Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
benimde aklıma geldi yapmak üşendim.insan yağını sürmek istemiyo dimi sonuçta yağ demek sivilce demek diye düşünüyoruz.şu siyah noktalardan bi kurtulayım tamamen denicem.
yok kullanmadım ama forumda kullananlar avrdı ben sadece kıa bi süre expigment kullandım birazcık açtı lekelerimi.madecassol soyan bi şeymiymiş eğer öyleyse nemlendiriciyi bol tut derim.hali hazırda bi nemlendiricin yoksa bi krem önerebilirim.
kızlar teyzem kantaron bitkisini zeytinyağında bekletmiş böyle kıpkırmızı bir hale gelmiş yağ onu vermişti cilde iyi gelir die. haftada bir kaç kez geceden bir iki damla yüzüme sürüp masajla yediriyorum (ki hemen emiyor cilt, öyle vıcık vıcık olmuyor) sabah cilt temizleyicisiyle temizliyorum çoook memnunum lekelerim azalıyor yumuşacık oluyor cildim. normalde çok yağlı olmasına rağmen sivilce filan çıkarmadı bende ama her ciltte aynı sonucu verir mi bilmem tabi...
kızlar teyzem kantaron bitkisini zeytinyağında bekletmiş böyle kıpkırmızı bir hale gelmiş yağ onu vermişti cilde iyi gelir die. haftada bir kaç kez geceden bir iki damla yüzüme sürüp masajla yediriyorum (ki hemen emiyor cilt, öyle vıcık vıcık olmuyor) sabah cilt temizleyicisiyle temizliyorum çoook memnunum lekelerim azalıyor yumuşacık oluyor cildim. normalde çok yağlı olmasına rağmen sivilce filan çıkarmadı bende ama her ciltte aynı sonucu verir mi bilmem tabi...
Dün de peeling yaptıkktan sonra yüzümü ıslatıp avucuma birkaç damla yağdan damlatıp yüzüme masaj yaparak sürdüm çok güzel oldu.Hemen emiyor.Vıcık vıcık olmuyor.