mutfakta asma tavan hoş durumu bilemedim???

sağol canım yaa.peki senin dolaplarını nekadardır kullanıyorsunn??bu arada akrilikler pvs kapağa göre daha parlak renkli cam gibi duruyor.birde eşim(nişanlım)mutfak için asma tavan yaptırıp spotlarlada süslemek istiyor.nasıl olur acaba??mutfakta asma tavan hoş durumu bilemedim???

canım benim daha sene olmadı yani yapıldığı ama şuan için memnunum bir sorunum yok yani,sana bir kaç örnek buldum, bak spot olan mutfaklara parlak mobilyayla bütünlük oluşturuyor bence,

6DA_mutfak2.jpg

9818_1.jpg

mutfak_dekorasyon_mutfak_modelleri-58-300x225.jpg
sonuncu resimde hem mat hem parlak dolaplar kullanılmış o da hoş olmuş :):66:

resimlerdekilerde çok güzel.bende parlak beyaz dolap istiyorum.altlarda ise parlak zebrano var ama nette gördüğüm tonunu bulamadım:SSS bulsam ekliycektim hemen.dediğim gibi abanoz burda çok evde yapıldı o yüzden bi farklılık olsun istedim.ama asma tavan konusunda bilemiyorum:SSbi evde gördüm gayette güzeldi.peki sence asma tavanda karemi yoksa ovalmı daha güzel durur.

canım bak bunlara benziyor.alt kapakların rengi bakalım bepğenecekmisiniz_???$namli-ajans720779198408.webp$o2-1.webp

canım bak bunlara benziyor.alt kapakların rengi bakalım bepğenecekmisiniz_???Eki Görüntüle 143667 Eki Görüntüle 143668

aa canım evet teyzemlerin evinin mutfak dolapları da aynen böyle..çok güzel bir görüntü vermiş, hatta giriş kapılarının rengini de aynı renk yapmışlar, holdeki gardropta aynı renkte, çok hoş gözüküyordu, bütünlük sağlamıştı, harika bence..

resimlerdekilerde çok güzel.bende parlak beyaz dolap istiyorum.altlarda ise parlak zebrano var ama nette gördüğüm tonunu bulamadım:SSS bulsam ekliycektim hemen.dediğim gibi abanoz burda çok evde yapıldı o yüzden bi farklılık olsun istedim.ama asma tavan konusunda bilemiyorum:SSbi evde gördüm gayette güzeldi.peki sence asma tavanda karemi yoksa ovalmı daha güzel durur.

mutfağının şeklide önemli canım asma tavanda, bence siz, orayı yapacak kişiye danışın, sonuçta onların bilgileri daha güvenilir, işin ustası onlar onlara danışabilirsiniz..size seçenekleri sunarlar, bir kaç gün içinde kararınızı verip yaptırırsınız canım..

biz de henüz yaptırdık mutfağı,hatta daha bitmedi sayılır,çooook araştırdık,membran d akrilik de çiziliyor,fakat membranın bir handikapı daha var,o da renk atması,güneş ışığına maruz kalsın kalmasın bir süre sonra renklerde atma oluyor,hatta mobilyacı ibret olsun diye showroomuna koymuştu membran istemeyelim diye. Bir de akrilik daha hoş,membranda ise selülitli gibi hafif portakalımsı görünüş oluyor ışıkta dikkatli bakınca,dümdüz cam gibiyse akriliktir. Ben akrilik yaptırdım üstler simli beyaz,altlar mürdüm, tezgah çimston lapland, şimdi de asma tavan aşamasındayız

akrilik kapak pvc kapaktan daha fazla tutuluyor ve akrilik pvc ye göre daha dayanıklı ve şık bi malzeme..ben akrilikten vazgeçmeyin derim ..kendime yapacak olsam bunu seçerdim..

aa canım evet teyzemlerin evinin mutfak dolapları da aynen böyle..çok güzel bir görüntü vermiş, hatta giriş kapılarının rengini de aynı renk yapmışlar, holdeki gardropta aynı renkte, çok hoş gözüküyordu, bütünlük sağlamıştı, harika bence..

abanoz çok koyu düşüyor kızlar bu yüzden istemedim.bende aynen düşünüyorum işte.bu yüzdende bu rengi seçtim.mutfak vetsyer ve banyoda uyum sağlansın diye:))ee kapılarıda krem tonu yada beyaz yaptırırsam asla cırtlamaz.işte kapakta kararsızdık.inananın nette okadar tutarsız yazılar varki.birde mimar olacaklar.biri diğerini kötülüyor diğeri öbürünü.halkı bilinçlendirceklerine akıllarını karıştırıyolar dahada:47:bu arada beğenmenizede sevindim:)):38:

canım işte araştırıyoruz.eğer çok pahalı gelirse sadece mutfak,oturma odası(salon) ve yatak odasına düşünüyorum.bakalım bi başlasında hepsini eklerim burda sizede yardımcı olur fikir verir belki:)

Son düzenleme:
biz de henüz yaptırdık mutfağı,hatta daha bitmedi sayılır,çooook araştırdık,membran d akrilik de çiziliyor,fakat membranın bir handikapı daha var,o da renk atması,güneş ışığına maruz kalsın kalmasın bir süre sonra renklerde atma oluyor,hatta mobilyacı ibret olsun diye showroomuna koymuştu membran istemeyelim diye. Bir de akrilik daha hoş,membranda ise selülitli gibi hafif portakalımsı görünüş oluyor ışıkta dikkatli bakınca,dümdüz cam gibiyse akriliktir. Ben akrilik yaptırdım üstler simli beyaz,altlar mürdüm, tezgah çimston lapland, şimdi de asma tavan aşamasındayız

canım siz asma tavanı nerlere yaptırıyorsunuz.ve fiyatı nedir??model varsa ekleyebilirmisin.anada fikir olması açısından.ayrıca bu gidişle bizde akrilik yaptırıcaz sanırım.bakalım ayy inşallah güzel olur.çünkü bşi dünya para dökücez oraya:SSS

akrilik kapak pvc kapaktan daha fazla tutuluyor ve akrilik pvc ye göre daha dayanıklı ve şık bi malzeme..ben akrilikten vazgeçmeyin derim ..kendime yapacak olsam bunu seçerdim..

bakalım yarın gidip görüşücez hazır mutfakçıyla.hem fiyat alıcaz hemde hangisi daha iyi hangisi daha kötü.ona göre size sonuçları paylaşırım.haklısın akrilik daha parlak resmen renkli aya gibi:)))gel git akrilik olcak heralde:DDD

eee bayanlar yokmu başkaa mutfağında pvc(membran kapak) yada akrilik kullanan ona göre yorumlarınızı bekliyorum.bana ve diğer arkadaşlara fikir olur.

Back
X