kanserim...

Nasilsiniz? Haziran sonu belli olur demistiniz? Insallah hersey düzelmistir ve sagliginiza kavusmussunuzdur..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sağlığınızı ve sizi merak ediyorum
inşallah iyisinizdir...
güzel haberlerle yazın inşallah

bende çok merak ediyorum nasılsınız acabaa ???

"kanseri yenen kadın" diye bahsedecekler artık benden!!!!!
evet yendim onu
benden güçlü değil diye yazmıştım ilk gönderilerimde...
baş edemedi gitti
mr ve tomografi çekimlerim vardı bu hafta,
her ikisi de temiz çıktı
hastalığımdan artık hiç bir iz yok!
artık kanser yok!
çektiğim acıların,sabrımın mükafatını aldım,
allah bana ve aileme bir daha yaşatmasın
allah kimseye dermansız dert vermesin
hepinize desteğiniz ve dualarınız için çoook çok teşekkür ediyorum

evet!!!gün bugündür!zaferimin tadını çıkarıyorum...perşembeden beri garip bir ruh hali içindeyim...insan gerçekten de aynı anda hem ağlayıp,hem gülebiliyormuş

Cok gecmis olsunnn gozunuz aydinnn o kadar sevindim kiii... Allah size baska dert yasatmasinn.. Saglik mutluluk versin. Harikasinizzz...

Inanin cok cok coook mutlu oldum,Rabbim sizi sevdiklerinize bagisladi :) güclü bir kadin oldugunuz bastan beri belliydi zaten..Size sevdiklerinizle ve sizi sevenlerle saglikli,mutlu ve uzuuuun güzel günler dilerim..

iyileşmenize canı gönülden nasıl sevindim anlatamam
sanki ben iyileştim de üzerimden yükler kalktı gibi hissettim dilerim Allah her daim ellerini üzerinizde yuvanızda tutar sağlıklı mutlu huzurlu yaşarsınız

Bugün duyduğum en güzel haber...
Çokk çok sevindim
Allah sizi ailenize bağışladı...Allah herkesten uzak etsin...
maşallah

Bu haber çok yakışmış:)<<< Bu kansereydi<<<<<< buda size.:)

oy maşallah canım benim ya..ne kadar sevindim anlatamam..Allah dermansız dert vermesin kimselere inşallah.
ben senin çok güçlü olduğunu görmüştüm debelenenhamamböceği..nick ine bayılıyorum zaten...hiç unutulmayacak bi nick..
benim kayınpederim mide kanserine yakalanmıştı.
uzun bir süreçten geçit.
kemoterafi ve radyoterapi aldı..
midesinin 3/2 si alındı..yapay mide yapıldı..
48 kiloya düşdü.
6 ay sonra tedavisi bitti..
3 aydır iyi..3 ayda bir kanda ve mr da bakılacak , yılda 1 kez de endoskopi yapılacak..Allah hastalara şifa versin inşallah..

evet!!!gün bugündür!zaferimin tadını çıkarıyorum...perşembeden beri garip bir ruh hali içindeyim...insan gerçekten de aynı anda hem ağlayıp,hem gülebiliyormuş

maşallah sanaaaaaaaaaaa...ailenle hep mutlu ol ..gün senin günün

Merhabalar; konunuza yorum yapmamıştım ama takip ediyordum, bugün farkettim bu güzel haberi, tebrik ederim demek istedim :) Umarım sevdiklerinizle upuzuunnn sağlık dolu olur hayatınız

Çok geçmiş olsun.. Rabbim sizi şu mübarek ramazan ayının hurmetine evladınıza bağışlasın.. Erkek belki yeniden aşık olur,evlenir ama evladınız bir anne daha bulamaz. Lütfen metin olun. Asla pes etmeyin.. Allah yar ve yardımcınız olsun

ben de hep meraktaydım. Çok sevindim anlatamam.
Allah başka şekilde sınamasın, gördüğün göreğin imtihan bu olur umarım.