- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Nazar etme noluur
Benim sanırım çok. Aşırı değil ucundan yakaladk dedi doktor değerin derken anlamadım. ?
Sonuc kağıdın elinizde mi?
ailede anemi varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim sanırım çok. Aşırı değil ucundan yakaladk dedi doktor değerin derken anlamadım. ?
Yok elimde değil ailede anemi yok ama.anneminde bacakları ağrıyor ve sisiyordu onada kan iğnesi vermiş doktor 3 günde bir vurunuyorSonuc kağıdın elinizde mi?
ailede anemi varmı?
Yok elimde değil ailede anemi yok ama.anneminde bacakları ağrıyor ve sisiyordu onada kan iğnesi vermiş doktor 3 günde bir vurunuyor
Teşekkür ederim evet devam edicem bakalım şu sac dokulmem dursunda başka bişey istemiyorumSınırdaysa yine normal. .
İlaçları kullanmanı öneririm. .
Geçmiş olsun. .
Teşekkür ederim evet devam edicem bakalım şu sac dokulmem dursunda başka bişey istemiyorum
Ben iğnelerden sonra kendime geldimSağol canim güçlü olmamız lazım çocuklarımız var çünkü ben gerçekten çok halsizim vücudumda seyirmeler oluyor yorgunluktan bide onun da etkisi var buarada bu hap aç karnına mi alınıyor bilgin varmi
Bende de tiroid ve kansızlık varBenim çok dökülüyor. .
Hem hipotiroid, hem anemi. .
Rabbim şifa versin herkese. .
Sağol tatlım sanada geçmiş olsun ❤Bende de tiroid ve kansızlık var
Geçmiş olsun
Teşekkür ederimSağol tatlım sanada geçmiş olsun ❤
Selam.kk hanımları dün ve bugün doktora gittim saçlarım dökülüyordu 15 gündür ve sonuç kanım düşük çıktı doktor 3kutu demir hapi verdi birde ben ayriyetten biotin hapı kullanıyorum onada devam et dedi benim sorum şu bu demir hapi kilo aldırıyor mu ve etkisini ne zaman görürüm.. şimdiden teşekkür ediyorum
Bende aynı şeyi söyledim kan alma bölümündeki hemşireyeTeşekkür ederim
Tahlil için sürekli kan vere vere kansızlığımız artıyo bence bizim
Aklın yolu birBende aynı şeyi söyledim kan alma bölümündeki hemşireye
Ben 2 kutu 1000 lik bitirdim, öyle bişey hiç olmadı :)bitinin her hangi bi yan etkisini gördün mü canım ya bende kullanmak istiyorum korkuyorum tüylenmeden
Faydasını gördün mü peki canımBen 2 kutu 1000 lik bitirdim, öyle bişey hiç olmadı :)
Çok emin değilim, bazı günler saçlarım daha iyi gibi geliyor bazen değilFaydasını gördün mü peki canım
Selam.kk hanımları dün ve bugün doktora gittim saçlarım dökülüyordu 15 gündür ve sonuç kanım düşük çıktı doktor 3kutu demir hapi verdi birde ben ayriyetten biotin hapı kullanıyorum onada devam et dedi benim sorum şu bu demir hapi kilo aldırıyor mu ve etkisini ne zaman görürüm.. şimdiden teşekkür ediyorum
C vitamini vermedi bana doktor zaten çok. Çok düşük değilmiş sınırda dedi bakalım bir bucuk ay sonra gidicem inş dökülme dururDemir hapini c vitaminiyle almadigin surece pek ise yaramiyor ve ictikten sonra ve once sut urunu kullanmicaksin. Benm kanim 7 den 12 ye cikti.
5 aylik bi surede. Tedavi 6 ay zaten.
Etkisinide cok gordm.
Ben 5000 lik kullanıyorum bakalım 10 gün falan oldu 3ay kullan.dedi doktor ben kafama göre almıştım devam et. DediBen 2 kutu 1000 lik bitirdim, öyle bişey hiç olmadı :)
Ödem yaptığını duydum bende ins yapmaz ama.mecburen kullanicam duzenliBana kilo alayım diye verdi hiç bir şey olmadı. :) demir hapı içip kilo alanı da görmedim açıkçası ama doktor vermişse iç mutlaka boşver kiloyu sağlığın önemli. .