• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kansızlık problemi

Bu arada pekmez ye bol bol ama ev yapımı olmalı. kaadut zamanı geliyor karadut ye bol bol kalsiyum, demir b vitaminleri C vitamini içeriyor tam bir vitamin deposu kendisi :) bahar yorgunluğuna kansızlığa birebir kansızlıkla ilgili sıkıntı çok çektim demir haplarını iç mutlaka ilk günler mide bulantısı yapabiliyor. Demir içeren gıdalar tüket bezeye patates çekirdeksiz kuru üzüm ıspanak tüket bol bol :)

Ben gunde 3 kez demir hapi aliyorum.Gebeligim dolayisi ile degerlerim cok dusunceli doktorum 3 e cikardi.Kilo artisi yapmadi.Kullanmaya basladigimdan beri saclarimda dokulme durdu.Da enerjik biri oldum.Dus sonrasi bile ince disli tarakla 4-5 tel anca dokulur oldu.

Bu arada pekmez ye bol bol ama ev yapımı olmalı. kaadut zamanı geliyor karadut ye bol bol kalsiyum, demir b vitaminleri C vitamini içeriyor tam bir vitamin deposu kendisi :) bahar yorgunluğuna kansızlığa birebir kansızlıkla ilgili sıkıntı çok çektim demir haplarını iç mutlaka ilk günler mide bulantısı yapabiliyor. Demir içeren gıdalar tüket bezeye patates çekirdeksiz kuru üzüm ıspanak tüket bol bol :)
Teşekkür ederim canım önerilerin için pekmezi dünden beri kaşık kaşık yiyorum:))

Ben gunde 3 kez demir hapi aliyorum.Gebeligim dolayisi ile degerlerim cok dusunceli doktorum 3 e cikardi.Kilo artisi yapmadi.Kullanmaya basladigimdan beri saclarimda dokulme durdu.Da enerjik biri oldum.Dus sonrasi bile ince disli tarakla 4-5 tel anca dokulur oldu.
Canım hanileyken benimde oyleydi hiç dökülmüyordu canlanmisti doğum yaptm 3ay sonra bir başladı avuç avuç gitti demir hapi da kullaniyordum üstelik ins.senin dokulmez ama.genelde dokuluyor

Yaa bende demirden dolayi sammistim
umarim dokulmez.dogum.sonrasi
Genelde herkesin dökülüyor canım ama.belkide senin dokulmez hamileyken hormonlar değişiyor ya tırnaklar saçlar süper canlanıyor ama.sonra hepsi gidiyor özellikle saçlar 1yil falan döküldü benim doktora bile gittim yapacak bişey yok doğal bir süreç dedi şimdi yeni yeni saçlarım çıktı resmen yan taraflar açılmıştı bi arkadasiminda aynısı olmuştu şimdi toparliyor yeni yeni malesef her hamilelik saçı ve dişi çk etkiliyor

Ben 5000 lik kullanıyorum bakalım 10 gün falan oldu 3ay kullan.dedi doktor ben kafama göre almıştım devam et. Dedi
5000 lik fazla değil mi?
Fazlası zaten vücuddan atıldığı için boşyere para vermiş oluyorsunuz + sivilcelenme yapabilir, cildinizi bozabilir diye okumuştum. Doktor 5000'lik olduğunu da biliyor muydu?

5000 lik fazla değil mi?
Fazlası zaten vücuddan atıldığı için boşyere para vermiş oluyorsunuz + sivilcelenme yapabilir, cildinizi bozabilir diye okumuştum. Doktor 5000'lik olduğunu..fazlasinin atıldığını duydum ama sivilceyi duymamistim evet doktora söyledim 5000 lik diye oda Çok güzel devam edin ddi sivilce olmadı smdilik ilerleyen donemlerdemi oluyo ki..?

Ben netten ingilizce bakınca gördüm, hatta video falan vardı. Onların yalancısıyım ya, öyle diyenler var; cildim bozuldu vs diye. Bir bakarsın. Yoksa bende 1000 lik 2 şişe bitirdim ama hiç bir kötü etki görmedim.

Back