Maske Tarifleri kantaron bıtkısı solüsyonu (ev yapımı) yapıpta memnun kalanlarrr ???

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

gkje

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
35
0
bu solüsyonu kullanıp memnun kalanlar varmı arkadaşlar ?

benimde aklıma geldi yapmak üşendim.insan yağını sürmek istemiyo dimi sonuçta yağ demek sivilce demek diye düşünüyoruz.şu siyah noktalardan bi kurtulayım tamamen denicem.

evet canım yağı dahada bozar dıye korkuyorum kullanmaya açıkçası ki aynı etkıyı gösterırmı solusyonu onuda bılemıyorum ama denıcemm yazarım

bugun bıtkıyı alıp hazırladım kızlar solusyonu lekeler ıçın ıyı dıyolar kantaron bakalım deneyeyım yazarımm

çok sevinirim sonucu bildirirsen bide nasıl yapılıyo bende bi ara yapmaya çalışıım.

tatlım kantaron bıtkısı alıyosun aktardan yada bıtkı satan yerden 1 poşeti 1 tl .sonra yarım lıtre suyun ıçıne 1 kaşık kantaron koyup 15 kaynatıyosun bukdr

geçen gün televizyonda kantoron yağının cilt lekelerine,yüzdeki tırnak izlerine iyi geldiğini duymuştum ne derece doğru bilemiyorum ama

doğru olabılır ama cildim zaten yglı yağ kullanmak pek ıstemıyorum dha kötü olmasından korkuyorum o yuzden btkısyle ıdare edıcezz artık:KK70:

keşke foto çekseydin ben öyle yapıcam.1 ay sonra bişi belli olur heralde

valla canım kullanıyorum yatıstırdı sankı bıraz ama mucıze bısey degıl bugun madecassol aldım leke ıçın sen kullandınmı nasıl snce

yok kullanmadım ama forumda kullananlar avrdı ben sadece kıa bi süre expigment kullandım birazcık açtı lekelerimi.madecassol soyan bi şeymiymiş eğer öyleyse nemlendiriciyi bol tut derim.hali hazırda bi nemlendiricin yoksa bi krem önerebilirim.

iki gün oldu sürüyorum ama soyma yok henüz biraz kaşındırıyo sadece

:KK1:deri değiştiriyosundur inşallah ondan kaşınıyo olabilir

kızlar teyzem kantaron bitkisini zeytinyağında bekletmiş böyle kıpkırmızı bir hale gelmiş yağ onu vermişti cilde iyi gelir die. haftada bir kaç kez geceden bir iki damla yüzüme sürüp masajla yediriyorum (ki hemen emiyor cilt, öyle vıcık vıcık olmuyor) sabah cilt temizleyicisiyle temizliyorum çoook memnunum lekelerim azalıyor yumuşacık oluyor cildim. normalde çok yağlı olmasına rağmen sivilce filan çıkarmadı bende ama her ciltte aynı sonucu verir mi bilmem tabi...En Büyük KK

kızlar teyzem kantaron bitkisini zeytinyağında bekletmiş böyle kıpkırmızı bir hale gelmiş yağ onu vermişti cilde iyi gelir die. haftada bir kaç kez geceden bir iki damla yüzüme sürüp masajla yediriyorum (ki hemen emiyor cilt, öyle vıcık vıcık olmuyor) sabah cilt temizleyicisiyle temizliyorum çoook memnunum lekelerim azalıyor yumuşacık oluyor cildim. normalde çok yağlı olmasına rağmen sivilce filan çıkarmadı bende ama her ciltte aynı sonucu verir mi bilmem tabi...En Büyük KK

sevindim.ilerleyen zamanlardada yazarsan seviniriz.:KK19:

doğru olabılır ama cildim zaten yglı yağ kullanmak pek ıstemıyorum dha kötü olmasından korkuyorum o yuzden btkısyle ıdare edıcezz artık:KK70:

BEnim de cildim yağlı ıslak pamuğa birkaç damla damlatıp hafta 3 gün sürüyorum.Daha sivilce omadı.

Dün de peeling yaptıkktan sonra yüzümü ıslatıp avucuma birkaç damla yağdan damlatıp yüzüme masaj yaparak sürdüm çok güzel oldu.Hemen emiyor.Vıcık vıcık olmuyor.

:KK3:ben maden suyuyla karıştırdım beklesin bakalım bi kaçgün.niye yaptın derseniz bilmiyorum:18:

Son düzenleme:
bende geceleri yatmadan önce cildime kantaron yağı ile masaj yapıp yatıyorum
2 gece kullanıp 2 gece ara verdim. bu gece yine uygulayıp yatıcam

hafif sivilceler vardı. yenileri çıkmadı. bir problem olmadı. gelişmelerden haberdar ederim

ama kantaron Solüsyonu hakkında da bilgim yok. ilk defa burada duydum

X