- 3 Ekim 2007
- 3.572
- 927
-
- Konu Sahibi Loiseauxrouge
Canım benim sağol teşekkür ederim. Sürekli kendini haklı görüyordu. Bir ara 2.5 yıl aramadım. 4 ay sabredemedi. Aynı tuhaf davranışları devam ediyorduBugün gerizekalı embesil empati yoksunu habeşistan maymun erkeklerin beyinsiz konularını okumaktan tansiyonum düştü anksiyetem tuttu. Y lütfen tekmeyi basın üzülürken harcadığınız hücrenin mitakondrisinin boşaltım organına dahi değmez.... Şuan kritik bir süreçtesiniz tüüm enerjiniz size lazım .Şifa olsun inşallah
Nasıl moral oldunuz bana. Çok teşekkür ederimÜzülmeyin siz de aslında biliyorsunuz bu ilişkinin nereye gittiğini.Sevmek öyle çiçek, böcek değildir.Aramak,merak etmek derdiyle dertlenmektir. Böyle bir adam bulmak zor ,erkeklerin büyük çoğunluğu bu işlerden sıkılır,bencildir konfor alanından çıkmak istemez, yapmış görünmek için yapar.Sizlik bir durum yok.Çok geçmiş olsun, herşey gönlünüzce olsun
Canımsın çok teşekkür ederim. Aynen öyle . Sadece saçı başı dağılmasın. Umarım yüce rabbimden bana yaşattıklarını yaşar.Öncelikle yavaş gitsin saçı başı dağılmasın beyimizin. Siz de kendinizi hiiiiç üzmeyin bu dangalak uğruna, önünüze ve iyileşmenize bakın. İnanın hasta olun ya da olmayın hayat bu adamlar gibi vefasızlarla zaman kaybetmeyecek kadar değerli. Dualarım sizinle, inşallah en kısa sürede toparlarsınız. Kendinizi üzmeyin
Canım ne güzel şeyler yazmışsın. Çok teşekkür ederim. Öyle bir duruşu yazı biçimi var ki...kendimi suçlu hissetirdi. Aslında beynim onun kötü biri olduğunu biliyorÖncelikle çok geçmiş olsun.
İyi ki gitmiş çok sevindiğimi söylemek istiyorum bunu. Ne gerek var öyle birine bencilmiş rahatına düşkünmüş. Sevmek bu değil ki sevmek endişelenmek merak etmektir sevmek yanına gitmek o tahlil sonucunu beraber beklemektir. inanıyorum ki sizin gibi biri sizin gibi iyi biri karşınıza çıkacak. Buradan bizimle de paylaşırsınız.
Her şey ama her şey gönlünüzce olsun
❤❤En üzülmemeniz gereken dönemdesiniz insanları bu kadar değerli görmeyin en güzeli ona verdiğiniz değeri geri almak. Umarım bu zorlu süreci çabuk ve yara almadan atlatırsınız lütfen kendinizi üzmeyin.
Canım çok teşekkür ederim . Hepiniz moral oldunuzAllahım acil şifalar versin inşallah.
Rica ediyorum kendinize dikkat edin ve size değer veren kişilerle görüşün.