• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kansızlık?

_betty_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
30
2
1
İstanbul
Kızlar kansızlık için ne kullnıyorsunuz? Aşırı yorgunluk, üşüme ve baş ağrısı çekiyorum bu yüzden. Pekmez sakatat falan yiyemiyorum. Başka ne önerirsiniz? B vitamini tavsye ettiler ama bilemedim ne yapsam?

Kansızlık yüzünden bayılmış biri olarak baya bi kansızım doktor bana yeşil yapraklı sebzelerde kaybettiğim kanı geri alabiliceğimi söylemişti.

Kızlar kansızlık için ne kullnıyorsunuz? Aşırı yorgunluk, üşüme ve baş ağrısı çekiyorum bu yüzden. Pekmez sakatat falan yiyemiyorum. Başka ne önerirsiniz? B vitamini tavsye ettiler ama bilemedim ne yapsam?
merhaba ben ferflex kullandım ama yinede doktor önerisiyle kullanın derim . şuan bendede aynı sorunlar var daha önce doktor verdiği için tekrar doktora gitmeden başlamayı düşünüyorum.

bende emilim problemi var. Ağız yoluyla alınan ilaçlar ve takviye gıdalar işe yaramıyor. Bir kaç ayda bir damardan venofer alıyorum.

kan ilaçları çok fayda etmiyor, ve kilo yapıyor ,annem de yaşamış bu durumu vana da mutlaka yap dediği tek çare ise, kuzu dalağı , bi tane ile başla alışınca birkaç tane yiyebiliyorsun dedi. bende yeni başlıcam bakalım :KK24:

Keçiboynuzu özü.pekmezli daha faydalı.kırmızı pancar dere otu.siyah üzüm.faydasını göreceksin.ben ilaç da kullanıyorum.ferro sanol tüm bunlarda 12 günde kan değerin gözle görülür arttı.ama adetin gecikti o neden bilmem

Back