• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanuni sultan süleyman tüp bebek

kanuni hastanesinde bu şekilde olumsuzluk yaşayan yokmu arkadaşlar yada çok memnun olanlar ?

bu raporlu fiyatımı canım ?
Bu klinik sgk ile anlaşmalı değil raporlulara indirim yapmıyorlar diye biliyorum ıstanbulda kadıkoydeler bagdat caddesinde.. İstersen bş göruş sende. Ulun Uluğ yaz googleda cıkıyor zaten butun iletişim bilgileri

Bu klinik sgk ile anlaşmalı değil raporlulara indirim yapmıyorlar diye biliyorum ıstanbulda kadıkoydeler bagdat caddesinde.. İstersen bş göruş sende. Ulun Uluğ yaz googleda cıkıyor zaten butun iletişim bilgileri
tamam canım çok teşekkür ederim biraz baktım baya olumlu yorum var bikaç tane olumsuz yorum var

tamam canım çok teşekkür ederim biraz baktım baya olumlu yorum var bikaç tane olumsuz yorum var
Benim ilk gittiğim yer burasıydı başka gitmedim biryere. Ben memnun kaldım, özellikte iletişim konusunda. Empati kuran bir profesör, halinden anlıyor, iyi ve merhametli, güler yüzlü misafir Perver karşılıyor... Benim için insanlığı çok önemliydi. Ve bi abi gibi elimizden tuttu, çocuklar size yardım edeceğim dedi. Bizde inandık

Benim ilk gittiğim yer burasıydı başka gitmedim biryere. Ben memnun kaldım, özellikte iletişim konusunda. Empati kuran bir profesör, halinden anlıyor, iyi ve merhametli, güler yüzlü misafir Perver karşılıyor... Benim için insanlığı çok önemliydi. Ve bi abi gibi elimizden tuttu, çocuklar size yardım edeceğim dedi. Bizde inandık
Ne güzel böyle bir süreçte iyi insanlarla karşılaşmak. Ben daha atlatamadım tekrar başa dönmeyede korkuyorum açıkçası..Sizin ilk denemede oldumu birde sıkıntı neydi

canım sgk raporu geçen klinik arıyorsan bahçeci umut merkezinde geçiyor

canım sgk raporu geçen klinik arıyorsan bahçeci umut merkezinde geçiyor
bahçeci bu konuda baya isim yapmış bi yer ama kimse tavsiye etmiyor hatta benim transfer günüm bahçeci umutta ilk tüp bebek deneyimini yaşamış hiç memnun kalmamış bir arkadaş vardı,
Sen gittinmi canım memnunmusun yada birisimi tavsiye etti ?

Merhabalar arkadaşlar,

Kanuni hastanesinde ilk tüp bebek denememi yaptım sizlere biraz süreçten ve hayal kırıklığımdan bahsetmek istiyorum.

Rapor cıkardıktan sonra adetin ikinci günü kan testi ve ultrason muayenesiden sonra ilaçlar yazıldı ilaçları alıp tekrar hastaneye geliyorsunuz kullanımı anlatıyorlar.Sonrasında kontrol için çağırıyorlar her geldiğinizde kan testi ve muayene yapılıyor.Sabah 8.30 da orda olmanız gerekiyor,muayene için çok bekliyorsunuz doktorun gelmesi muayeneye başlaması zaten çok kalabalık opu ve transferide aynı doktor yapıyor.Bütün gün hastanedesiniz çalışanların tüm güz izin alması lazım.Doktora hiçbirşey soramıyorsunuz cevap vermiyo zaten sorsanızda sürekli bi azarlama modunda koyun gibi yat muayene ol kalk bekle.

Opu işlemi için gün verildi sabah 8 de ordaydım ama öğleden sonra operasyona alındım çok zor geçti çok ağrım oldu oturup kalkamadım ağrıdan nefesim kesiliyodu sanki hemşireye sorarak kaç yumurta toplandığını öğrendim.

1 gün ara verip ertesi gün transferle ilgili bilgilendirilmek için tekrar çağırıldım 4 ü döllenmiş 3 tane kalmış ellerinde 2 si transfer olucak dediler ne zaman dedim bugün dediler ben şok oldum tabi daha ağrılarım geçmemiş karnım şiş hareket edemiyorum.

Transfer için beklemeye başladım öğleden sonra işleme alındım masaya bile yatarken destek aldım hareket edemiyordum çünkü ve doktor Burak Yücel geldi ağrıdan kıvranırken karnıma ultrasonla bastırıyorlardı sadece ah diye bi tepki verdim doktor azarladı ben insan değilim çünkü canım yanamaz sonra kalktı tam kapıdan çıkarken tutma ihtimali %10 dedi ve gitti benim ağrım acım hayallerim söz konusu ama onun için bu kadar basit işte.

Sonuç tabiki negatif ağlamaktan içim çıktı benim deneyimim böyle..

Opudan sonra 1 gün arayla transfer olması doğrumu sizce daha kendimi toparlamamışken çok uzun oldu hakkınızı helal edin.
Geçmiş olsun umarım yakın zamanda alırsın kucağına bebişi...benim kardeşimde oraya gidiyordu 40 yaşına kendisi ilk denemesi olacaktı doktor 1 yıl daha bekleyin şimdi yaparsanız yüzde on tutar bir yıl sonra şansınız yüzde elli doğal yolla kalabilirsin demiş ...çok şaşkınım 40 yaşına gelmiş bir kadına neden hemen yapmadılar tüp bebeği anlamadım

Geçmiş olsun umarım yakın zamanda alırsın kucağına bebişi...benim kardeşimde oraya gidiyordu 40 yaşına kendisi ilk denemesi olacaktı doktor 1 yıl daha bekleyin şimdi yaparsanız yüzde on tutar bir yıl sonra şansınız yüzde elli doğal yolla kalabilirsin demiş ...çok şaşkınım 40 yaşına gelmiş bir kadına neden hemen yapmadılar tüp bebeği anlamadım
amiin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin ... başlarından savmaya çalışmışlar bence çünkü genel tavırları bu şekilde ,zaten 40 yaşında neden zaman kaybettiriyolarki, başka bi yere gitsin hemen tez zamanda Allah nasip eder inşallah

Merhabalar arkadaşlar,

Kanuni hastanesinde ilk tüp bebek denememi yaptım sizlere biraz süreçten ve hayal kırıklığımdan bahsetmek istiyorum.

Rapor cıkardıktan sonra adetin ikinci günü kan testi ve ultrason muayenesiden sonra ilaçlar yazıldı ilaçları alıp tekrar hastaneye geliyorsunuz kullanımı anlatıyorlar.Sonrasında kontrol için çağırıyorlar her geldiğinizde kan testi ve muayene yapılıyor.Sabah 8.30 da orda olmanız gerekiyor,muayene için çok bekliyorsunuz doktorun gelmesi muayeneye başlaması zaten çok kalabalık opu ve transferide aynı doktor yapıyor.Bütün gün hastanedesiniz çalışanların tüm güz izin alması lazım.Doktora hiçbirşey soramıyorsunuz cevap vermiyo zaten sorsanızda sürekli bi azarlama modunda koyun gibi yat muayene ol kalk bekle.

Opu işlemi için gün verildi sabah 8 de ordaydım ama öğleden sonra operasyona alındım çok zor geçti çok ağrım oldu oturup kalkamadım ağrıdan nefesim kesiliyodu sanki hemşireye sorarak kaç yumurta toplandığını öğrendim.

1 gün ara verip ertesi gün transferle ilgili bilgilendirilmek için tekrar çağırıldım 4 ü döllenmiş 3 tane kalmış ellerinde 2 si transfer olucak dediler ne zaman dedim bugün dediler ben şok oldum tabi daha ağrılarım geçmemiş karnım şiş hareket edemiyorum.

Transfer için beklemeye başladım öğleden sonra işleme alındım masaya bile yatarken destek aldım hareket edemiyordum çünkü ve doktor Burak Yücel geldi ağrıdan kıvranırken karnıma ultrasonla bastırıyorlardı sadece ah diye bi tepki verdim doktor azarladı ben insan değilim çünkü canım yanamaz sonra kalktı tam kapıdan çıkarken tutma ihtimali %10 dedi ve gitti benim ağrım acım hayallerim söz konusu ama onun için bu kadar basit işte.

Opudan sonra 1 gün arayla transfer olması doğrumu sizce daha kendimi toparlamamışken çok uzun oldu hakkınızı helal edin.

Bende kanunide tüp bebek yaptırdım ilk seferinde tuttu çok şükür. 💕 Bekleme süreci evet Malesef dediğiniz gibi çok uzun bir süre bekliyorsunuz muayene için ama o kadar kalabalık için bence gayet normal. 😊 Onun haricinde doktorlar azarlıyor demişsiniz ben hiç rastlamadım o şişkinlik bende de oldu gerçekten gece yatamıyordum bile doktora gittiğimde söyledim hemen muayene edelim dedi sıvı birikmiş fazla sıvı tüketme dedi 2 gün sonra tekrar gel gözlem altında olacaksın dedi 3 kere öyle gittim ve sonunda o sıkıntıdan da kurtuldum. 😊 Ben seviyorum oradaki doktorları ilgileniyorlar açıklama yapıyorlar hemşireler de ilgileniyor aynı zamanda. ☺️

Benim cimere şikayet ettiğim tek kurum... Yazdıklarınızı üzülerek okudum benimde orada geçirdiğim günlerim aklıma geldi 😞 biz oraya tam 2.5-3 saatte gidiyorduk özel aracımız olmadığı için saat 5 ye kalkıp yollara düşüyordum bi hevesle umutla istekle.. ama ordan iki kez ağlayarak çıktım ve olumsuz tedavilerden falan değil kendilerinin azarlayan tavırları yüzünden..Sekreteri asistanı hepsi tavırlı azarlıydı kapıda biz hastalar birbirimize diyorduk sen sorsana diye çünkü biliyorduk azarlayacak yine.. en sonunda eşim başhekime kadar şikayete gitti ve bende cimere yazdım dönüş yapıldı hastanenin savunma dilekçesini ilettiler bana.. ALLAH ARATMASIN AMA ORAYA DA DÜŞÜRMESİN..

Merhabalar arkadaşlar,

Bende kanunide 3 kere tüp bebek yaptırdım ama sizin yaşadığınız sorunları yaşamadım çünkü hiç burak beye denk gelmedim. Namını duydum hastalara ve hemşirelere bağırdığını soru sorulamadığını hatta tüp bebek başkanı ibrahim polata defalarca şikayet edildiğini biliyorum. Genelde muayenelerimi ve opuyu gonca hanım yaptı bende pco olduğu için 30 yumurta toplantı o kadar işinin ehli biri ki opudan sonra ne şişkinlik yaşadım ne ağrı nede rahimde bozulma. Galiba şanslıydım bu konuda. Evet özellikle sekreter inanılmaz suratsız bağırmaya yatkın ama hemşirelerinden memnun kaldım. Laboratuvarının iyi olmadığını düşünüyorum bende herşey çok sınırlı. Bide inanılmaz kalabalık😢İyi taraflarıda kötü taraflarıda var gerçekten gidenlerin devlet hastanesi olduğunu unutmadan gitmeleri gerekiyo çünkü özel bi ilgi asla yok

kapandı buradaki merkez başakşehir çam ve sakuraya taşıdılar ve kimse telefonu açmıyor :(

Back