- 3 Ekim 2007
- 3.572
- 927
- Konu Sahibi Loiseauxrouge
Canım arkadaşlarım farklı bir konuda görüş rica edeceğim. Kafamda deli sorular acaba ben mi hatalıyımlar vs... Yıllardır süren bir arkadaşlığım var. Sadece duygusal açıdan olan bir arkadaşım. Meme kanseri olayında 7 yılım oldu. Normal olarak ilgi bekliyorsunuz. Fakat bu insanda ilgi adına bir şey yok. O başka ülkede. Sabah sadece günaydın kuş böcek resimleri yollar. Ama hiç ne yapıyorsun neredesin diye sormuyor. Tabiki 10 yıl önce böyle değildi. Gitmeme de hiç izin vermedi. En son bir kaç hafta önce kanser değerlerim yükseldi çok korktum ona da söyledim. Dediki inşallah iyi olur merak etme. Ama bir endişe açıkçası göremedim. Sonradan da arada bir Sadece sormuş olmak için tahliller ne oldu diye soruyordu. Neyse uzatmayayım kalçamda ağrıda vardı. O da biliyordu. Biliyorum korkuyorsun kemik metastaş yani yayılım olayından demişti. Dün kan tahlilim vardı . Kritik bir gündü. Yükselen tümör değerime tekrar bakılacaktı. Sabah kalkmış günaydın yazmış. Hastanedeyim dedim. Dediki tahliller bugün müydü. Cevap vermedim. Çünkü vasat ilgisizdi. 4 saat ne aradı ne sordu. Akşam eve geldim. Baktım Whatsapptan fenerbahçe oley yazmış. Yani tahlillerimi sormak yerine tv de maç izliyor bunu da gözüme sokuyor. Dedimki senin bir yakının kanser olsa kritik tahlil sonucu beklese FB oley mi diyeceksin. Dediki kendim olsam tabiki derim. Yani dedim bana geliş mi fb oley diye nara atıyorsun. Yakının kanser olsa atmayacaksın. Çok çirkin dedim tavrın. Baktım hiç bir mesajıma girmiyor. En sonunda baktım tüm profilini kapatmış. Ben onu sürekli suçluyormuşum. Maçı burnundan getirmişim.Kontrollü kaybetmiş. Bitti yazmış. Yani bitirdi arkadaşlığı . Ben onu onlarca defa silmiştim ilk defa o gitti Arkadaşlar ben haksız mıyım. Neler yaşadığımı Allah biliyor. Ben metastaz korkusu yaşarken tahlil sonuçlarını sormak yerine oradan fenerbahçe oley yazılır mı ??? Ayrıca ne olduğumu zaten sormadı. Anormal bir egosu var. Kısaca arkadaşlığı bitürdi senin için daha iyi olacak dedi . Üzüldüm ama bende güle güle dedim. Çünkü hep bu tavırları yıllardır bıktırdı. Hep ilgi gösteren benim. O asla gitmez ama ilgiyi de göstermeyen biriydi. Yani sürekli yalnız hissedersiniz onunla. Narsist bozukluk var onda.Düşünceleriniz değerli benim için.