- 17 Şubat 2020
- 10.723
- 28.212
- 598
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
İlacın yükseltemediğini diğer şeyler de yükseltemez bence. Ancak destekler. Başka bir doktora görünse daha detaylı testler yapılsa iyi olurmerve ilac kullaniyor ama maalesef duzelme yok belki baska bisey ise yararsa
O konuda katiliyorum sana bende az denemedim testere disi sogan incir felan sonuc gene sifirdiİlacın yükseltemediğini diğer şeyler de yükseltemez bence. Ancak destekler. Başka bir doktora görünse daha detaylı testler yapılsa iyi olur
Ne araştırma yapıldı acaba bende çekiyorum bu sıkıntıyıAllah razi olsun kizlarbutun sonuclari arastirildi sadece demir eksikligi ve kansizlikdan baska sonuc yok
Bana dediginde butun degerlerine bakilmisti normalin baya altindaydi gebelik icin iki kez dusuk yaptiNe araştırma yapıldı acaba bende çekiyorum bu sıkıntıyı
Sağlıkla kucagına alsın inşallah kansızlık araştırılmalı dedi doktorum endesmopi vs oldum bağırsaklarda bakılmalıymış daraldım bende düşük yapmıştım araştırılıyor şuan lan verdimBana dediginde butun degerlerine bakilmisti normalin baya altindaydi gebelik icin iki kez dusuk yapti
Sonra doktor herseyi degistirip ilac verdi duzenli kullandi bir ay demir ve kan ilaci suan hamile sukur
Arkadasiminda ilk detayli arastirmasi vardi ama kan tahlilinden sonra endeskopiye felan gerek kalmadi doktoru dusugun demir eksikliginden kaynaklandigini soylemisti onada gercektende ilaclardan sonra iyi sukurSağlıkla kucagına alsın inşallah kansızlık araştırılmalı dedi doktorum endesmopi vs oldum bağırsaklarda bakılmalıymış daraldım bende düşük yapmıştım araştırılıyor şuan lan verdim
Deniycem bunu kendimePortakal suyunun içine 1 kaşık dut pekmezi karıştırıp içsin hergün direk kan yapıyor
Bitkisel kan takviye edebilir surup gibi iciyorsun. Bende akdeniz anemisi var kansizlik ve demir eksikligi hep oluOr bunu kullaniyorum düzeliOr.Kizlar kansizlik ve demir eksikligini nasil duzeltebiliriz aceba
Arkadasim 2.kez dusuk yapti degerleri cok dusuk normalde demir eksikligi en az 20 olmali onunki 9 bunlari nasil atlatiriz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?