kan şurupları senn dediğin kullandm ben çok kansız deildm ama kilo almk için kullandm açıkçası sonuç olmadı ya kansızsnen çok da anemi hastasysan .. kan takviyesndn başka çözümü yok yani doğal yöntmlrden de pekmez iç bol bol ismini hatırlmyrm ama o küçük pşişedeki şurupları kullan belki işe yarar geçmiş olsun..
küçük şişedekilerin tadı hiç güzel değildi.ilacın ismi xxxx...du sanırım.ama xxxx... olanlar daha iyi diye biliyorum.
çabuk yükseltiyor.
Kırmızı eti çok severim, her sabah sucuk yiyiyorum. Pekmez içiyorum kahve fincanında, keçiboynuzu yiyiyorum, kuru üzüm çekirdeği döküyorum keçiboynuzu pekmezine ama yok yok. Düzelmiyor ki. Hap, şurup ve iğne de kullandım, hiçbir işe yaramadı.
kırmızı etten kasıt sucuk değil maalesef ve sucuğu içinde neler var orası ayrı bir konu
dana etinin yağsız kısmı esas demir içerin yer..
ya arkadaşlar keçi boynuzu pekmezi (harnup)kilo aldırıyor mu aldırmıyor mu anlamadım ben :S bazıları aç karnına iç kilo aldırmıyor diyor,bazıları aldırıyor diyor,benimde kanım sıfır hersabah aç karnına 3 yemek kaşığı içiyorum.ama eskisi gibi beslemmeme rağmen 15 günde 1,5 kilo almışım((
Kırmızı eti çok severim, her sabah sucuk yiyiyorum. Pekmez içiyorum kahve fincanında, keçiboynuzu yiyiyorum, kuru üzüm çekirdeği döküyorum keçiboynuzu pekmezine ama yok yok. Düzelmiyor ki. Hap, şurup ve iğne de kullandım, hiçbir işe yaramadı.
kilo yapmıyor canım, aksine bağırsakları falan çalışıtırıyor, şişkinliği falan atıyorsun. ama şöyle bir yan etkisi olabilir, iştah açıyor. iştahın açılmış olabilir, yediklerine dikkat et bence. bir de 3 kaşık fazla değil mi ya? azaltabilirsin istersen biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?