arkadaşlar maalsef ki kansızlık sorunum var ve bu sorunu doğal yollardan halletmek istiyorum. Özellikle bu aylarda ellerimde ve ayaklarımda çok üşüme oluyor kansızlık için hangi yicekleri önerirsiniz ve bu kansızlık illetinden kurtulanlar varsa nasıl kurtulduğunu yazarsa çok sevinirim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kansızlığa iyi gelen şeyler
- Konu Sahibi aslihan34
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
arkadaşım geçmiş olsun,bi arkadaşımda da vardı kansızlık onunda eli ayağı hep buz gibiydi.sana önerebileceğim doğal yiyecekler ilaçlarla da toparlıyosun ama çok uzun süre ilaç içmek iyi değilmiş gibi geliyo bana ben sana arkadaşımdan duydugum kadarıyla söyliyeyim
pekmez (sabahları aç karnına 1 yemek kaşığı yiyordu)
kara üzüm çekirdekli
doğal vişne suyu
şarap(hergün 1 bardak kadar)
ciğer
dalak(pek yenicek gibi değil ama denemeye değer)
pekmez (sabahları aç karnına 1 yemek kaşığı yiyordu)
kara üzüm çekirdekli
doğal vişne suyu
şarap(hergün 1 bardak kadar)
ciğer
dalak(pek yenicek gibi değil ama denemeye değer)
- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.249
- 248
kara üzüm kurusu çok iyi geliyor .Bide özellikle migrosta satılıyor kavaklıderenin üzüm suları var canım cam şişede onlar çokkkkkkkkkkk iyi geliyor doktorum şiddetle tavsiye ediyor bu üzüm suyunun sayesınde kansızıgı yendim
merak ettin şu cam şişedeki kavaklıderenin üzüm sularını bu akşam bi uğrayıp alıyım migrostan.
ben kan hapı kullanıyorum.bende demir depoları boş.ve kullanmak zorundayım.kilo aldırır diye korktum ama 2 haftadır kullanıyorum bir sorun yok şimdilik.
banada doktor kan yapıcı xxxx diye bi ilaç verdi. bazen içiorm bazen içmiorm 6 ayda bitcek hap 1 senede bitti:)
Yaz olmadığı sürece rengim bildiin soluk :)kötü deil ama kan can yok yannii...... o genetik sanırım neler yaptıysa olmadı.olcağnıda sanmıorum.
yüze can kan gelmio
Son düzenleyen: Moderatör:
pekmez kilo yapıyor yahu((
tatlım 1 kaşıkcık pekmezden nolucakki =))
- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
- 773
Burda denilen gıdaların bazılarını tüketiyorum ama hala kansızım. ellerimde ısınmıyor bu soğuk havalarda bi dondu mu ısınmak bilmiyor. küçük tüplerde ilaç vardı kan yapıcıymış kullanan var mı içinizde? onlar nasıl geliyor?
kan şurupları senn dediğin kullandm ben çok kansız deildm ama kilo almk için kullandm açıkçası sonuç olmadı ya kansızsnen çok da anemi hastasysan .. kan takviyesndn başka çözümü yok yani doğal yöntmlrden de pekmez iç bol bol ismini hatırlmyrm ama o küçük pşişedeki şurupları kullan belki işe yarar geçmiş olsun..
- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
- 773
Burda denilen gıdaların bazılarını tüketiyorum ama hala kansızım. ellerimde ısınmıyor bu soğuk havalarda bi dondu mu ısınmak bilmiyor. küçük tüplerde ilaç vardı kan yapıcıymış kullanan var mı içinizde? onlar nasıl geliyor?
küçük şişedekilerin tadı hiç güzel değildi.ilacın ismi xxxx..du sanırım.ama xxxx... olanlar daha iyi diye biliyorum.
çabuk yükseltiyor.
Son düzenleyen: Moderatör: